Hae
Aino Mäkelä

Kulhollinen hyvää – suklaa-lakuvanukas

Mun ja mun toimistokämppiksen yks viimeaikaisista suosikeista on ollu lakritsinen suklaachiavanukas, jota ollaan tehty valehtelematta melkeen joka päivä viime viikkoina 😀 Ja te ymmärrätte miksi, kunhan pääsette maistamaan ja tiedätte mistä on kyse!

Tää resepti julkaistiin myös aiemmin tällä viikolla FitnessFirstin -blogissa, josta kaikki reseptiin tarvittavat raaka-aineetkin löytyy. Ja koska oikeasti haluan, että pääsette herkuttelemaan tällä vanukkaalla joka on täynnä vaan pelkästään kaikkea mikä hellittelee sun kehoa, niin tarjoan teille -15% alennuksen koodilla ”AINOM15” FitnessFirstin verkkokauppaan ensi viikon keskiviikkoon eli 6.2 asti. Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja löydätte laadukkaiden elintarvikkeiden lisäksi FitnessFirstiltä myös luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita ja kodin hygieniatuotteita! 🙂

SUKLAA-LAKUVANUKAS

Valmista herkullinen ja ravitseva vanukas sekoittamalla seuraavat raaka-aineet sekaisin blenderissä:

2 dl chiageeliä*
1 dl Foodin Heraproteiinia, suklaa
2 rkl raakakaakaojauhetta
2 rkl Foodin Kookosmannaa
1-2 tl Foodin Lakritsijauhetta
ripaus merisuolaa

*Valmista chiageeli etukäteen liottamalla 1 osa chia-siemeniä 9 osaan vettä.

 

Toivottavasti tää helppo ja ravitseva vanukas helpottaa ilostuttaa sunkin päivääsi! Halutessasi voit valmistaa tän myös evääksi ja chiavanukas onkin tosi hyvä proteiinipitoinen välipala, korvaamaan esimerkiksi maitorahkaa 🙂

Herkullista sunnuntaita kaikille – meillä leivotaan seuraavaksi pitsaa!

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

2 kommenttia

  1. J kirjoitti:

    Säilyykö kookosmanna kauan purkin aukaisun jälkeen?

    • aino kirjoitti:

      Juu, oikeastaan niin kauan kuin maltat olla syömättä sitä 😉 😀 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.