Hae
Aino Mäkelä

Postikortteja paratiisista

Moi ja ihanaa sunnuntaita! Tässä teille läjäpäin kuvia maisemista joissa oon viettänyt viimeiset puoltoistaviikkoa ja joissa tuun vielä viettämään toiset samanmoiset – siis täällä paratiisissa, joka tunnetaan myös nimellä Sri Lanka.

En oo liiemmin kirjoitellut mitään sen kummempia reissujuttuja, vaan niiden sijaan oon ajatellutkin tehdä reissun jälkeen vähän kattavamman postauksen mun koko reissusta: mitä tein, missä kävin, miten päädyin minnekkin ja millaisella budjetilla täällä elellään.

Sen verran voin jo kuitenkin paljastaa, että mä oon nauttinut täällä olostani täysin rinnoin! Kuten näette niin maisemat on enemmän kuin kohdillaan, ilmat on hellineet, ruoka on ihanaa ja mikä tärkeintä: seura on ollut vailla vertaansa. En edes muista puolienkaan mun uusien kavereiden nimistä, sillä täällä ei oo mitään väliä kuka oot, mistä oot tai mitä teet – kunhan vaan ollaan, hengaillaan ja nautiskellaan hetkestä.

Onneksi mulla on vielä reilu viikko jäljellä täällä! Saavuin juuri Tangalleen eikä täällä näy ihan hirveästi turisteja, mutta valkoista hiekkarantaa senkin edestä – käsittääkseni jopa viiden kilometrin verran. Kunhan täältä maltan joskus lähteä niin ennen kotiinpaluuta aion valloittaa vielä sisämaan safareineen ja henkeäsalpaavine vaellusreittineen 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.