Hae
Aino Mäkelä

Kaamostaantuma

Nyt se oikeasti yrittää tosissaan iskeä päälle. Kaamosmasennus. Täällä meilläpäin se tarkoittaa kellon ympäri jatkuvia yöunia, sotkuista kämppää ja alkoholilla läträämistä. Oikeastaan kaikki alkaa tuosta viimeisestä.. Mä oon siis vähän hairahtanut mun normaalilta polulta eikä siksi oikein oo löytyny motivaatiota kirjoittaa tänne.

Mutta ehkä välillä on hyvä vähän hairahtaa niin löytyy taas se innokkuus ja motivaatio?! Ainakin mun äskönen aamutreeni oli ihan täynnä poweria!

No ne viime viikon liikunnat kuitenkin… heh..
MAANANTAI salitreeni + sulkapallo 60min + aquazumba 45min & vesijuoksu 10min
TIISTAI kävely 6,5km/1h + salitreeni + LANKKU -treeni
KESKIVIIKKO sulkapallo 60min
TORSTAI lepo
PERJANTAI salitreeni + LANKKU-treeni
LAUANTAI lepo
SUNNUNTAI LANKKU-treeni + vatsoja jumppapallolla

Mulla oli muutenki suunnitelmissa vähän löysempi loppuviikko treenien puolesta sillä mun piti lähtä torstaina Helsinkiin. Nyt sitten tsemppiviikko käyntiin kun viikon päästä tiistaina mulla on kuntotesti ja kehonkoostumusmittaus! Jänskättääää 🙂

Niinpäniiin, ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu! Heh 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.