Hae
Aino Mäkelä

Baby, I’m back in business!

RaakasuklaaNyt kun oon kotiutunut tänne raakasuklaan luvattuun maahan, aka Foodinlandiaan, niin muistan taas miksi aikoinaan rakastuin raakasuklaaseen. Raakasuklaahan kun on oikeastaan jokaisen naisen toiveiden täyttymys siis eli makuhermoja hivelevä herkku, joka tekee hyvää terveydellemme ja saa mielihyvähormonit hyrräämään!

Viimeaikoina raakasuklaata on tutkittu paljon ja viimeisimmän omiin silmiini osuneen tutkimuksen mukaan se parantaa aivojen toimintaa, minkä oon toki jo itse omassa olossani huomannut 😉 Hah! Aikoinaanhan jo atsteekit ja mayat arvostivat raakakaakaota suuresti juurikin sen positiivisten fyysisten ja psyykkisten vaikutusten takia, vaikka eiväthän he sitä osanneet vielä silloin mitenkään tutkia. RaakasuklaaNykypäivänä jo tiedetäänkin hyvin pitkälti miksi raakakaakaon nauttiminen saa naaman loistamaan Naantalin auringon lailla, luovuuden kukoistamaan ja hormonit hyrräämään!

Oonkin ihan superinnoissaan, että pääsen taas pitkän tauon jälkeen inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä Jumalten ruokanakin tunnetun raakasuklaan pariin. Jo tän tekstin kirjoittaminen sai melkeen mun pelihousut repeämään (tai sitten kyse on vaan pienistä raakasuklaan yliannostuksesta..) ! Ollaan nimittäin mukana järjestämässä kahden viikon päästä torstaina 21.4 klo 17 alkaen Kapua 2016 Nepal -kehitysyhteistyöhankkeen kanssa Raakasuklaakurssia, joka mulla on ilo ja kunnia vetää 🙂 Kurssin osallistumismaksusta lahjoitetaan 30€ hyväntekeväisyyteen eli voit samalla tehdä hyvää niin itsellesi kuin muillekkin!

Lisätiedot kurssista ja ilmoittautumiset suoraan Minnalle: mpisteh@gmail.com / 044 2352949RaakasuklaaTulkaa mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja tekemään hyvää! En malta odottaa, että pääsen jakamaan omastani teille 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.