Hae
Aino Mäkelä

Blue Lagoon ja pala paratiisia

  kroatia-saarihyppely-1kroatia-saarihyppely-3Meillä oli toissapäivänä ihan mieletöntä, kun hypättiin heti aamusta laivan kyytiin ja vietettiin päivä merellä. Oltiin varattu kolmen kohteen saarihyppely, joka oli hinnaltaan tosi huokea ja reittivalinnaltaan napakyppi – päästiin 30€:lla näkemään ihana pieni paratiisisaari, kuvankaunis Blue Lagoon ja viehättävä rantakaupunki Trogir (ja hintaan sisältyi vielä lounas ja all-inclusive virvoketarjoilu).

Päivä oli ihan mieletön! Lämpöä oli parhaimmillaan 42 astetta, joten siinä helteessä oli aivan ihana olla veden ääressä koko päivä. Päästiin hyppelemään laivalta mereen ja uimaan sekä snorkailemaan niin paljon kun vaan huvitti! Se oli ihan superhauskaa – etenkin, kun pysähdyttiin keskelle merta hetkeksi huvittelemaan.

kroatia-saarihyppely-10 Kroatia, saarihyppely Kroatia, saarihyppelyKroatia, saarihyppelyPieni vinkki myös auringossa oleilijoille: Helteestä ja auringosta huolimatta mun iho on säästynyt tällä reissulla palamiselta. Oon testaillu nyt Alga Maris -merkkistä luonnonkosmeettista aurinkovoidetta sekä kasvoille että vartalolle ja käyttänyt sitä aina kookosöljyn kaverina – ja oon tykänny ihan hulluna! Tuoksu on miellyttävä, voide on riittoisaa, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Ja on siis suojannut ihoa mallikkaasti 🙂
Kroatia, saarihyppelyKroatia, saarihyppelyRuokapuolessakaan ei ollut valittamista, sillä nautin laivalla myös yhden reissun parhaista annoksista: makrillin, joka oli ihan superhyvää! Tuore kala on aina ihan mieletöntä, jotenkin aivan ihanan mehevää. Trogirissa puolestaan meillä oli jo ihan hirveä nälkä, joten käytiin syömässä illallista Pizzeria Kristianissa. Mun yllätykseksi raflasta sai gluteenitonta pastaa! Se ei ollu mitään parasta mitä oon syönyt, mutta olin siitä silti tosi iloinen sillä musta tuntuu ettei gluteenittomuus oo täällä mitenkään kovin tuttu käsite.
kroatia-saarihyppely-2kroatia-saarihyppely-5Tänään meillä olikin sitten ihan erilainen päivä, josta kuulette huomenna lisää. Tää meidän reissu on ollu ihan mahtava – toinen toistaan huipumpia päiviä toinen toisensa jälkeen!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Kuvat minusta: Anni Korhonen ja aurinkorasvakuva Katarina Kirvesmäki

2 kommenttia

  1. Viliina kirjoitti:

    Moikka! Mua kiinnostais keneltä ostitte ton saarihyppelyn? Tosi hyvän hintanen ja vielä juomatarjoilukin ;-D oon tulossa kroatiaan kaverin kanssa parin viikon päästä ja meillä oli tollai veneilypäivä suunnitelmissa.

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Moi! Ja apua – mä oon tosi pahoillani, mut me kaikki oltiin onnistuttu heittämään se lappu roskiin. Ostettiin ne yhdessä sellaisesta retkenjärjestäjän kojusta, se oli kolmanneksi viimeinen sieltä isosta satamasta/torikojuista päin katottuna, siinä oli sellanen vanhempi mies myyjänä! 😀 Tuo oli sekä hinnaltaan että sisällöltään paras mikä löydettiin – toivottavasti ymmärsit ees jotain mun epämääräsestä selityksestä ja löydätte itsenne samalle retkelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.