Hae
Aino Mäkelä

Olipa kerran maanantai

Aamun meikitön selfie ja ArcticWarriors -energiashotista virtaa treeniin, wubbiduuu!

Herätys klo 06:55
Aamu alko treenillä. Heräsin ja pakkasin kaikki kamat laukkuun koko pitkäksi päiväksi. Väsytti ihan pirusti ja rehellisiä jos ollaan niin ois tehny mieli vaan jatkaa unia, mutta onneks menin – takakyykkyyn sain +5kg lomaa edeltävästä treenistä ja lopun takakyykkyhapotus Sally Go Upin tahtiin laitto jalat tutisemaan. 


IMG_1467Treenin jälkeen kävin nopeesti suihkussa ja laitoin naaman inhimilliseen kuntoon, koska 
olin sopinu treffit Janinan kanssa jo heti yhdeksäksi sillä oltiin menossa yhdessä ihastelemaan tulevia talvimallistoja Akvamariini Showroomille. Yllätys oli melkonen ku Janinan lisäksi mua olikin vastassa myös Marissa ja Marika! Ihanaakin ihanampi yllätys.

Showroomi pursusi toinen toistaan ihanampia kuoseja ja herkullisia väriyhdistelmiä. Ne kaikki sai mut oikeasti jopa odottamaan talven tuloa! 😀 Sain myös kotiinviemiseksi kivoja juttuja, jotka tulee piristämään mukavasti tulevaa treenikautta, mutta paneudutaan niihin sitten tarkemmin paremmalla ajalla.

Smoothieta PURin baarista <3
Ihania ylläreitä suoraan töihin kannettuna 🙂 Tuo sweet chili -tee on yks mun tän hetken lemppareista!

Akvamariinilla ihastelun jälkeen matka jatkui suoraan töihin. Meillähän on PURrilla synttäriviikot meneillään, joten hulinaa riittää! Tarjouksia ja maistiaisia päivittäin – toinen toistaan kivempia ja mahtavampia, tottakai!

Ekan kerran taisin keretä henghtämään vasta kahden maissa, kun istahdin hetkeksi alas nauttimaan lounasta rauhassa. Enkä tietenkään nälissäni ees muistanu napata siitä teille kuvaa 😉 Kiireestä kertoo myös se, että hoksasin vasta puoli tuntia ennen työpäivän loppumista etten ollu edes kerennyt vaihtamaan työkenkiä jalkaan – mutta nyt sen kyllä tuntee, nimittäin päivä converset jalassa ei tee kenellekkään hyvää.
Töiden päätyttyä matka jatkui Kalevankadulle, jossa mulla oli vielä edessä GreenStreetin raakasuklaa workshopin houstaaminen. Vois kuvitella, että näin pitkän ja kiireisen päivän jälkeen oisin ollu ihan väsynyt ja valmis kotiin nukkumaan, mutta sen sijaan olinkin täynnä intoa ja energiaa! Tarinoita riitti kerrottavaksi pienen ikuisuuden verran enkä ois millään halunnu päästää ihmisiä kotiin, hahha.

Workshopit on nimittäin myös siitä syystä aivan mahtavia, että ihmisten innostus onnistuu innostamaan myös muakin aivan älyttömästi! Ja onhan sillä raakasuklaallakin varmasti näppinsä pelissä 😉

Vaniljainen iltapuuro manuka-hunajalla, puolukkajauheella ja hampunsiemenillä. Kiitos nam!

Kotiin pääsin vihdoin ja viimein nyt puoli kymmenen aikaan illalla. Ajatuksena oli iltapuuron jälkeen vetää kompressiosukat jalkaan ja peitto korviin, mutta mä vahingossa lähestyvän palkkapäivän innoittamana eksyin DefShop.fi verkkokauppaan.. Onko kukaan koskaan tilannut sieltä mitään? Tälläsen päivän jälkeen musta ainakin tuntuu, että oon ehkä vähän jotain kivaa ansainnut, hihhi. Tai oikeastaan ajattelin Niken Airmaxeja työkengiksi, eiks se oo ihan hyvä syy iltaostoksille? 😉

Mites teiän maanantai sujui?

<3 Aino

PS. Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen! Vastailen niihin heti ekana huomen aamulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.