Hae
Aino Mäkelä

Selkämaisemaa ;)

Aamupuuro pihalla auringossa - arjen luksusta <3

Aamupuuro pihalla auringossa – arjen luksusta <3

 

HUH HIKI !! 16km rullailut porukoille vastatuulessa kyllä tuntu ;)

HUH HIKI !! 16km rullailut porukoille vastatuulessa kyllä tuntu 😉

Jabbadabbaduuuu!

Nyt alkaa olla lomapäivät aikalailla lusittu ja kyllä on olokin sen mukainen – kroppa levännyt ja mieli virkeänä 😀 Sittenhän sitä voikin aloittaa jo sen varsinaisen kesäloman odotuksen.. sain just tietää, että joudun olemaan juhannuksen töissä, joten mieli on vähän maassa sen takia. BUUUU 🙁 Mut eiköhän sitä jotain kivaa silti keksi, vaikka ei mökkeilemään pääsekkään. Silti mun työpaikkarakkaus tais laskea ainakin muutaman pisteen verran….

Talvella lepopäivät salilta tuntui ihan tuskasilta, mutta nyt kesällähän niitä on oikeen lepposa viettää kun voi tehdä kaikkea muuta kivaa (tai olla tekemättä yhtään mitään) 😉 Esimerkiksi just ottaa aurinkoa koko päivän ja polttaa nahkansa tai sitten reippailla ulkosalla, jos vaan ei oo ihan tukahduttavan kuuma ilma ulkona. Oikeastaan mulla nyt kesällä ei edes oo niin kova hinku salille, mitä talvella.. onko muilla samoja fiiliksiä? 😀 Voikin olla, että vaihdan takas kolmijakoiseen saliohjelmaan näin kesän ajaksi – helpompi sitten käydä fiiliksen mukan entä tän nykysen nelijakosen kanssa.

Niin yksinkertaisen hyvää ja terveellistä - just the way I like it

Niin yksinkertaisen hyvää ja terveellistä – just the way I like it

Kokeilin myös eilen ekaa kertaa että mitäs mun vatsa nykyään tykkää noista maitotuotteista. Olin niin onnessaan kun sain ekaa kertaa kuukauteen laittaa KESOA<3 lautaselle. Voi luoja että se oli hyvää ja mikä parasta, mun mahakin tykkäs siitä! Ei kouristuksia eikä vääntelyitä. Niin helpottunut olo tietää, että maha alkaa olla kunnossa ja voi alkaa siirtyä vähän kohti sitä normaalimpaa ruokavaliota.

Niin ja nakkasin eilen sitten myös talviturkinkin! Huijasin ehkä vähän, kun kävin uimassa suoraan rantasaunasta ja uinnin jälkeen ryntäsin takaisin lauteille, mutta kuitenkin tehty on 😉 Eikä ollu edes kylmää – itseasiassa se tunne pulahduksen jälkeen oli ihana, kun iho kipristeli vähän viileänä ja oikeen tunsi kuinka veri virtas suonissa. Ahhhhhhhh.

No mutta, nyt vihdoin itse otsikkoon eli niihin selkäkuviin mitä jo eilen lupailin 😉 Käkkäkkäkäää! Valjastin mun siskon mun professional kuvaajaksi, joten kiitoksia vaan <3 Tässä nyt ois pari kuvaa mun palaneesta selästä (”en mä pala Suomen auringossa, en mä tarvi aurinkorasvaa”) ja samalla vähän meidän järvimaisemaa – pitihän näihinkin kuvaan jotain nättiä saada mukaan, hehhe ;D

Tässä mun aiempi selkäfiilistely kuukauden takaa – any progress? En osaa sanoa, mutta tyytyväinen oon nykyiseen.

2 kommenttia

  1. Kaisa Kurtti kirjoitti:

    Siis kylläpä vaan on mahti kuvia!! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.