Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntaibrunssi @ RUPLA

Sunnuntaibrunssi @ RUPLASain syntymäpäivälahjaksi kutsun viettämään sunnuntaita parhaalla mahdollisella tapaa: brunssilla. Kyseessä ei ollut mikä tahansa brunssi vaan ihanien Saran ja Ellin täysin vegaaninen brunssi, jota vietettiin tänään ensimmäistä kertaa Helsinginkadun RUPLAssa. Eikä onneksi kyllä viimeistä! 

Tyypillisestä brunssista poiketen kokemus oli aivan ainutlaatuinen. Buffetin sijaan annokset tarjoiltiin pöytiin ja jokainen sai rauhoittua paikalleen rentoutumaan ja nauttimaan täysin iloisesta fiiliksestä, jota tytöt levittivät ympärilleen pöytien ympärillä hääräillessään. Ja se oli musta ehdottomasti kyllä yks brunssin parhaimpia puolia. Jokainen asiakas sai henkilökohtaista palvelua ja vaikka mäkin saavuin paikalle yksin nautiskelemaan herkuista en hetkeäkään kokenut olevani yksin.

Tytöt suoriutui hommasta kympin arvoisesti ruoan makujen kohdatessa täydellisesti eikä laadusta ollu tingitty. Oli ihana nautiskella antaumuksella tietäen, että kaikki annokset oli oikeasti aidosti puhtaista raaka-aineista ja just sellaisia, jota mun kroppa kaipaakin. Kokonaisuus oli fiksusti koottu ja erittäin helposti lähestyttävä minkä vuoksi brunssin antimet maistuvat varmasti kaikille, jopa niille kasvisruokaan ennakkoluuloisesti suhtautuville.

Menun omaksi lemppariksi nousi  ehdottomasti pehmeä, miedosti makea gluteeniton leipä hummuksen kera – mmmmm! Tyttöjen brunsseista pääsee nautiskelemaan tasaisesti kevään mittaan, mutta paikat kannattaa varata ennakkoon sillä tunkua riittää – tänäänkin aamun ensimmäinen kattaus oli myyty loppuun.

Erilainen brunssikokemus, joka tarjosi täydellisen rentouttavan sunnuntaihetken hyvän ruoan parissa. Kieltämättä aika täydellinen tapa viettää sunnuntaita! Oon tosi iloinen tyttöjen puolesta, eikä aito ilo ja rakkaus tekemiseen jäänyt kyllä kenellekkään epäselväksi.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.