Hae
Aino Mäkelä

Meille tulee pentuja!

Meillä eletään jännittäviä aikoja! Joulun jälkeen käytiin meidän Tuulan kanssa astutusreissulla ja sen jälkeen ollaankin ensin innokkaasti odotettu ensimmäisiä tiineyden merkkejä ja sen jälkeen seurailtu ihaillen Tuulan vatsan pyöristymistä. Enää olisi reilu viikko odotusta jäljellä ja sitten alkaakin ihana, odotettu pentu-arki <3

Viikonloppuna laitetaan pentuhuone valmiiksi ja maanantaina käydään vielä röntgenissä katsomassa kuinka monta pentua Tuulan vatsassa oikein kasvaa – ja sitten vain odotellaan h-hetkeä. Laskettu aika on 28. sunnuntaina, joten voi olla että joudumme odottelemaan vielä seuraavan viikon puolelle pentujen saapumista.

Mutta hyvää kannattaakin odottaa <3

Vuosi sitten Tuulan pennuista meille jäi kotiin kasvamaan Ulla, joten tällä kertaa meillä ei ole tarkoitus jättää kotiin pentua. Minä olen asian jo päättänyt, mutta uskokaa tai älkää, Markus haluaisi pennun kotiin kasvamaan. Olisihan se toki ihanaa ja tilaakin olisi, mutta ei millään tapaa järkevä ratkaisu. Varsinkaan nyt, kun meillä on jo tiedossa aivan ihania kotiehdokkaita tuleville pennuille.

Se onkin sitten se vaikein paikka: osata valita juuri oikeat perheet pennuille.

Mutta onneksi sen aika on sitten myöhemmin. Nyt vielä nautitaan viimeisistä rauhallisista päivistä omalla porukalla ja silitellään Tuulan pentumahaa, jossa pentujen liikkeet tuntuukin jo selkeästi silitellessä. Pennuista tulen tietysti päivittämään eniten koirieni kotisivuille ja Instagramiin. Mutta jos haluat nähdä pentukuvia täälläkin, niin paina ylhäältä sydäntä <3 niin voin sitten laittaa ainakin muutaman kuvapläjäyksen pentujen kasvaessa!

Odottavaisin tunnelmin,
<3 Aino

LUE MYÖS:
Vuoden 2021 teema: raha & säästäminen / Viikon ruokalista + ostoslista hintoineen / 10+6 säästövinkkiä

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.