Hae
Aino Mäkelä

Aurinkoa, lämpöä, iloa ja ketutusta

*Sisältää mainoslinkkejä

Tää viikko on ollut hauska ja haastava. Oikeastaan ihan tavalllinen, mutta sitten kun sitä alkaa laittamaan palasiksi niin tajuaa sen olleen paljon muutakin. Niitä kuuluisia pieniä juttuja, jotka on tehny tavallisesta tavallista parempaa – just niitä, jotka usein unohtuu kaiken muun keskelle.

Nykyään arki on siinäkin mielessä hassua, että kun herään ja aloitan päiväni tosi aikaisin niin välillä illalla tuntuu että ne aamulla tapahtuneet asiat ois eilisiä tai jostain muualta kaukaisuudesta. Jotenkin siis ajantaju hämärtyy ihan tyystin! Mutta toisaaltahan se on vaan kiva, että tuntuu olevan normaalia enemmän aikaa arjessa.

MAANANTAINA 

Mua väsytti aamusta ihan älyttömästi, mutta kahvikupposen voimalla sain viritettyä itseni työfiilikseen. Kesken työpäivän meille tuli vihdoin kaivonkorjaaja ja jäin jännityksellä odottamaan lopputulosta – saataisko me vieläkään vettä? Toimistohommien loputtua ajelin muutaman hieronta-asiakkaan luokse ja voi vitsit, miten palkitsevaa se taas oli. On ihan huippua osata tehdä jotain hyvin ja saada siitä välitön, rehellinen palaute sillä koirathan ei osaa feikata tai valehdella. Kotiinpäästyäni juoksin ensimmäisenä vesihanan alle ja kiljahdin onnesta, kun vettä rupesi virtaamaan normaalisti! Innostuksissamme lähdettiin vielä salille treenaamaan, sillä nyt uskalsi taas hikoilla kun pääsi kotona peseytymäänkin 😀

TIISTAINA

Oli taas ihana aurinkoinen päivä ja kesäfiilis kohdillaan! Mun ois pitänyt opiskella, mutta sen sijaan mun ystävä tuli meille pitkästä aikaa kylään. Aika pian meillä alkoikin jätskihammasta kolottamaan, joten päätettiin hypätä autoon ja hurauttaa satamaan jätskille. Oli aivan ihana, rento ja huoleton, kesäilta ensin jätskiä syöden ja sitten uimarannalla kahlaillen! Ja en tiedä sainko energiaa jätskistä vai auringosta, mutta kotiin päästyäni kirjoitin vielä opiskeluihin liittyvistä hoitokertomuksesta kolme puuttuvaa! Enää viisi tälle viikolle jäljellä.

KESKIVIIKKONA 

Meidän entiset kämppikset tuli meille kyläilemään. On ihana, kun on sellaisia ystäviä joiden kanssa ei tarvitse tehdä mitään erikoista ja silti on ihan tosi kivaa yhdessä <3 Mun mies kokkas meille kalastamaansa kirjolohta, joka maistuu muuten paljon paremmalle kuin kaupasta ostetut. Illalla käytiin vielä uimassa ja meinattiin saada joutsenpari kimppuun, kun vahingossa osuttiin heidän reviirille – onneksi mitään vakavampaa ei sattunut.

TORSTAINA 

Oli kyllä aika raskas päivä. Ketutti ihan hirveästi ja ihan kaikki pienetki asiat, ja se johtui ihan varmasti jännityksestä sillä laitoin tulevaisuuden varalle aika isoja pyöriä pyörimään, Onneksi mulla oli taas ihania hieronta-asiakkaita ja aivan kuten tää kirjoittaminenkin, niin hieronta on mulle kyllä tapa toteuttaa itseäni ja rentoutua. Koska ketutus oli imeny musta kaikki voimat, niin nukuin kotiin päästyäni päikkärit joilta en meinannut jaksaa herätä, en sitten millään. Väkisin raahasin itseni sängystä ylös ja lähdin reippaasti koirien kanssa pitkälle lenkille, joka epäonnisesti päätyi pienen eksymisen jälkeen upottavalle suolle – ja se oli kyllä ihan täydellinen niitti siihen päivään 😀

PERJANTAINA 

Mulla oli heti aamusta asti ihan tosi hyvä fiilis. Oli ihana mennä ulos, kun ilma oli niin raikas ja hapekas yöllisestä sateesta. Töissä oli paljon hommaa ja tuntuu, että aivan liikaa jäi tekemättäkin, mutta tein parhaani ja se riittäköön. Tosi inspiroiva työpalaveri antoi lisää intoa ja motivaatiota työhommiin, joten toimistolta lähtiessä aloin jo odottamaan maanantaita. Tiedän olevani onnekas, että mulla on näin mahtava työ ja ihanat työkaverit. Töiden jälkeen meidän Ullalle tuli vielä koiravauvavieras ja mä sain tutustua uuteen, mukavaan ihmiseen. Koirat on kyllä siitä mahtavia, kun niiden kautta tutustuu sellaisiin ihmisiin ketä ei välttämättä muuten koskaan tapais 🙂 Ja niin! Saatiin vihdoin myös meidän palju pihaan. Harmi vaan kun Markus ei oo kotona niin en vielä tänään pääse nauttimaan sen lämmöstä, mutta jospa sunnuntaina sitten!

Että sellanen viikko. Ja vielä ois viikonloppu edessä! Kuten eilen jo totesin niin suunnitelmissa ois opiskella paljon, mutta toivottavasti jäis aikaa vielä johonkin muuhunkin kivaan. Millainen sun viikko oli? Mitä suunnitelmia on viikonlopulle?

Ja hei.. vielä yks tärkeä juttu! Tän viikonlopun ajan FitnessFirstillä on saat koko valikoimasta -15% kun käytät koodia ”kesäale”. Siis kaikista tuotteista 7.6.2020 asti! Sieltä löydät laajan valikoiman luomuelintarvikkeita, superfoodeja, lisäravinteita ja luonnonkosmetiikkaa jo valmiiksi edulliseen hintaan, eli nyt on täydelinen aika täydentää keittiön- ja kylppärinkaapit 😉

<3 Aino

LUE MYÖS:
Hyödytöntä höntyilyä / Entä jos..? Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.