Hae
Aino Mäkelä

Uusi, odotettu alku

Moi kaikki!

Tuntuupa hyvältä kirjoittaa vihdoin täällä Vaikuttajamedian puolella. Mun blogi-innostus on ollut vähän kadoksissa viimeaikoina, mutta viimeiset kuukaudet oon innolla odottanut tätä päivää – päivää, kun Vaikuttajamedia avaa ovensa.

Tiedossa on elämänmakuisia juttuja hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, liikunnasta sekä elämästä itsessään. Unohtamatta terveellisiä reseptejä sekä tarinoita mun maailman suloisimmista koirista. Kyllä, nykyään puhutaan jo monikossa – lupaan kertoa teille viikonloppuna lisää! <3

Jos jollekkin teistä mä olen aivan uusi kasvo, niin koitan tiivistää teille oleellisimmat jutut itsestäni:

Olen Aino, 27-vuotias nuori nainen. Asustelen tällä hetkellä Jyväskylässä mun kämppiksen sekä meidän koirien kanssa, mutta mun juuret on kuitenkin pohjoisessa 🙂 Blogia oon kirjoittanut jo yli kuuden vuoden ajan ja oon aina halunnutkin inspiroida ihmisiä omilla kirjoituksillani pitämään itsestään mahdollisimman hyvää huolta.

Oon koulutukseltani personal trainer ja pätevöitymistä vaille valmis ravintoneuvoja, tavoitteena ois vielä joskus keretä opiskella itseni ihan ravintoterapeutiksi asti. Ei siis ihme että mun jutut liittyy usein terveelliseen elämäntyyliin, liikuntaan ja ravitsevaan ruokaan – ja nykypäivänä yhä enemmän palautumiseen ja sen tärkeyteen.

Mun keittiössä loihditaan usein kaikenlaista terveellistä hyvää – perus arkiruokaa sekä suolaisia ja makeitakin herkkuja, joiden reseptejä tuun jakamaan teillekkin. Jos mun motto ei olis ”never regret anything because at one point it was exactly what you wanted” se ois varmasti ”hyvä ruoka, parempi mieli” sillä onhan se totta, että ravitseva ja herkullinen ruoka tekee elämästä yleensä vähän kivempaa.

Jos sulla on jotain juttutoiveita tai jotain muita ajatuksia blogin tulevaisuuden suhteen, niin oon pelkkänä korvana! Kommenttiboksi on siis avoinna teille, nyt ja aina.

Kiitos että oot mukana,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

2 kommenttia

  1. Maikki kirjoitti:

    Missä opiskelet ravintoneuvojaksi? Voisitko kertoa siitä koulusta enemmän? ?

    • aino kirjoitti:

      Opiskelen Terveysopisto Saluksessa! Ja tottahan toki voin kirjoittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.