Hae
Aino Mäkelä

Suunta vuodelle 2019

Mites teidän vuosi on alkanut?

Mun oma on oikeestaan lähtenyt käyntiin juuri niin, kuin toivoinkin. Töissä on ollut tuttuun tapaan kivaa ja vapaa-ajalle on mahtunut hyvässä suhteessa kaikkea muuta mukavaa – kuten treenaamista, koirien kanssa ulkoilua, hyvää ruokaa ja tietysti parasta seuraa.

Etenkin tää vuoden ensimmäinen viikonloppu on ollu juuri sitä, mitä mä oon pitkään kaivannut. Ei aikatauluja, vaan rentoa olemista ja itselle mieluisaa puuhastelua juuri silloin kun se hyvältä tuntui.

Ilman tälläistä ei sitä jatkuvaa arjen touhotusta edes jaksais – tai siis jaksaa kyllä, mutta paljon huonommin.

Vuoden vaihtuessa mietin paljon sitä, mitä haluan vuodelta 2019. 

Ja vaikka kuinka hassulta se tuntuukin, niin en oikein keksinyt mitään sen kummempia haaveita tai tavotteita. Mun elämässä on kaikki niin ihanasti just nyt! Tietysti haluan kaiken jatkuvan samaa rataa. Haluan, että minä ja mun lähimmäiset ollaan terveitä ja saadaan elää elämää, josta nautitaan – elämää, jolla on itselle merkitys.

Vaikka tottakai oiskin kiva löytää se unelmien koti luonnon rauhasta, niin se ei tänäkään vuonna kuulu mun ”to do” -listalle. En halua hätiköidä minkään niin tärkeän asian kanssa. En myöskään halua pudottaa painoa, aloittaa herkkulakkoa tai luopua rentouttavista viinihetkistä. Aina ei tarvi pyrkiä eteenpäin voidakseen olla tyytyväinen tai onnellinen. Pitää muistaa nauttia myös niistä asioista, joita jo on <3

Oikeastaan mun ainoa toive ois, että vuonna 2019 mulla ois enemmän tän viikonlopun kaltaisia hetkiä.

Viime vuonna olin aivan liikaa viikonloppuja tien päällä tai töissä, ja tää taisikin olla ensimmäinen viikonloppu sitten elokuun kun mulla ei ollut yhtään mitään suunnitelmia. Kaiken touhuamisen keskelle, vaikka se touhuaminen oiskin maailman mukavinta ja mielekkäintä puuhaa, sitä tarvii kuitenkin lepoa ja sellaista päämäärätöntä oleskelua. Nautiskelua. Akkujen latausta!

Se ei tarkoita etten tekis mitään, vaan ehkä ennemminkin sitä että ei ole pakko tehdä mitään.

Vuonna 2019 aionkin oleskella enemmän päämäärättömästi.

Eikös se ois ihan hyvä lupaus? Vaikka toki tiedän jo nyt, että sen pitäminen ei tuu olemaan yhtään sen helpompaa kuin naapurin lupaus painonpudotuksesta ja lapsuudenystävän herkkulakosta..

Päämäärättömästi oleskellen,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.