Hae
Aino Mäkelä

:–)

Vaikka eilen illalla oli tosi kurja fiilis – loppuviikko kun meni siis vähän liikaa alkoholin parissa, lauantaina oli ihan luovuttajafiilis ja teki mieli retkathaa täysin (ostin jopa karkkia ekaa kertaa moneen kuukauteen ja tuli vaan maha kipeäksi ja alkoi oksettamaan?? ok oli vähän krapulakin..), niin tänään se fiilis on jo vaihtunut huomattavasti parempaan mieleen. Enää ei oo luovuttajafiilis.

Luovuttajafiilis, minkä suhteen? Tuntuu vähän hassulta puhua luovuttamisesta, kun tavoittelen ainoastaan terveellisiä elämäntapoja. Mulla ei ole mitään tavotteita esimerkiksi minkään lajin suhteen. Mun tavoitteena on vaan hyvä, onnellinen ja tasapainoinen fiilis.

Siihen fiilikseen mulle taitaa kuulua välilä niitä irtiottoja. Se paha fiilis mikä niistä irtiotoista seuraa johtuu siitä että oon pettäny itseni. Oon luonut itelleni liian ankaran todellisuuden. Todellisuudessa kun hengailen kotona tietäen, että kaverit on pitämässä hauskaa mä oikeasti aika monesti haluaisin olla mukana. Oon jääny kotiin, koska haluan seuraavana päivänä salille tai lenkille tai jotain. Mutta oikeasti mulla on ollu aika orpo olo.

Eiköhän siihen hyvään ja onnelliseen fiilikseen kuulu se, että tekee mitä tykkää? Syy siihen, miks oon kieltäny iteltäni juomisen on mulla vähän unohtunut. Hauskaa voi toki pitää muutenkin, mutta tekee hyvää välillä nollata vähän arkea ja juhlia kunnolla!
Tärkeintä kai on, miten siihen juhlimiseen sitten suhtautuu. Sitten oon pettänyt itseni jos oon viikossa viis kertaa kännissä ja käyn kerran salilla, eikä toisinpäin 😉

Täten annan itselleni luvan ottaa vähän rennommin juhlimisen suhteen. Nuorena kuitenkin on ihan normaalia vähän krebata!

PS Enkä nyt siis tarkota sitä että mun mielestä on okei juoda aivonsa pihalle joka viikko. Sitä alkoholia voi käyttää kohtuudellakin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.