Hae
Aino Mäkelä

Tehotreeni!!

Viime viikolla kävin testaamassa ihan uuden treenimuodon itselleni, joka kulkee nimellä tehotreeni. Vaikka nimestä voi jo päätellä, että treeni on tehokas niin en siltikään osannut odottaa niin kovaa rääkkiä, mihin jouduin.. ahhh se oli ihan parasta!! Kaikista siisteintä oli tietty päästä taas purkamaan paineita säkkiin, sitä onkin ollu jo vähän ikävä.

Minkä värinen on paloauto? :D

Minkä värinen on paloauto? 😀

Tehotreeni on rankkaa anaerobista harjoittelua eli se parantaa kestävyyttä sekä suorituskykyä. Treeni kestää 45minuuttia ja sisältää lämmittelyt, työosuuden ja tietty lopuksi verryttelyä/venyttelyä. Työosuudet koostuu niin omalla kropalla tehtävistä lihaskunto-osioista että säkkiosioista ja voin luvata, että tempo on kova ja hiki virtaa. Jos kiinteytyä haluaa, niin tehotreeni on siihen loistava harjoitusmuoto – tää ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!!

Tehotreeneihin pääsee siis osallistumaan Savate Clubillla perus- ja jatkokurssien yhteydessä eli vielä kerkiää helpostikkin mukaan! Mahtava ilmapiiri, huiput ohjaajat ja mikä parasta – hiki virtaa ja rasva palaa, hahhaa 😀 Ite en ainakaan malta odottaa, että oma peruskurssi starttaa viikon päästä. Te kaikki jotka nautitte täysillä treenaamisesta ja siitä tunteesta, kun saa puristettua itsestä kaikki viimesetkin mehut treenissä niin tää on ihan varmasti teidän juttu!

Onko kukaan käynyt näissä treeneissä aiemmin? 🙂

Mä ainakin rakastuin ihan täysin ja jatkossa mun treeniohjelmistoon kuuluukin vähintään yks tehotreeni viikkoon. Itseasiassa oon menossa jo heti tänään uudestaan..! 😀

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.