Hae
Aino Mäkelä

Helpotusta helteeseen

Tänä kesänä ollaan saatu nauttia poikkeuksellisesti helteistä! Tai siis osa on saanut, ja osa on kärsinyt – ja itse oon kuulunut juuri tuohon jälkimmäiseen porukkaan. Onneksi meillä on kotona ollut pääosin viileää ja toimistolla vielä viileämpää, joten munkin hellekesä on ollut pääsääntöisesti hyvin nautinnollinen.

Pitää aina vaan löytää kaikesta itselle ne parhaat jutut, eikö se niin mene? 😉 Jäätelön rakastajalle tälläiset säät on tietysti ollu ihania, kun on ollut hyvä tekosyy nautiskella viileistä herkuista ja tehdä niitä itse. Ja koska helteet ei näytä vielä hellittävän, ajattelin jakaa teille yhden tän kesän raikkaimmista mehujäätelöresepteistä!

RAIKKAAT MEHUJÄÄTELÖT
purkki kookosvettä
5 rkl sitruuna-inkiväärimehua

Sekoita kookosvesi ja sitruuna-inkiväärimehu huolella keskenään ja kaada mehujäätelömuotteihin. Anna jäätyä ja nauti kylmänä!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.