Hae
Aino Mäkelä

Lauantai-illan huumaa

Herään kahtakymmentäviittävaille kahdeksan. Käännän kylkeä ja jatkan unia. Viittä vaille kahdeksan soi herätyskello – ”joojoo” – ajattelen ja suljen sen, jonka jälkeen käännän taas kylkeä. Seuraavan puolen tunnin ajan elän valveunessa, jossa seikkailen pitkin Helsinkiä metsästäen mun kadonnutta omaisuutta vaikka mun pitäis oikeasti olla töissä. VIHDOIN kahtakymmentäviittävaille yhdeksän mä havahdun säikähtäen todellisuuteen: treenit alkaa tasalta!

Lomalta paluu on vaatinut osansa ja parinkin tunnin aikaero on kyllä tehnyt tehtävänsä. Unohtamatta faktaa, että oon kotiin palattuani ollut tuttuun tapaan ihan liikaa menossa.. Eilen töiden jälkeen olin niin väsynyt etten olis jaksanut edes mennä kahvittelemaan ystävän kanssa, vaikka kello ei ollut edes kuutta – onneksi sentään menin sillä on harvinaista herkkua saada muiden kaupunkien tyttöjä Helsinkiin 😀

Karu paluu treeniarkeen – puoli seiskan aamutreeni 😀 Toimi ku rasvattu!

Parhaani mukaan oon yrittänyt pala palalta päästä normaaleihin rutiineihin kiinni ja siihen tietty kuuluu myös treeniarki, johon palaaminen on ollu luonnollisesti kaikista haastavinta – treenaaminen kun on täysin vapaaehtoista puuhaa 😉 Ylpeänä voin kuitenkin merkata treenikalenteriini tälle viikolle neljä rastia (yhden jokaiselle Suomessa vietetylle päivälle) ja viettää huomenna ansaitusti lepopäivän.

Mun kroppa on kyllä niin poikki tästä kaikesta treenistä, että huomenna sängystä ylös nouseminenkin varmaan käy jo sellasesta – hah! 😀

Tänään ensin ajattelin omistaa illan kodin laittamiselle kuntoon sillä saatiin vihdoinkin viimeinenkin hylly kasattua paikoilleen, mutta kummasti ajatus sellaisen tekemiseltä minkä voi hyvin siirtää huomiselle ei tunnu yhtä hyvältä kuin kutsu rentoon illanviettoon hyvällä kaveriporukalla. Arvaatte varmaan, että sisustus ja järjestely saa jäädä huomiselle? 😉

Nauttikaa elämästä – niin minäkin aion,
<3 Aino

PSSSSST! Jos et oo vielä äänestäny Sport & Wellness -blog awardseissa niin vielä kerkiää ja sen voi tehdä TÄÄLLÄ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.