Hae
Aino Mäkelä

Mahtava maanantai!!

Ihan ekana tässä viime viikon treenit:

MAANANTAI salitreeni + aquazumba 45min & vesijuoksu 10min
TIISTAI salitreeni
KESKIVIIKKO kävely 8km/1h15min + LANKKU -treeni
TORSTAI salitreeni + hydrobic 45min & vesijuoksu 45min
PERJANTAI sulkapallo 60min + salitreeni + LANKKU -treeni
LAUANTAI kävely 4km/40min
SUNNUNTAI salitreeni + LANKKU -treeni

Viikonlopusta ei tullutkaan lenkkeilyviikonloppu vaikka niin suunnittelin! Vesisadeilmat ei oo turkkikoirien paras ystävä.

MUTTA! Nyt iloisiin asioihin. Oon viimeaikoina täyttäny kalenterini hyvin pitkälti pelkästään liikunnalla. Täällä pohjoisessa ei valitettavasti tapahdu hirveästi mitään, joten promohommia joita teen työkseni ei oo liiemmin ollut tarjolla.. Kyllästyin tähän passiivisuuteen, liialliseen vapaa-aikaan ja huonoon omatuntoon siitä että ”en tee mitään järkevää” (ainakaan tarpeeksi).
Ryhdyin siis tuumasta toimeen ja soitin mun entiselle pomolle! Oon ehkä vähän outo, mutta halusin takaisin mun siivoustyön, josta kesällä lähdin.. nyt kun muistelee siinä duunissa on paljon semmosia juttuja, joista tykkään. Mielummin mää ehkä touhuilen töissä 8tuntia entä istun/seisoskelen vastaavan ajan. Jeejeejee en malta oottaa että ”oikeat” työt alkaa taas! 🙂

Onneksi tajusin, että ainut joka näihin asioihin voivaikutta oon minä ite ja otin härkää sarvista. Success!

Ja siiitä vähän motivaatiota tähän treeniviikkoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.