Hae
Aino Mäkelä

Ihanat glögitreffit, jouluherkut ja arvonta!

JOULUFIILIS! Nyt se on vihdoin löytänyt minunkin luo! 🙂 Äskön innostuin jopa lakkailemaan joulun kunniaksi kynnetkin jouluteemalla! Punainen pohja ja valkoisia lumihiutaleita päälle, hih. Tosin ne lumihiutaleet näyttää ihan siltä, että mun 2-vuotias kummityttö olis taiteillu ne 😉 Hahha!

Mä koen olevani jouluihminen ja rakastan Joulua – sitä yhteistä aikaa perheen kanssa ja rauhoittumista sekä hiljentymistä arjen keskellä 🙂 Mutta tänä vuonna ei oo tuntunu samalta kuin aiemmin – en oo leiponut torttuja, askarrellut joulukortteja tai edes käynyt vielä jouluostoksilla.. Mikä teille tuo parhaan joulufiiliksen ja miten onnistutte luomaan sitä, jos se on ihan hukassa?

Eilen treffattiin ihanien bloggaajatarien kesken. Minä, Hanna, Maiju, Mia ja Monna löydettiin toisemme I Love Me -messujen kautta tänä syksynä ja voi että mikä onnenpotku se olikaan <3 Ihania naisia ja voi että meillä on niin hauskaa yhdessä! Joukon teininä voin vain ihailla sitä positiivisuutta ja energiaa mitä nää tyypit ympärilleen säteilee 😀

Paljon taas naurettiin ja hömpöteltiin, unohtamatta niitä syvällisempiäkin keskusteluja. Vain toinen bloggaaja voi ymmärtää toista bloggaajaa ja kyllähän siinä taas hihiteltiin toisillemme, kun kakkupaloja aseteltiin nätisti riviin kuvattavaksi että saatiin ikuistettua sekin hetki 😀 Myöhemmin näitä kuvia katsellessa onkin sitten ihana muistella kuinka kivaa meillä olikaan, hihhi!Kyllä mä vaan oon onnekas, että mun ympärillä on näin fiksuja ja hienoja ihmisiä! Opettivat myös nuoremmalleen paljon tärkeitä juttuja, jotka tuun muistamaan myös Joulun herkkupöydän edessä 😉 Gluteeniton Joulu on lahja mulle itselleni ja mun vatsalleni –  varmaankin parasta mitä voin sille tarjota – kuten kuvastakin huomaa, niin herkuttelusta ei silti tarvi luopua, hihhi.

Perinteistä poiketen mulla itselläni on tänä vuonna erilaiset jouluherkut ja haluankin perinteisten piparien, glögien ja suklaaherkkujen lisäksi tarjota myös teille samoja makuelämyksiä, hihhi! Ennen Joulua saatte vielä reseptiä superherkullisiin appelsiini-raakasuklaanameihin, mutta sitä ennen…OLYMPUS DIGITAL CAMERA…me yhdessä EKOseGO:n kanssa halutaan muistaa teitä mun lukijoita näin Joulun alla ihanalla jouluherkku-paketilla! 😀 

Paketti sisältää mun omia lemppareita elikkäs:

*Kaneli-kardemumma & suklaa-minttu pakuriteetä
* Suklaa-omena ekosegoteetä
*suklaa-taatelinamuja
*luumu-taatelinamuja
*aprikoosinamut
*pakastekuivattuja vadelmia
*pähkinäsekoituksen

Jouluherkkupaketin arvontaan voi osallistua BLOGIN FACEBOOK-SIVULLA arvonta-postauksesta tykkäämällä! 🙂 Ja aikaa on osallistua lauantaihin 14.12.2013 asti ja arvonta tapahtuu heti sunnuntaina niin onnellinen voittaja saa paketin Jouluksi kotiinsa! 😉

Hurjasti onnea arvontaan! 😀

<3 Aino

PS. Treffikuvat lainattu Maijulta, iso kiitos!

3 kommenttia

 1. Salla kirjoitti:

  Mulle paras joulufiilis tulee siitä kun saan olla perheen kanssa, tehdä joulurituaalit (kuusen koristelu, Lumiukko-animaatio, sauna, päivällinen, aatoillan leffa…) ja nauttia siitä kun ei ole kiire mihinkään. Aika hyvin siihen joulutunnelmaan saa ittensä viritettyä jo ennen aattoakin, kun ulkona on joka paikassa jouluvaloja, kotona voi polttaa kynttilöitä, Yves Rocherilta hankkia sesongin kosmetiikat 🙂 ja mitä kaikkea muuta… Se fiilis vaan tulee kaikista pienistä jutuista, ja siinä on mun mielestä jotain taianomaistakin… 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oiiii joulukuusi ja Lumiukko! Sauna <3 Ja nyt mulla tuli ihan sellanen olo, että tänä jouluna haluan myös aattoyönä kirkkoon. Oih, saataispa me edes vähän lunta Jouluksi – ois niin ihanaa <3

 2. Maiju kirjoitti:

  Kiitos ihanaisesta seurasta ja muista mistä puhuttiin ja se tutkimus 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.