Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Aivoja hellivä ketokaakao

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Muistatteko, kun puhuin pohdinnassa olevasta ketokokeilusta? Ketogeeninen ruokavaliokokeilu on edennyt nyt siihen vaiheeseen, että sain jopa poikaystävältä suostumuksen yhteiseen kokeiluun – eli enää tarvittaisiin vaan toimiva suunnitelma ja sitten voitais laittaa hösseliksi!

Tässä odotellessa oon jo alkanut tutustumaan tarkemmin raaka-aineisiin, resepteihin ja ravintolisiin jotta pystyisin suunnittelemaan ja toteuttamaan ketokokeilun mahdollisimman fiksusti. Ja innostuinpas tässä välissä myös kehittelemään ensimmäisen ketogeenisen reseptinikin! 😀 Vuodenaikaan sopien se on lämmin kaakao – eikä mikä tahansa kaakao, vaan kaakao täynnä aivoja helliviä ainesosia ja niin herkullinen, että se maistui myös mun poikaystävällekkin!

Yksi ketogeenisen ruokavalion kiinnostavimpia puolia on sen positiivinen vaikutus aivotoimintaan ja myös se itseäni eniten kiinnostavin ominaisuus! Ja ehdottomasti omalla kohdallani varmasti isoin haaste tulee olemaan riittävä proteiinin ja rasvan saanti. Sillä pitkään pätkäpaastoilleena tiedän, että riittävästi syöminen ei oo helppoa kun leptiinitasot laskee… Siispä tykästyinkin Puhdas+ Keto Collagen + MTC-jauheeseen jonka avulla on helppo lisätä proteiinin ja rasvan määrää ruokavaliossa! MCT on vielä erityisen hyvä energianlähde aivoille, minkä vuoksi oon suosinut sitä jo pitkään ruokavaliossani.

Tässä kiireisessä elämänvaiheessa, kun yritän tasapainotella opiskelujen, töiden, harrastamisen ja vapaa-ajan välillä mulle on tärkeää, että arki itsessään on sujuvaa ja helppoa minkä vuoksi haluan ruokavalionikin olevan mahdollisimman yksinkertainen ja ravinteikas. Helppokäyttöisenä Keto Collagen + MCT-jauhe sujahti lämpimän kaakaon joukkoon ja toi sille mukavan täyteläisen ja ruokaisan koostumuksen! Tämä kaakao toimiikin hyvin rasvakahvin sijaan tai erinomaisena energianlähteenä vaikkapa pidemmällä hiihtolenkilläkin.

KETOGEENINEN KAAKAO

4 dl kuumaa vettä
0,5 dl kookoskermaa
4 rkl Puhdas+ KETO Collagen + MCT-jauhe
4 rkl Foodin Flow-kaakaojauhetta
2 tl Foodin lakritsijauhetta
ripaus suolaa

Sekoita kuuma vesi ja kookosmaito keskenään, lisää joukkoon PUHDAS+ Keto Collagen+MCT-jauhe, Flow-kaakaojauhe ja lakritsijauhe sekä ripaus suolaa tuomaan makuja esiin. Sekoita tasaiseksi ja pakkaa mukaan termospulloon tai nauti heti!

Millaiset helpot ketoreseptit on sun suosikkeja?

<3 Aino

LUE MYÖS:
Kannattaako ketogeeninen ruokavalio? / Oikeanlainen ruokavalio / Pätkäpaasto

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.