Hae
Aino Mäkelä

8. LUUKKU

8. LUUKKU avataan tänä vuonna maanantaina, uuden viikon kynnyksellä. Uusi viikko saatetaan monesti aloittaa jokin tavoite mielessä sillä yleensä totutusti kaikki muutokset aina ”aloitetaan maanantaina”:D Halu muutokseen on hyvä, mutta joskus on vaikea löytää niitä perimmäisiä syitä omaan motivaatioonsa minkä vuoksi usein tekeminen jää alkuinnostuksen loputtua puolivaiheeseen minkä jälkeen lakkaa kokonaan..

Kuulostaako tutulta? Ei hätää – et oo ainut. Ja teitä varten mulla on mitä ihanin lahja annettavaksi!

Marissa, Monna ja Aino

Inventaarion aikana opin myös arvostamaan enemmän ystäviäni <3

Oonkin jo useaan otteeseen täällä blogin puolella kertonut kuinka loppukesästä kävin läpi Oman Elämäni Inventaario -hyvinvointihaasteen, jonka jokainen teistäkin voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Haaste suoritetaan verkossa ja kuuden viikon ajan saat viikottain käsiisi kysymyksiä jotka käsittelee elämän eri osa-alueita, kuten fyysinen hyvinvointi, työ ja talous sekä ihmissuhteet,  jonka jälkeen kaikki aiemmat oivallukset kerätään yhteen ehjäksi kokonaisuudeksi joiden avulla onnistut tekemään innostavia suunnitelmia tulevaisuutta varten!

Henkilökohtaisesti voin sanoa, että kyseinen haaste antoi niin paljon enemmän kuin otti. Vielä edelleenkin nimittäin käytän haasteessa oppimaani jatkuvasti hyväksi – viimeisimpänä juurikin opetellessa sopeutumaan tapaturmaan ja jalan toimintakyvyttömyyteen. Helposti kuvittelis, että aktiivinen ihminen ja intohimoinen treenaaja joka on jatkuvasti menossa, tulis hulluksi jouduttuaan pakkolepoon neljän viikon ajaksi ja moni vointia kysellessään onkin ihmetellyt mun positiivisuutta ja energiaa. Oon onnistunut olemaan näin iloinen puhtaasti siitä syystä, että oon oppinut kysymään itseltäni juuri oikeat kysymykset oikealla hetkellä ja tajuamaan kaikki ne kiitollisuuden aiheet sekä kääntämään vaikeatkin tilanteet omaksi voitokseni.

Lisää omista kokemuksistani löydät muun muassa TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ tai kirjoittamalla ylös hakukenttään ”Oman Elämäni Inventaario”.

Oonkin tosi iloinen kertoessani, että koko seuraavan viikon ajan 8-14.12.2014 Get fit, stay healthyn lukijat saavat Oman Elämäni Inventaarion alennettuun hintaan 30, 50 € (norm. 36,50€)! Alennuksen saat ainoastaan ostaessasi kurssin TÄMÄN linkin kautta.

Seuraava Oman Elämäni Inventaario starttaa siis maanantaina 5.1.2015 ja Alkuinfo -osioon pääsee tutustumaan jo perjantaina 2.1.2015. Onko olemassakaan parempaa tapaa aloittaa uutta vuotta, kuin tehdä tutkimusretki itseensä? Oppia tuntemaan itseensä entistä paremmin ja samalla tajuta uusia juttuja omasta olemisestaan sekä käytöksestä? Avata omia silmiään niille jutuille, joita oikeasti elämältä haluaa enemmän ja vastavuoroisesti haluaa karsia pois? Kyseinen verkkokurssi on myös mitä parhain joululahja, jos haluaa antaa jotain erittäin arvokasta mitä ei voi kukaan rahassa mitata tai koskaan riistää pois – ne opit nimittäin kulkee aina mukana ja rikastuttaa päivä päivältä vaan entistä enemmän.

Ihanaa uutta viikkoa,
<3 Aino

Tsekkaa kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ

5 kommenttia

  1. Marissa kirjoitti:

    Ihana kuva <3

  2. Seppo kirjoitti:

    Hyvä kuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.