Hae
Aino Mäkelä

Voittajan itseluottamus

Voittajan itseluottamus

takki Miss Selfridge / neule MinkPink / housut NewLook / hattu H&M

Voittajan itseluottamus
Kirjoitin teille alkuviikosta ajatuksia oman halun vahvasta tiedostamisesta ja sen merktityksestä. Voit lukea tekstin TÄÄLTÄSiihen kaikkeen liittyy vahvasti itseluottamus ja uskominen omaan tekemiseen, omien tavoitteiden asettamiseen sekä mikä tärkeintä: niiden saavuttamiseen.

Kaikessa elämässä, myös urheilussakin, itseluottamus on asia johon itse oon nähnyt monien kompastuvan matkallaan. Olen pahimman luokan penkkiurheilija ja saanut myös ilokseni seurata urheilijoiden kehittymistä sekä päässyt toteamaan kuinka itseluottamus ajan saatossa kasvaa mitaliviivalla erottavaksi tekijäksi.

En liene ainoa, joka on mielessään miettinyt urheilua seuratessaan kuinka jo ennen varsinaista suoritusta toinen osapuoli on ottanut häviäjän roolin? Ja yllättäen sitten myös hävinnyt – mietitään nyt vaikka klassisia Suomi-Ruotsi -tilanteita.

Monta kertaa oon saanut vierestä seurannut kuinka pääkoppa on pettänyt kriittisellä hetkellä eikä sitä riitä korvaamaan täydellinen fysiikka tai edes taito. Jos ei usko pääsevänsä ensimmäisenä maaliin on suoranainen ihme, jos niin käy. Oonkin aina ollut sitä mieltä, että pelkän fysiikan treenaamisen sijaan myös itseluottamusta tulisi vahvistaa ja harjoittaa.

Nyt siihen vihdoin onkin mahdollisuus, meillä kaikilla! Ensi maanantaina 16.2.2015 starttaa kuuden viikon mittainen Voittajan itseluottamus verkkokurssi. Verkkoportaaliin tosin pääsee tutustumaan jo huomenna perjantaina 13.2 Alkuinfo -osion avautuessa kurssilaisten käyttöön.

Kurssin aikana urheilija pääsee tarkastelemaan ja työstämään omaa itseluottamustaan ennen kaikkea tehokkaiden harjoitusten avulla. Viiden ensimmäisen kurssiviikon aikana urheilija saa käyttöönsä itseluottamusta kehittäviä työkaluja niin fysiologian, omien ajatusten, virheisiin suhtautumisen, mielikuvaharjoittelun kuin myös kilpailuun valmistautumisen näkökulmista. Viimeisellä kurssiviikolla osallistuja tekee itselleen toimintasuunnitelman, jonka avulla on helppo jatkaa harjoittelua vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi  on ajankäytöltään mahdollista soveltaa kunkin urheilijan henkilökohtaiseen aikatauluun.

Lue lisää kurssin verkkosivuilta ja varaa oma paikassi TÄÄLTÄ viimeistään 1.3.2015. Kurssin hinta osallistujaa kohden on 36,50€ (sis. alv 24%).

Kurssin luoja, Minna Immonen, on myös Oman Elämäni Inventaarion takana, josta sain itse aikoinani ihan uskomattomasti voimaa sekä loistavia työkaluja arkeeni – sellaisia, jotka kulkee mulla yhä edelleen mukana päivittäisiä valintoja tehdessäni. Aiemman perusteella odotankin tulevaa maanantaita ja kurssin alkamista aivan intopiukeana! Lupaankin jakaa teille tuttuun tapaani kokemuksia valmennuksen edetessä.

Olenkin kiitollinen Minnalle, että pääsin mukaan valmennukseen sillä nyt jos joskus mulla on se hetki jolloin luoton omaan tekemiseen sekä parantumiseen on oltava vahvana. Se on se tärkein. Häviön hinta nimittäin tulee olemaan loppuelämän mukana kulkeva muisto.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PSSST… Kuvista kiitos eilisen ihanalle lounasdeitilleni, Senjalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.