Hae
Aino Mäkelä

Tammikuun parhaat ja Huoleton helmikuu

Tänään aamulla saatiin herätä huurteiseen helmikuiseen aamuun. Se tarkoittaa paria kivaa asiaa: ensinnäkin kuukauden kiristely on ohi minkä kunniaksi aloitin aamuni raakasuklaaalla ja nyt taas luonnollisesti kesä on lähempänä minkä vuoksi saadaan päivä päivältä nauttia enemmän auringosta! I-h-a-n-a-a.

Ennen tarttumista ”Huolettomaan Helmikuuhun”, johon te osoititte innostusta lähteä mukaan, Muistellaan kuitenkin vielä hetki menneitä sillä haluan kertoa teille kahdesta helmestä, joihin tammikuun aikana onnistuin rakastumaan. Ja samalla mahdollisuudesta voittaa toinen omakseen!

Moksa OrganicsMoksa Organics
Aloitetaan ensin hurmaavasta luomulaatuisesta ja käsintehdystä Moksan kosmetiikasta 
joihin jokainen urheilija ja kuntoilija varmasti ihastuu: nimittäin urheilijoille suunnatusta saippuasta ja vartalovoiteesta, joita ilman en enää halua elää. Kyseessä on nimittäin löytämäni pelastus jumiutuviin lihaksiin sekä helpotus kolotukseen, joka rikkinäistä nivelsidettäni aina ajoittain liian rasituksen jälkeen kiusaa.

Vaikutukset piilee saippuan sisältämässä mentolin ja piparmintun kylmissä eteerisissä öljyissä jotka raikastavat, viilentävät, puhdistavat ja pehmentävät ihoa ja treenattuja lihaksia. Ne saa kuonat liikkeelle mikä vähentää lihasjumeja ja turhia kireyksiä. Toki luonnollinen lihaskasvusta aiheutuva kipu jää, mutta ainakin omasta mielestäni se kipu on nautinnollista, kun taas jumit jotka joskus voi aiheutua vaikkapa huonosta työasennosta häiritsevät ja hidastavat arkipäivän menoa ja pahimmassa tapauksessa kroonistuessaan aiheuttaa myös muita vaivoja.

Moksa OrganicsMoksa Organics
Vartalovoide, joka on ristitty ”Urheilijoiden salaisuudeksi”, sisältää luonnon parhaita luomuöljyjä ja puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka tekee taikojaa niin ennen, jälkeen kuin itse treenin aikanakin. Ennen treeniä se stimuloi ja saa veren virtaamaan voitelemiisi lihaksiin toimien samoin myös treenin aikana. Itse tosin tykkään siitä eniten palautumisen tukena treenin jälkeen, jolloin se tehostaa lihasten aineenvaihduntaa ja viilentää sekä rauhoittaa.

Kyseessä on oikeastaan luonnollinen ja paremman tuoksuinen versio tavallisesta kylmägeelistä ja mä uskon vahvasti, että sillä on ollut näppinsä pelissä myös mun jalan parantumisessa, joka onkin ottanut viimeaikoina hurjasti harppauksia parempaan suuntaan.

Sabé Masson Le Soft Perfume
Toinen tammikuun suosikeistani on ehdottomasti ihana uutuus: Sabe Masson Le Soft Perfumes -tuoksustickit. Yhä kasvavassa määrin olen alkanut hullaantumaan tyttömäisiin juttuihin ja myönnän niin käyneen myös näidenkin kohdalla – heti tuoksujen saavuttua myymäläämme olin niissä nenä kiinni päivästä toiseen, kokeillen vuoronperään kaikkia ja hullaantuen niiden herkullisista tuoksuista.

Omaan makuuni viidestä tuoksusta kolahti eniten ”Emballe Moi”, jonka sainkin kotiin viemiseksi. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä tuoksu, sillä tuote hoitaa myös ihoa sisältäen 90% kosmeettisilta vaikutuksiltaan rikkaita luonnollisia raaka-aineita kuten sheavoita ja laadukkaita kasvivahoja sekä -öljyjä. Itse tuoksua stickeissä on loput 10% ja mikä parasta: täysin ilman alkoholeja tai parabeenejä!  Sen vuoksi tuote sopiikin kaikille ihotyypeille, jopa kaikista herkimmillekin.

Sabé Masson Le Soft PerfumeSabé Masson Le Soft Perfume
Ylellinen tuoksu yhdistettynä ihoa hoitavaan ja hellivään vaikutukseen pitää ihon jatkuvasti tuoksuvana, pehmeänä ja ravittuna tuoksun samalla hellien myös mieltä. Ai että, kukas nyt ei nauttisi huumaavasta tuoksusta ihollaan! Sabé Masson onkin tunnettu laatutietoudestaan sillä kyseessä on sama nainen, joka perusti aikoinaan Pariisin ensimmäisen Sephora -myymälän.

Jos sinne ruudun taakse on siis eksynyt joku kaksilahkeinen niin tässä on lahjavinkki, jolla takuulla onnistuu hurmaamaan naisen kuin naisen. Myös Moksan urheilijasetti on aivan loistava lahjaidea, josta lahjan saaja varmasti riemastuu – viimeistään kokeilemalla! Sekä tuoksustickejä että Moksaa on saatavilla PUR Hyvinvointikaupasta ja Moksaa myös verkkokaupan puolelta.

Ihanan tuoksustickin voit myös voittaa sekä itselleen että ystävälleen osallistumalla arvontaan PUR Hyvinvointikaupan Facebook -sivulla! Sinne pääset TÄSTÄ.

Moksa Organics
Eikä unohdeta sitä Huoletonta Helmikuuta! Se onkin hyvä aloittaa näin sunnuntaina, rennoissa tunnelmissa raakasuklaata mussuttaen kuukauden kiristely jälkeen. Hehhe 😉 Vai aloittiko joku teistä Herkuttoman Helmikuun? Seuraavan 29 päivän aikana haluan motivoida teitä pienten ajatusten sekä tehtävien kautta hieman huolettomampaan ja rennompaan, vähemmän suorituskeskeiseen ajatusmaailmaan.

Viimeaikoina olen nimittäin itse oppinut paljon paremmin priorisoimaan arkeani ja hallitsemaan stressiäni. Vaikka arki onkin täynnä jos jonkinmoista puuhaa ja tekemistä niin siltä mulla ei oo kaaosmainen olo vaan lähinnä turvallisen itsevarma sillä oon vihdoin oppinut missä mun omat rajat, muun muassa jaksamisen suhteen, kulkee.

Haluaisinkin näin ensimmäisenä herätellä sua ajattelemaan:

Onko sun arjessa jokin tekijä, joka vie sulta enemmän energiaa kuin tuo mukanaan?

Sun ei tarvitse kertoa sitä mulle, mutta toki saat tehdä sen kommenttiboksiin jos haluat! Toivoisin kuitenkin, että kirjoittaisit sen ajatuksen ylös sillä se tulee olemaan yksi kantavista oivalluksista läpi Huolettoman Helmikuun.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Iina kirjoitti:

    Tänään suunnitelmissa leipoa kinuskiraakakakkua kuukauden kiristelyn jälkeen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.