Hae
Aino Mäkelä

Vappuviikonloppu

Vappuviikonloppu Vappuviikonloppu VappuviikonloppuVappuviikonloppu VappuviikonloppuPerjantai-aamuna heräsin jo ennen kellonsoittoa, kun kello ei ollut lyönyt vielä edes viittä. Olin niin innoisaan – itseasiassa ihan superfiiliksissä! Edessä oli nimittäin odotettu viikonloppumatka Helsinkiin, ystävien hellään huomaan ja tietysti Vappua sekä elämää itseään juhlistamaan.

Kaupunki tuntui yhtä kotoisalta ja tutulta, sen kadut yhtä täysiltä ja ihmiset kiireisiltä. Juuri se fiilis tekee Helsingistä Helsingin ja nautin siitä ihan erillä tapaa, kun tiesin pääseväni sitä pian karkuun. Kaupungin parasta antia on kuitenkin rakkaat ystävät, joita mulla onkin onneksi kaupunki täynnä! Enkä ilman niitä varmastikkaan haluais aina kerta toisensa jälkeen hypätä Onnibussin kyytiin.

Kuten kuvistakin näkee – ne on muuten ihan mun instagramista poimittuja – ystävien lisäksi viikonloppuun mahtui paljon ruokaa. Enkä unohtanut teitäkään, sillä tuutte saamaan reseptiä brunssiherkkuihin ihan pian! Rakkaus ruokaan onkin mun ja monen mun ystävän yhdistävä tekijä minkä takia viikonlopun aikana tuli vietettyä ihan laittoman paljon aikaa keittiössä, kun jokainen ateria valmistettiin rakkaudella ja antaumuksella alusta loppuun saakka.

Maailmanparannusta, oivalluksia elämästä, hyvää ruokaa, huipputyypin kolmekymppiset, Holmenkollenin synttärit, leipomista, kokkaamista, shoppaamista, syömistä, nauramista, laulamista, tanssimista ja rutkasti rakkautta.

Ja aurinkoa. Sellainen oli mun Vappuviikonloppu! Nyt istun taas bussissa, tällä kertaa tosin matkalla kotia kohti. Kyllä – Jyväskylä on alkanut tuntumaan ihan todella, todella hyvältä paikalta asua ja mun pesänrakennusvietti on alkanut nostaa päätään. Jännä nähdä millasiin hullutuksiin se mut vielä johtaakaan 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Ida kirjoitti:

    Olet niin kaunis ja inspiroiva nainen. Kiitos hienosta blogistasi joka huokuu hyvää ja aitoa fiilistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.