Hae
Aino Mäkelä

Ihme tapahtui!

 

Terkkuja paratiisista!

Pari kertaa mainitsin täällä blogin puolella lähteväni lomalle ja täällä sitä nyt ollaan: Sri Lankassa! Lento oli pitkä, mutta kaiken sen arvoinen – täällä nimittäin on aivan upeaa. Ei pelkästään maisemat ja ilma (vain kevyet +35 astetta ja aurinkoa, kelpaa!) vaan ennenkaikkea ihmiset, ne on nimittäin ihan parhaita. Hymyileväisiä, auttavaisia, hauskoja, nöyriä ja läsnä hetkessä.

Tällä hetkellä oon Unawatunassa enkä vielä tiedä, mitä seuraavien viikkojen aikana tuun tekemään. Tännekkin päädyin täysin intuition varassa, kun löysin instagramista kuvia mun nykyisestä hostellista jotka tuntui kuin huutavan mun nimeä. Ja tää on ollut kyllä ihan nappivalinta! Vieressä on todella sympaattinen joogi, jonka tunneilla on ihana käydä sekä ympärillä useampia rantoja joista valita.

Jos vielä ihmettelette, että mikäs se ihme on niin päästän teidät jännityksestä: ekaa kertaa vuosiin mä nimittäin lähdin lomalle täysissä ruumiin ja sielun voimissa! Ilman tunnontuskia tekemättömistä töistä tai minkäänlaista uupumusta – ja se on ihme se, sillä yleensä oon aina lähtöä ennen ollut niin uuvuksissa etten oo melkeen jaksanut edes pakata. Haha! Selkeästi oon siis alkuvuonna oppinut jotain oleellista, mitä tulee tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen jaksamiseen – ja aion jatkaa samalla linjalla, kunhan joskus maltan kotiutua täältä 😉

Ihanaa sunnuntaita,

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

 1. johanna kirjoitti:

  ostitko pelkät menoliput vai yös paluulennon? olen suunnitellut reissua balille samaan tyyliin kun sinulla 1-2 pv yhdessä hostellissa ja siitä kirtelemään 🙂 lähden ekaa kertaa yksin reissuun , olisi kiva saada jotain vinkkejä tekemisestä ja nähtävyyksistä 😀

  • Aino kirjoitti:

   Mulla on ihan meno-paluu, koska tiesin et mun pitää joka tapauksessa tulla ennen pääsiäistä kotiin.. 😀 Balilla en oo itse käynyt, mutta ihan yleisvinkkinä (mitä oon reissulla oppinut) niin voisin sanoa, ettei kannata a) suunnitella liikaa etukäteen tai b) tehdä liian tiukkaa aikataulua itselleen 🙂 Toki oon surffannut paljon netistä juttuja joita haluan nähdä/kokea (esimerkiksi Lonely Planetistä ja Rough Guidesta löytyy paljon hyviä juttuja!), mutta lähtökohtaisesti parhaat reissuvinkit oon saanu paikanpäällä joko muilta reissaajilta tai sitten paikallisilta, esimerkiksi hostellin henkilökunnalta. Ja yleensä parhaat ”reissut” on ollu ne hetken mielijohteesta tehdyt, kun vaan rohkeasti hylkää alkuperäisen suunnitelmansa ja lähtee muiden reissaajien mukaan jonnekkin minne ei välttämättä itse ois edes keksinyt lähteä! 😀

   Reissaaminen on ihanaa ja Bali on ilmeisesti todella, todella kaunis paikka – nauti reissusta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.