Hae
Aino Mäkelä

Kruisaillen saaren ympäri

Kroatia, Hvar Kroatia, Hvar Kroatia, Hvar Kroatia, HvarKroatia, HvarEilen aamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään kohti kaupunkia, sillä oltiin suunniteltu vuokraavamme pari skootteria ja viettää päivä ajellen saarta ympäri rannalta toiselle. Ensimmäisen vuokraamon pihalla kuitenkin kiinnitettiin heti huomio oranssiin avoautoon, joka oli jo nähnyt parhaat päivänsä – auto oli karulla tapaa koomisen kaunis ja yhdessä naureskellen päätettiin vuokrata se skoottereide sijaan.

Kroatia, HvarKroatia, HvarKroatia, Hvarkroatia-hvar-auto19Kroatia, HvarKroatia, HvarKroatia, HvarIntuitio oli oikeassa ja auton vuokraaminen oli varmasti yks tän reissun parhaimmista päätöksistä! Käytiin ensin ihastelemassa Milnan rantaa, minkä jälkeen suunnattiin auton keula kohti vuoria joiden rinteitä pitkin ajeltiin pientä, mutkaista tietä samalla kauniin karusta luonnosta ja jylhistä maisemista nauttien.

Matkan varrella pysähdyttiin ostoksille erään vanhan miehen sympaattiseen kojuun, josta ostin itselleni oreganoa ja jotain todella erityistä oliiviöljyä. Parin tunnin lounas puolestaan nautittiin Stari Gradissa, joka oli ihanan rauhallinen ja tunnelmaltaan Venetsiaa ja Kööpenhaminaa muistuttava pieni satamakaupunki. Auringonlaskua ihastelemaan ajeltiin takaisin Hvariin ja sniikkailtiin itsemme hotellin yksityiselle rannalle, jossa saatiin rauhassa nautiskella tunnelmasta ja pinkiksi värjäytyvästä horisontista.

Kroatia, HvarKroatia, HvarKaikille, jotka suunnittelee täälläpäin matkaamista suosittelen lämpimästi joko skootterin tai auton vuokrausta. Mä itse taidan ens kerralla vuokrata pyörän alle ja pakata teltan reppuun! Se onkin täällä tosi suosittua enkä ihmettele yhtään – maisemat on henkeäsalpaavan kauniita.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Kuvat minusta: Katarina Kirvesmäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.