Hae
Aino Mäkelä

Kevättä rinnassa

Kevättä rinnassa

Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja kommenteista sekä tuesta koskien mun jalan tilannetta. Ne merkkaa paljon ja ilostutti mua ihan älyttömästi! Hetken asiaa mietittyäni tajusin, että oikeastaanhan mulla on asiat hyvin sillä mulla on kaks jalkaa joista toinen toimii täysin ja toinenkin on korjattavissa. Eikä sitä koskaan voi tietää, vaikka tapahtuiskin ihme ja jalka kuntoutuis juoksukuntoiseksi 🙂

Kevätaurinko on myös piristänyt ja hellinyt Helsingissä koko kuluneen viikon, mikä on tietty kans ihanaa! Sen lisäksi kevään mukana on tullut myös paljon muitakin kivoja juttuja, jotka tietysti tuntuu auringon loisteessa vielä vähän mahtavammilta. Mä kaivoin pyörän talvivarastosta ja oon rullaillut nyt sillä pitkin kaupunkia. Oon siis aloittanut harjoittelut kesän tulevaa tempausta varten, hahha 😉 Muutenkin nyt on jotenkin tosi ihanan kevyt ja helppo olo, kun tiedän syyn kipeälle jalalle eikä mun tarvi miettiä oonko hullu vai en. Kuitenkin on niin paljon juttuja joista saa olla kiitollinen!

Eilen illalla sain kuitenkin täysin ajatukset pois koko asiasta sillä vietettiin iltaa Casino Helsingin ”Tribute to Robbie Williams” -showssa. Show oli uskomaton! Niin viihdyttävä, hauska, mukaansatempaava ja innostava. Tälläsiä pitäis ehdottomasti olla Suomessa enemmän! Jokainen paikalla ollut nautti varmasti suuresti olostaan, vaikka me suomalaiset ei varmasti helpoin yleisö ollakkaan. Myös ruoka oli loistavaa ja sain tyydytettyä pitkään kyteneen sushihimoni mikä tietysti kruunasi kokonaisuuden. Iso suositus ja lämmin kiitos kutsusta sekä elämysellisestä illasta!

Kaikenkaikkiaan jalasta huolimatta siis mieli on pirteä, kevätauringon kirkastama ja elämän ilostuttama. Elämä on kyllä siitä ihanaa, että joka päivä saa oppia uutta ja kokea mitä ihmeellisimpiä juttuja, jos niille vaan antaa mahdollisuuden. Mäkin oon jo pieneen ikääni mennessä kokenut monenmoisia juttuja, joista en toki kaikista oo ylpeä mutta silti kiitollinen niistäkin sillä kyllähän te tiedätte: asioista voi joko ottaa opikseen tai toistaa samoja virheitä loputtomiin. Mä prefeeraan ensimmäistä!

Iloa viikonloppuun,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Essi kirjoitti:

    Ihanaaaaa!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.