Hae
Aino Mäkelä

Resepti-ideoita äitienpäivään!

Viikonloppuna vietetään yhtä vuoden tärkeimmistä juhlista, nimittäin äitienpäivää! Harmikseni en saa viettää sitä tällä kertaa oman äitini seurassa, mutta aion kyllä silti löytää keinon kertoa äidilleni kuinka tärkeä hän mulle on ja miten paljon häntä arvostan <3

Mutta halusin kuitenkin jakaa ideoita teille, jotka tulevana viikonloppuna juhlistatte äitienpäivää! Mä itse en oo 100% kakkuihminen ja mieluiten hemmottelenkin toisia runsaalla aamupalalla tai brunssilla, joten tässä hieman ajatuksia miten itse oman herkkupöytäni kasaisin. Ja kaikki seuraavat reseptit on tietysti gluteenittomia.

Birchermysli on ollut meillä äitienpäivän aamiaispöydässä aiemminkin. Se on vähän kuin tuorepuuroa, mutta rouskuvampaa ja rapeampaa! Erittäin ruokaisaa ja todella herkullista. Ihan loistavaa aamiasherkkua, josta ei ravinteita puutu.

Hieman samalla teemalla jatkaen aamiaispöytään jogurtin, vanukkaan tai puuron kaveriksi sopii täydellisesti suklainen granola, jossa yhdistyy täyteläisen kaakaon lisäksi ravinteikkaat pähkinät ja herkulliset mulperit!

Suolaisena herkkuna leipoisin aamiaspöytään tuoreita sämpylöitä tai rapeita pannuleipiä! Niille kaveriksi avokadoa, kasviksia ja jotain laadukasta leikkelettä.

Makealla puolella omat suosikit on omenaisia, sillä omenan makeus ja mehevyys sopii loistavasti terveelliseen leivontaan. Voit loihtia pöytään joko mehevän omenahyvekakun tai herkullisen omena-kanelipiiraan.. Jos taas suklaa on enemmän oma juttu, tykkäisit varmasti näitä suklaisista bataattimuffinsseista! Myös suklaamoussen kanssa nautitut proteiiniletut toimii loistavasti makeannälän taltuttajana.

Toivottavasti sait näistä hieman ideaa ja inspiraatiota viikonlopun juhlapäivään! 

<3 Aino

LUE MYÖS:
Ketogeeninen mustikkajuustokakku / Entä jos..? Yksi koira vai kolmen lauma?

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.