Hae
Aino Mäkelä

Pari lempparia

Luononkosmetiikka ei oo enää mikään outolintujen juttu, vaan siitä alkaa nykyään olla kiinnostunut lähes jokatoinen tiedostava kuluttaja. Mun lähipiiri onkin muutamaan otteeseen yllättänyt mut kylppärinkaapin sisällöllään (ei sillä, että mä niitä mitenkään penkoisin..) ja saankin lähes päivittäin olla suosittelemassa ”jotain hyvää luonnonkosmetiikkaa” kavereilleni.

Nyt kun luonnonkosmetiikkaa alkaa olemaan markkinoilla jo aika paljon, on aika selvää että joukkoon mahtuu sekä ihan huippuja että vähän kehnompiakin tuotteita. Sen vuoksi musta onkin ihan supertärkeää aina jakaa mun parhaimmat löydät teidän kanssanne, jotta kenenkään ei tarttis pettyä kosmetiikkaostoksiinsa tai varsinkaan pettymyksen seurauksena menettää täysin uskoaan luonnonkosmetiikkaan.

Pari lemppariaSillä luonnonkosmetiikka on ihan mahtavaa! Hoitavaa, hellivää ja kaunistavaa. Oon nyt viimeisen kuukauden ajan testaillut Naturadon tuotteita ja löytänyt sieltä pari helmeä, jotka ovat ainakin omaan makuuni ylitse muiden. Intiassa opin vihdoin ihon kosteuttamisen tärkeyden (kiitos matkaseuralaisen) ja etenkin näin talvisin, kun kylmä ilma rasittaa ihoa.

Oon aina välillä ennen käyttänyt kaakaovoin ja kookosöljyn seosta iholle, mutta Naturdaon herkullinen vartalovoide on tehny mun elämän helpoksi! Se nimittäin sisältää karitevoita, kaakaovoita ja arganöljyä eli kosteuttaa ihoa tosi ihanasti. Voide on koostumukseltaan kevyt ja imeytyy nopeasti, jättäen ihon tosi pehmeäksi. Laukussa mulla sitten kulkeekin aina mukana karitevoide, jota oon käyttänyt käsivoiteena suojelemaan mun sormien helposti halkeilevaa ihoa.

Pari lemppariaNoi voiteet on jo itsessään ihan superihania, mutta silti mun ykköslemppari on hyaluronihappoa sisältävä eli ihoa kiinteyttävä BB-voide. Se kosteuttaa ihoa ja sävyttää sen just täydellisesti! Luonnollinen, tasainen ja kevyt lopputulos kestää koko päivän eikä jätä ihoa lainkaan kiiltäväksi 🙂

Oon ihan fiiliksissä näistä helmistä ja niin on myös mun ihokin. Viime viikolla sain töissä ihan mielettömästi positiivista palautetta mun ihon kunnosta ja iso kiitos kuuluu tietysti laadukkaalle, hoitavalle kosmetiikalle 🙂 Ilokseni saankin tarjota myös teille mahdollisuutta tehdä fiksuja kosmetiikkavalintoja edullisemmin, sillä koodilla ”RAWinto15” saatte -15% koko The Butik -verkkokaupan valikoimasta! Tarjous on voimassa aina ensi keskiviikkoon, 30.3.2016 asti.

Pari lemppariaSeuraavaksi sitten kannattaakin klikata itsensä blogin Facebook-sivulle sillä siellä onkin sitten mahdollisuus voittaa itselleen mun lempparituotteita! Siis mieletön arvonta, jota ei kannata jättää välistä 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.