Hae
Aino Mäkelä

Siellä, mistä inspiraatio löytyy

Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room Lavli Living Room lavli16Lavli Living RoomKävin viime viikolla tutustumassa keväällä avautuneeseen Lavli Living Roomiin, joka sijaitsee Helsingin parhailla pelipaikoilla: Galleria Esplanadissa! Ihastuin kovasti näkemääni, itseasiassa niin kovin että palasin vielä seuraavana päivänä inspiroitumaan ja viettämään aikaa ihanan Astan kanssa.

Kuten otsikossa jo paljastin, on Lavli Living Room täydellinen inspiraation mekka! Ja siellä viihtyy takuulla jokainen, etenkin hyvinvoinnista kiinnostunut, nainen. Jos asuisin Helsingissä niin mut varmasti löytäis sieltä useampana päivänä viikossa 🙂 Paikan omistaja ja perustaja Asta onkin kertonut haluavansa tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan.

Ja siinä Asta on mun mielestä onnistunut täydellisesti!

Jo pelkästään visuaalisesti Lavli Living Room on herkullisen kaunis. Sieltä löytyy myös upeita Lorna Janen treenivaatteita, inspiroivia kirjoja ja ihana Tee-Baari sekä lounge, johon voi pysähtyä kesken kiireisen päivän hengähtämään ja jakamaan ajatuksia, inspiraatiota ja rohkaisua samanhenkisten ihmisten kanssa. Löytyypä sieltä myös työnurkkaus, jossa voi halutessaan myös rauhoittua omien hommiensa ääreen.

Eikä siinä vielä kaikki. Lavli Living Roomissa huippukaarti ohjaajia vetää erilaisia treenitunteja päivittäin! On mm. joogaa, tanssia ja juoksutunteja – takuulla jokaiselle jotakin. Kaiken tämän lisäksi paikalla on upea tarina, jonka Asta on tiivistänyt seuraavaan: ”Tärkein tavoitteemme on lisätä ihmisten onnellisuutta ja rohkaista heitä tavoittelemaan omia unelmiaan.”

Kuulostaa ihanalta, eikö? Käy ihmeessä tutustumassa, jos et vielä oo sitä tehnyt! 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Tessa kirjoitti:

    Itsellä vähän eri kokemus… Vaatteeita oli odotettua vähemmän tai pienempi valikoima kuin olin blogeista saanut kuvan.
    No ei sekään niin haitannut kuin se että paikalla olevat myyjät olivat niin hienoja etteivät voineet edes tervehtiä…

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      No voi harmi, että sun kokemus oli noinkin erilainen 🙁 Mä viihdyin parinakin päivänä siellä pitkän tovin ja tykkäsin kovasti, tosin mä en ollut kyllä kerennyt hirveästi edes muualta katsomaan kuvia tai lukemaan kirjoituksia joten odotuksiakaan ei ollu kerennyt sen kummemmin syntymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.