Hae
Aino Mäkelä

Torstain piristysruiske

Heippahei!

Siivoilin eilen tietokonetta ja kävin läpi vanhoja kuvia. VOI VITSIT! 😀 Tuli niin hyvä mieli, että pakko jakaa näitä teidänkin kanssa. Jospa näistä irtoais teille vähän motivaatiota nousta ylös sohvalta, vaikka tuolla ulkona onkin vähän kurjempi ilma? Mä ainakin laitan nyt lenkkarit jalkaan ja lähden nauttimaan raikkaasta sadepäivän ilmasta, ahhh!

Kuvapläjäyksen myötä toivottelen teille tehokasta torstaita!<3 Mullakin on kerrankin vapaa ja kirjastokin on kiinni, hehhe! Mitähän sitä keksis.. 😉

Viimekesänen darra-aamu… ”sä näytät tänään paljon paremmalta, kun ei olla eilen juotu” totes yks mun kaveri kerran aamulla 😀 Pikakaunistaja alkoholi<3

Jooooo-o, on vähän löysempi kroppa ja turvonneempi naama noissa kuvissa, jos vertaa muutamaan viimeaikaseen otokseen ;-)…

20 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Siis ei herranen aika. Sun muuton on aivan käsittämättömän hieno! Sun kroppa on mieletön nyt! Mun kroppa näytti vielä päälle parisen kuukautta sitten samantyyppiseltä kun sun noissa vanhemmissa kuvissa, ja oon saanut jo hyvää muutosta aikaan tänä aikana. Välillä on päiviä kun tuntuu että junnaa vain paikoillaan, mutta onneksi oon myös napsinut kuvia joita vertailemalla huomaa että kyllä siellä kropassa jotain tapahtuu ja lihaksia rupee piirtymään sen rasvakasan alta. 😉 Ja kun katsoo sun nykyistä upeaa kroppaa ja vertaa siihen mistä lähdit, niin tässä on itsekin toivoa täynnä ja tiedän että oikeaan suuntaan ollaan menossa! Harmillisesti sitä välillä on sokea omalle kehitykselleen. Vielä joku päivä mäkin omaan yhtä upeen rungon kun sä, ei epäilystäkään. 😉 Haha kiitos mahtavasta motivaatioblogista! Oot huippu ja ihailtava persoona. Saako muuten kysyä, että miten paljon painoit suunnilleen tuona aikana kuin aloitit ja mikä painosi on nyt? Ja jos pituuden myös viitsit sanoa. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos kovasti:) Ja tuo on ihan totta, omalle kehitykselleen sokeutuu helposti. Nytkin tuntuu vähän hassulta kattoa noita vanhoja kuvia 😀 Ja tsemppiä sulle ihan hirveästi, todellakin tuut saavuttamaan unelmakroppas! Jos mä pystyin siihen, niin kuka vaan pystyy ;DOon 171cm pitkä ja viime syksynä painoin +72kg, nyt paino on jossain 60kg kieppeillä – en oo aikoihin puntarilla käynyt, mutta ens viikolla on edessä kehonkoostumusmittaus niin siitähän sen sitten näkee, hih:)

 2. Enni kirjoitti:

  Vautsivau mikä leidi! Jatka samaan malliin vaan 🙂

 3. beautifulsmile kirjoitti:

  Kyllä huomaa eron! Näytät terveeltä ja energiseltä näissä uudemmissa kuvissa!Oletko joskus tehnyt postauksen missä kerrot tästä ”painonpudotusmatkasta” ja millä tavoin (ruoka, treeni jne.) sait pudotettua painoa? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Nimenomaan terveemmältä, hih ihan parasta:)Jaaaa-a, enpä muista että oonko tehnyt siitä mitään varsinaista omaa postaustaan. Voisin vaikka kasata sellaisen kokoon!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä näytät paljon paremmalta uusissa kuvissa 🙂 mieletön muutos!

 5. Essi kirjoitti:

  VAUDE !!!

 6. Janina kirjoitti:

  On mimmillä kasvot kaventuneet hurjasti! Mutta niin on myös koko olemuskin, wauwauwauwau!

 7. Monna kirjoitti:

  Wauwauwau!!Ja hih, säkin oot tehny tollasen avoselkätopin! Makee!! <3

  • Aino kirjoitti:

   Joo, sun innottamana sillon aikoinaan ton leikkelin! Ihan huippu 😀

 8. Anonymous kirjoitti:

  Wau! mieletön muutos 🙂 onko sulla jotai hyviä vinkkejä tuohon samanlaisen masun hankintaan 😉 salille en usein pääsen 🙁

  • Aino kirjoitti:

   Älä huoli, ei se kuntosali oo välttämätön – kotonakin saa treenattua upeat absit! Kannattaa tehdä useampana päivänä viikossa kuntopiirityyppisesti 3-5 erilaista vatsalihasliikettä, monipuolisesti koko keskivartalolle:) ja sitten hiit-treenillä poltella rasvaa ja mikä tärkeintä, pitää ruokavalio kunnossa!

  • Aino kirjoitti:

   Teen tästä vaikka ens viikolla kunnon postauksen, tälleen äkkiseltään tulee vähä suppeasti puhelimella vaan vastattua:P

 9. Anonymous kirjoitti:

  Kiiitos ois kivaa!:)

 10. mariiy kirjoitti:

  Just kommentoin sun uusimpaan postaukseen kunnes löysin tän!:) WAUDE ! Oon ite aika lailla samassa kunnossa kun sä tossa lähtötilanteessa.. Mä vaan tarviisin niin paljon jotenki tukea että pystyisin tohon !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.