Hae
Aino Mäkelä

Sokeriton syyskuu -voittajat!

Wihiii!

Ja ihanaa alkavaa lokakuuta kaikille. Syyskuu, joka oli osalla sokeriton ja osalla vähän sokerisempi 😉, on nyt ohi ja samoin myös mun sekä GreenStreetin järjestämä Sokeriton syyskuu -kuvakisa.

Miten teillä muuten sujui sokeriton syyskuu? Millaisia fiiliksiä herätti, tuottiko vaikeuksia vai oliko se ihan lastenleikkiä?

Jos se tuntui haastavalta ja haluatte jatkaa kokeiluja sokerittoman arjen parissa niin voin kasailla teille mun hyväksi havaitsemia vinkkejä sokerihimon hillitsemisen suhteen 🙂Sokeriton syyskuu -kuvakisan finalistikuvat on olleet siis teidän kaikkien äänestettävissä eli tykättävissä blogin Facebook -sivulla koko viime viikon ajan ja nyt oiskin sitten aika julkaista voittajat! Kuvat toki jää sinne inspiraation lähteeksi, jotta voitte myös myöhemmin palata ihastelemaan niitä 😉

Kuvakisassa keräsi eniten tykkäyksiä tämä superherkullinen mulpereilla ja vadelmilla höystetty raakakakku! Tätä katsoessa kyllä herahtaa pakostakin vesi kielelle, vau. Pääpalkintohana oli kahdeksan hengen yksityinen GreenStreetin raakasuklaa-workshop eli voittajalle on tiedossa herkkullinen illanvietto valitsemiensa tyyppien kanssa 🙂 Ja mun tietty, hahha!

Seuraavaksi eniten ääniä annoitte näille kahdelle superherkulliselle kuvalle! Tuo suklaakuva näyttääkin vähän etäisesti mun maanantaina workshopista ottamaani kuvaa – mistäköhän sain inspiraation siihen? Hihhi 😉 Voittajat pääsevät kans tietty herkuttelemaan sekä innostumaan lisää sokerittomista herkuista ja saavatkin omakseen kahden hengen lahjakortin GreenStreetin raakasuklaa-workshoppiin, wihiiii!

Teidän kuvista tykkääjien kesken myös onnetar löysi suosikkinsa ja henkilökohtaisen ravintoanalyysin sekä omiin tarpeisiin räätälöidyn ruokaohjelman voitti Johanna Pakkas. Onnea kaikille voittajille! Ja minun puolesta iso kiitos kaikille osallistujille inspiraatiosta sekä herkullisista kuvista 🙂

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti tämän päivän aikana joko Instagramin tai Facebookin kautta, joten kannattaa tsekkailla ”Direct” ja ”Muut” -viestikansioita 😉

Vaikka syyskuu vaihtuikin jo lokakuuksi niin siltikään en suosittele ottamaan sokeria takaisin vallitsevaksi osaksi ruokavaliota. Silloin tällöin toki saa ja on ehkä ihan hyväkin vähän rikkoa rajoja senkin suhteen 😉 Illemmalla saattekin vielä reseptin mun omaan ”Sokeriton syyskuu” -luomukseen, joka kuuluu juurikin niihin hetkiin kun haluaa herkutella hyvällä omallatunnolla.

<3 Aino

PSSST! Blogin Facebook-sivulla on tän päivän ajan käynnissä pika-arvonta, joka kannattaa käydä tsekkaamassa 😉

6 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Jee 🙂 ihan huippua päästä raakasuklaa workshoppiin, haluan tietysti sun vetämään ryhmään! 😉
  Sokerittomalla jatketaan edelleen ja on ollut helppoa! hihi tommonen suklaa on ihanaa missä on kaikkea mitä sinne keksii laittaa! Mun lempi täytteitä on taatelit, mulperimarjat, gojimarjat ja pähkinät! Huomasin, että Anna (too nig to be me) oli tehnyt aivan ihanan näköisiä täytesuklaita, semmosia aion seuraaavalla kerralla kokeilla! (kuola valuu jo ajatuksesta).
  Myös vesi herahtaa kielelle kun ajattelen mun tekemiä raakapatukoita! Mantelijauhoja, cashewpähkinöitä, taateleita, ripaus suolaa ja gojimarjoja… näistä voi myös tehdä ihania raakapalloja, jotka kastaa suklaassa tai lucumatoffee- seoksessa 🙂 Saako lähtee töistä kotiin toteuttamaan itseään? 😀

  • Aino kirjoitti:

   Jeee huippua – siellä nähdään sitten! 😉 Täytesuklaat ja raakapatukat on aivan ihania.. Ja tryffelit ja kakut tietty! Apua. Mullakin tuli hirveät leivontahimot pelkästä ajatuksesta.. 😀

 2. Annie kirjoitti:

  Onnea kovasti voittajille! Oli mukava silti päästä mukaan kisailemaan 🙂 Täälläkin sokerittomuus jatkuu (ja alkoi jo ennen syyskuuta myös). Heti kun kukkaronnyörit antaa myöten, pyyhällän punnariin/kuudenteen makuun ostamaan kaikkea ihanaa, mistä sitten voi loihtia herkullisia ja terveellisiä juttuja (nyt kun lomalla on aikaa)! Olen löytänyt muutaman uuden terveellisiin herkkuihin keskittyneen blogin ja selailen ohjeita innoissani ja koetan päättää mitä tekisin seuraavaksi. Olen tehnyt mm. aivan superherkullista suklaa-maapähkinävoi-kakku-uunipuuroa aamupalaksi, aivan taivaallista ja silti terveellistä <3 Koska suklaa <3

  • Aino kirjoitti:

   Kiva, että osallistuit! Ja kuvallas inspiroit meitä muita, hihhi 😉

   HEI! Toi puuro kuulostaa aivan huikeelta 🙂 Ihana, että sokerittomuus on jatkunut edelleen – mä nimittäin kokoajan vaan luen lisää ja lisää pahaa siitä enkä ainakaan ite halua enää koskea siihen pitkällä tikullakaan.. Ja toivon, että kaikki muut seurais mun esimerkkiä 😀

 3. johanna kirjoitti:

  Ooooo jeee!! Just eilen sanoin et millonkohan pääsen ite kokeilemaan noita raakajuttuja , ja nyt osu tällänen voitto !! :Dd innolla ootan mitä siellä keksii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.