Hae
Aino Mäkelä

VIIKKO 16 – treenejä ja mukavia juttuja!

MAANANTAI salitreeni hartiat+hauis+ojentajat (+ kävely 30min)
TIISTAI salitreeni etureidet+vatsat, potkunyrkkeilytreenit
KESKIVIIKKO salitreeni selkä+rinta, juoksu/hölkkä-intervalli 30min
TORSTAI jooga 20min, potkunyrkkeilytreenit
PERJANTAI salitreeni takareidet+vinot vatsat
LAUANTAI jooga 20min+20min
SUNNUNTAI juoksu 17min, salitreeni keskikropalle, juoksu/hölkkä-intervalli 18min

Hih, treenaamiset kyllä sujui taas tosi hyvin! Tiistaina salitreeni tosin tuntui jotenkin vähän nihkeältä.. veikkaan, että väsymys vähän painoi kun takana oli aika rankka duuni-urakka. Uusien lenkkareiden ja intervalliajastimen myötä treeniin on myös tullut aikapaljon lisää uutta puhtia – kyllä sen huomaa, että kevät on tullu kun juoksulenkit houkuttaa yhä enemmän ja enemmän <3

Varsinainen lepopäivähän tuosta mun viikosta uupuu – lauantai oli pyhitetty sille, mutta joogailin kuitenkin kotona – mulla oli lihakset niin jumissa, että se teki pelkästään hyvää. Usein mä rentoudun juurikin jonkun kevyen liikunnan parissa 🙂

Lopuksi vielä vähän fiilistelyä viime viikolta – nää kuvat kaappasin mun Instagramista ( @aippee ).

Pakko vielä mainita, tuohon viimeiseen kuvaan liittyen, että tuo Maximin After Training Bar dark chocolate -makuisena on ihan törrrrkeeeeeeeeeeeen hyvää! Ensimmäinen maistamani protsku/energiapatukka, jota oikeasti voisin ostaa kaupasta. Siis laittaa siihen jopa omia rahojani. Aivan orgastista suorastaan siiiiis !! 😀

Mähän oon siis saanu noita Maximin tuotteita kokeiluun Buzzadorin kautta – toimin siis itse buzzadorina ja oon nyt mukana kampanjassa, jossa testailen näitä urheiluravinteita ja bloggailen niistä mun fiiliksiä teille. Tälle patukalle pojoja siis kymmenen ja papukaijamerkki vielä päälle 😉

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  ideahan on, että et käytä noita kaikkia buzzaajana itse, vaan jaat niitä kavereillrsi…?

  • Aino kirjoitti:

   Heippa! Juu kyllä, JOS kyseessä olisi perus-Buzzadorkampanja:) Tää kamppis kulkee nimellä BuzzadorBlog eli buzzaus tapahtuu blogin, ei muiden ihmisten, välityksellä!

  • Anonymous kirjoitti:

   Mä mietin samaa mutta okei tää selvensi 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hihhii joo, hyvä kun kysyitte niin selvis! :)”Buzzaus tapahtuu blogisi välityksellä tässä kampanjassa. Sinun ei tarvitse jakaa tuotenäytteitä tai buzzata kasvotusten ystävillesi.” Tuossa vielä suora lainaus Buzzadorin sivuilta!

 2. essipessi kirjoitti:

  Osaatko sanoa, missä noita patukoita myydään? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.