Hae
Aino Mäkelä

Tohinatorstai (ruoka)kuvin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAAMUPALA: voimavanukas

Aamulla oli ihana herätä kiireettömästi aamuun jolloin ei tarvinnut tehdä yhtään mitään. Nukuinkin pitkästä aikaa vähän pidempään ilman herätyskelloa – alkuviikko on ollut aika hektinen, joten uni tuli tarpeeseen. Tuttuun tapaan tietty aamulla sängyssä makoillessani selasin myös instagramia eikä mennyt kauaakaan kun jo ponkaisin ylös sängystä, sillä Heidin juoksukuvan innoittamana päätinkin startata aamun energisesti vetämällä lenkkarit jalkaan. Tää tapahtui jo toisen kerran tällä viikolla, sillä tiistaina tästä innostuksesta vastas Monna 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALOUNAS: kvinoasalaatti

Vietin pitkästä aikaa päivää kotona ja kerrankin mulla oli aikaa kunnolla panostaa ruoanlaittoon. Itseasiassa mä leivoin koko päivän ja siksi mun koko päivä olikin yhtä syömistä – hahha! Tutustuttuani kvinoaan se on jäänyt pysyväksi osaksi mun ruokavaliota, sillä mä yksinkertaisesti rakastan sitä. Ja vielä erityisesti Sunspeltin kvinoaa, joka on kotimaista sekä luomua.

Mun keittiöön on myös kotiutunut pari muutakin ihanaa uutuutta: Terra Cretan luomu extra-neitsytoliiviöljy sekä balsamico, joista saa ihanasti makua ja ravinteikkuutta salaatteihin sekä muihin kesäherkkuihin. Kumpaakaan ei pääse vahingossakaan lorahtamaan liikaa, vaan ne on pakattu käteviin suihkepulloihin – ja oliiviöljyssä yhdessä suihkauksessa on vain yksi kalori! Hahhaa, miettikääs sitä 😉

Oliiviöljyhän on tunnetusti sitä laadukasta ja terveellistä rasvaa, jolla on terveyteen positiivisia vaikutuksia – luomuviljeltynä siinä on vielä tallella kaikki tärkeät hivenaineet sekä antioksidantit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVÄLIPALA: pari kaurabitesiä suklaa-manteliprotskutahnalla

Kuten jo sanoinkin niin lähes koko päivä koostui enemmän ja vähemmän syömisestä: valitettavasti kun reseptejä kehitellessä ja toteuttaessa niitä joutuu myös jatkuvasti maistelemaan, jotta lopputulos olis onnistunut 😉 Mua se ei kyllä onneksi haitannut, hahha!

Itseasiassa se oli aika hyväkin juttu, sillä olipahan ainakin energiaa siinä vaiheessa kun pääsin iltapäivällä crossfit-treeneihin. Mä koko alkuviikon olin ideoinut sadan burbeen ulkotreeniä ja taas se nähtiin: kannattaa varoa mitä toivoo! Tehtiin treeni siis ulkona ja se oli ihan kauhea, kauhean ihana – sisältäen juurikin niitä burbeita ja paljon.

Viisi kierrosta: KB swing x22 , jump squat x22, run 400m, burbee x22, KB thruster x22

OLYMPUS DIGITAL CAMERATREENIN JÄLKEEN: lime-vaniljaraakakakku

Noooh treenin jälkeen onneksi oli ihan älytön nälkä ja toimisto matkan varrella – poikkesin sinne siis herkuttelemaan kakulla, jonka olin eilen omin pikku kätösin jääkaappiin väsännyt. Oon tosi ylpeä itestäni sillä hillitsin itseni enkä syönyt koko kakkua kerralla, vaikka mieli olis kyllä tehnyt.. 😀

Ja ihan pakko vielä kertoa kuinka mua kiusattiin aamulla. Mä siis tosiaan tein ton kakun eilen ja koska resepti oli uus niin mua jännitti ihan hirveesti, että kuinka se onnistui. Taisin varmaan koko loppupäivän spekuttaa sitä, että kuinkakohan pahalta se maistuu ja kehtaakohan sitä edes tarjota kellekkään. No aamulla Johannes sitten laittoi kakusta kuvan ja aika heti perään viestin, että se oli täys floppi – kuulemma sama kun söis pikkukiviä. Ja mä romahin! Mua harmitti niin paljon sillä olin ollu kakun ideasta tosi innoissani ja sitten se oliki ihan surkee.. Kunnes puolen tunnin päästä menin instagramiin, josta löysin se saman kuvan kakusta ja kommentin, että se oli oikeesti syntisen hyvää 😀 Hahhahha! En oo hetkeen ollu niin helpottunut ja onnellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAILLALLINEN: kvinoapihvejä ja salaattia

Nykyään mulle on alkanu sattumaan hassuja juttuja: mä en nimittäin saa aina syötyä lautastani tyhjäksi. En enää syö tiettyjä määriä ruokaa sen takia, että niin pitäis syödä vaan osaan oikeasti jopa kuunnella kroppaani ja tulkita sekä hallita nälkääni. Multa jäikin lounaalta yli kvinoaa ja vihdoin kotiin päästyäni loihdinkin siitä jämästä vielä illalliseksi ihania tuhteja kvinoapihvejä – yks kvinoan hienouksista on kyllä ehdottomasti myös sen monipuolisuus!

Kun massu oli täynnä niin rupesin rauhoittumaan iltapuuhiin ja tein vielä pari hengitysharjoitusta sekä rentoutuksen YOGOBEssa. Ainiin, tein sitä ennen vielä yhdet raakaherkku-bountyt jääkaappiin odottelemaan lauantaita. Ja arvatkaa mitä? Kyllähän taas nukutti makeasti – niin makeasti, että mä ajatuksissani nukuin jopa aamutreenien ohi 😀 Kyllä on fiksua laittaa herätys soimaan 6:50, kun treenit alkaa 07:00. Nooh iltapäivällä uus yritys treenien suhteen ja nyt kakkutehdas pyörimään!

Millasia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Mä voin paljastaa sen verran, että paljon herkkullisen jännittäviä juttuja tulee tapahtumaan seuraavan parin päivän aikana 😉 Tshihhihhiii.

Ihanaa perjantaita,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.