Hae
Aino Mäkelä

1. TREENI ja tarjouksia sekä alennuskoodeja!

Se ois huhtikuun eka keskiviikko – ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? 😉 Sitä että vihdoin on kevään ekan treenipostauksen aika! Joka keskiviikko siis julkaisen blogissa aina erilaisen treenin kotona tehtäväksi – kelloa lukuunottamatta ette tarvi mitään välineitä vaan ideana on, että treenit on helppoja toteuttaa ja ne pystyy tekemään jokainen. 

PSSSST…toiveita treenien suhteen otetaan vastaan kommenttiboksin puolelle!

Maanantaina mä hautasin jo talvitakit varastoon ja kaivoin kesätennarit kaapista takaisin käyttöön – selkeä kevään merkki siis! Sen kunniaksi eka treeni tehdäänkin ulkona raittiissa ilmassa. Varsinkin toimistotyöläisille, opiskelijoille ja meille pääsykokeisiin valmistautuville raitis ulkoilma tekee ihmeitä, kun aivot saa happea ja mieli lepää kun pääsee hetkeksi pois neljän seinän sisältä, hihhih 😉 Treeni tapahtuu siis lähes huomaamatta ihan perus lenkkeilyn lomassa – helppoa ja hauskaa!

– ensin molemmilla jaloilla 10 jalan heilautusta eteen
– sitten molemmilla jaloilla 10 jalan heilautusta sivulle ristiin

– KÄVELY 5min
– 40 askelkyykkykävelyä (20/jalka)
– KÄVELY 5min
– sammakkoloikat eteenpäin 15
– HÖLKKÄ 1min
– 10 hyppyä polvet rintaan ja kädet yhteen polvien alla
– KÄVELY/HÖLKKÄ 4min
– 20 askelkyykkyhyppyä (vuorojaloin) penkille/korokkeelle
– 20 tasajalkahyppyä penkille/korokkeelle
– HÖLKKÄ 1min
– 20 askelkyykkyhyppyä (vuorojaloin) penkille/korokkeelle
– 20 hyppyä penkille/korokkeelle
– KÄVELY/HÖLKKÄ 4min
– 40 asekelkyykkykävelyä (20/jalka)
– HÖLKKÄ 1min
– sammakkoloikat eteenpäin 15
– HÖLKKÄ 1min
– 20 kyykkyhyppyä
– KÄVELY/HÖLKKÄ 4min

Sopivasti vaatetta päälle, lenkkarit jalkaan, aurinkolasit nenälle ja pihalle treenaamaan! Ja avatkaahan vähän silmiänne vakkari lenkkipolkunne varrella – sieltä varmasti löytyy penkkejä, aitoja tai parhaassa tapauksessa liikuntapuistoja joihin voi pysähtyä hetkeksi reippailemaan ja pumppaamaan lihaksiin lisää verta 😉 Ja niitä ehdottomasti kannattaakin hyödyntää, jos haluaa saada vähän lisätehoa ja virikkeitä lenkkeilyyn.Treenistä ja vaatetuksesta puheenollen haluaisin vinkata teille uudesta yrityksestä – CupoNationista, joka tarjoaa paljon ilmaisia alennuskoodeja sekä tarjouksia erilaisiin verkkokauppohin! Yhteistyössä CupoNationin suosittelenkin teille itsekin paljon suosimaani verkkokauppa Zalandoa, josta oon viimeisen vuoden aikana tilannut suurimman osan treenivaatteistani – tarjontaa siellä löytyy urheiluvaatteissa laidasta laitaan niin naisille kuin miehillekkin ja yleensä vielä erittäin hyvillä alennuksilla varustettuina! Just viime viikolla meinasin sortua tilaamaan kevääksi ja kesäksi ihania uusia juoksuvaatteita, mutta maltoin vielä mieleni tulevaa Lontoon matkaa odotellessa.. hehhe 😉

Esimerkiksi tällä hetkellä Zalandolla on Niken tuotteita jopa -60% alennuksessa ja koko valikoimasta on mahdollista saada alennusta 10% ! CupoNationin sivuilta näet kaikki Zalandon alennuskoodit ja tarjoukset.
sport men
Reipasta keskiviikkoa ja käykäähän tekemässä vähän erilainen lenkki tänä iltana. Ja muistakaahan tulla kertomaan, että tuliko edes hiki 😉 Hehheh! Varmasti kyllä tulee, jos tunnollisesti jokaisen loikan ja kyykyn tekee.. muistakaa, että se kroppa muokkautuu vaan tekemällä – ei kotisohvalla unelmoiden!

<3 Aino

7 kommenttia

 1. Rita kirjoitti:

  Jee huippua! Mun vakkarilenkkipolun varrella on penkkejä ja oikeastaan parkourpuistokin (:D) niin tää menee kokeiluun huomenna heti aamutuimaan! Kiitos 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jes loistavaa! Parkourpuisto kuulostaa huipulta! 😀

   • Rita kirjoitti:

    Oli kyllä melko killeri herätys tää setti viideltä aamulla 😉 Seuraavia reenejä innolla ootellen!

    • Aino kirjoitti:

     Ihana kuulla! Se on oikeesti tosi tehokas ja toimiva, kun tekee kunnolla 😉 Hyvä Rita!

 2. p kirjoitti:

  Kiitti treenistä! Mä kaipaisin tosissaan jotain pientä treeniä, minkä vois tehdä työpäivän aikana. Siis treeni, jonka voisi tehdä aika pienessä tilassa, sukkasillaan, ilman ihmeempiä välineitä tai parhaassa tapauksessa istualteen ja tuolia hyödyntäen. Kaikilla meillä kun ei ole liikunnallista työtä ja olisi kiva saada vaikka kahvitauolla koneeseen pullan tilalta vähän liikettä.

  • Aino kirjoitti:

   Loistava treeni-idea! Kiitos ”p” – toteutan tän varmasti, sillä varmasti moni muukin kaipaa tälläistä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.