Hae
Aino Mäkelä

8. TREENI – valmiina kesään?

Huomenta!

Kuka arvaa, millanen treeni on kevään treenihaastessa viimeisenä? Kesä tulee ja aurinko lämmittää, bikinit on kaivettu kaapista ja ranta kutsuu auringonpalvojia – vatsalihaksethan ne silloin vihdoin tulee kaivettua esille vaatekerrosten alta, hihhi! 

Viikon treeni keskittyy siis keskikroppaan: yksinkertaista, mutta ei todellakaan helppoa. Kolme kierrosta tabata-tyylisestä suoraan liikkeestä toiseen siirtyen ja jokaisen kierroksen jälkeen 30sekunnin lepo. Työaika siis jokaisessa liikkeessä 20sekuntia, jolloin tehdään liikettä niin tehokkaasti kuin pystytään, ja sitten levätään 10sekuntia ennen seuraavaa liikettä kierroksen päättyessä maksimilankkupitoon.

Kysyttävää? Jos ei niin ei muuta kuin treenaamaan!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALiikkeet:
Linkkuveitsi 
Jalkojen nostot (selällään/niskaseisonnassa/päälläseisonnassa/käsilläseisonnassa)
Jalkojen avaukset (selällään/niskaseisonnassa/päälläseisonnassa/käsilläseisonnassa)
Lankku MAX-pito

Ja jos treenaat ulkona, niin pieni juoksuspurtti jokaisen kierroksen jälkeen tehostaa treeniä entisestään!OLYMPUS DIGITAL CAMERASit seuraa päivän holhous-osio! Nyt kun aurinko on ilostuttanut meitä läsnäolollaan niin oottehan muistanneet asianmukasesti suojata ihonne? Mä oon ollut tähän asti aina ihan liian huoleton rasvailujen suhteen ja järkytyinkin pahemman kerran, kun aiemmin keväällä otin osaa aurinkoluennolle jossa sain kuulla kaikista niistä haitoista, joita auringon UV-säteily aiheuttaakaan.

Kiitos Rohdos-Alan mulla onkin ollut nyt aktiivisessa käytössä Phytocéanen aurinkovoiteet, omansa niin kasvoille kuin muullekkin kropalle, joiden merelliset aktiiviainesosat suojaa ihoa samalla hellien sitä. Phytocéanen tuotteissahan on jania rubens -punalevää, joka on erittäin mineraalipitoinen ja siksi tehokas ihon kosteuttaja sekä suojaaja. Voiteiden tehokkaan aurinkosuojan takaa puolestaan UVA sekä UVB-filtterit ja mineraalirikas merivesitiiviste suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta.

Mun mielikuva aurinkovoiteista muuttui täysin, sillä nämä voiteet imeytyy nopeasti eivätkä tahmaa sekä tuoksuu ihanan raikkaalta ja jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi – selkeästi oon siis aiemmin vaan käyttänyt vääriä tuotteita! Nyt ei tartu kaikki hiekanmuruset ja heinähippuset pitkin hipiää rantsussa pyöriessä, hihhi.OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt on siis aamun treeni tehty ulkona raikkaassa ilmassa ja nyt istuskelen tässä aamupalapöydässä – siitä, mitä kaikkea tää päivä tulee pitämään sisällään saat sitten tietää illalla! Tänään toteutan siis toivepostauksena ”päivä Ainon kanssa” -tyyppisen päiväkirjamaisemman postauksen, jollaisia mulla on itsellä ollu vähän jopa ikävä..! Hihhhiii ihana taas tehdä vähän jotai erilaisempaa.

Aurinkoa päivään ja palataan asiaan illalla,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.