Hae
Aino Mäkelä

Syyskuun eka!

Mihin nää päivät valuu? Ihan käsittämätöntä, että taas on sunnuntai..! Päivät kyllä kuluu ihan hujauksessa, kun on kalenteri täynnä menoja eikä tosiaankaan kerkeä tylsistymään. Aurinkokin on vielä jaksanut ilostuttaa meitä läsnäolollaan ja musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että mun ois pitäny pakata mukaan Oulusta lähtiessäni edes yhdet shortsit.. 😀

Koulua, töitä, treeniä ja lepoa – siitä on meikäläisen arki viimepäivinä rakentunu. Erityisesti levon ja rauhottumisen merkitys on korostunut viimepäivinä eikä iltaisin oo paljon tarvinnu nukkumattia odotella 😉 

Less is more – siinä kiteytyy meikäläisen viimeaikojen treenimotto. Vähemmän treenikertoja, mutta sitäkin kovempaa treeniä! ”Rauhoittuminen” myös treenien suhteen on ollut hyvä juttu sillä panostus niihin on noussut ihan eri sfääreihin… ei sitä näköjään tarvi joka päivä siellä salilla käydä, jotta ne lihakset saa jumiin 😉 Jotenkin oon silti edelleen vähän ”hukassa” treenaamisen kanssa kun ei oo sitä tuttua ja turvallista ympäristöä – uudessa paikassa on aina vähän hakeminen, että saa treenin kulkemaan. 

Juoksulenkit mulla jäi tällä viikolla kokonaan välistä, jos ei oteta koulussa perjantaina juostua cooperia huomioon. Jo viime viikolla alkanu pohkeen kipuilu on jatkunu edelleen ja oon yrittäny nyt sitten olla rasittamatta sitä liikaa.. ens viikolla varmaan pakko vaihtaa portaat hissiin, jos oireilu ei ota loppuakseen 😀 Onneksi tuossa naapurissa on tuo uimahalli niin oon juoksulenkkien sijaan päässyt aamuisin uimaan… mun aamut kun ei oikein lähde käyntiin ilman reippailua.

Huomenna mun aamu starttaakin sitten täysin erilaisissa meiningeissä – ei juosten eikä uiden vaan Savate Formen parissa! Peruskurssin alkamista oon odottanu ku kuuta nousevaa ja huomenna se päivä vihdoin koittaa, jeejeeeee 😀 Lyönti- ja potkutekniikat mulla on kevään jälkeen ihan unholassa, mutta voi vitsi on kiva taas päästä purkamaan paineita säkkiin. Ahhhhhh.

Ens viikko on vielä koulun ja töiden suhteen aika rankka, mutta sitten onneksi helpottaa 🙂 Ja vaikka kiire painaakin niin silti inspiraatio kirjoittamisen kans ei oo siitä kärsinyt vaan mulla on pääkopassa ihan älyttömästi kaikkia kivoja juttuja joita haluan teidän kanssa jakaa! Erityisesti koulussa ja koulukamujen kanssa keskustellessa on herännyt paljon ajatuksia – oon kyllä niin oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten ympäröimänä, lucky me 😉

Nyt toivottelen teille ihanaa sunnuntai-illan jatkoa! <3 Mä oon sen verran poikki, että taidan nukahtaa ennenku tää kone on edes sammunut, hehh 😉 Lepo ennen kaikkea..!

 

4 kommenttia

  1. Jari kirjoitti:

    Minkälaista koulutusta käyt? 🙂

  2. marissa kirjoitti:

    Blogin puolella on sulle pikkuinen haaste Aino 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.