Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Kotimaista, puhdasta ja yksinkertaisen tehokasta

Kaupallinen yhteistyö: Fiini Naturally

Kun eilen listailin pieniä tekoja ympäristön hyväksi muistin kaksi tärkeää – luonnonkosmetiikan ja luonnonmukaiset puhdistusainet –,  mutta onnistuin silti unohtamaan yhden tärkeän: kotimaisuuden.  Kotimaisuudella ja kotimaisten raaka-aineiden suosimisella on toki ympäristölle positiivisia vaikutuksia, mutta se ei suinkaan ole ainoa syy miksi haluan tukea nimenomaan suomalaisia yrittäjiä 🙂

Kerroinkin teille jo aiemmin Fiini Naturallyn ekologisista & biohajoavista kodin puhdistusaineista,  jotka on ollu meidän kotona nyt ahkerassa käytössä. Nuo puhdistusaineet ei kuitenkaan ole heidän valikoimansa ainoat tuotteet, vaan joukosta löytyy myös monia ihastuttavia luonnonkosmetiikan helmiä!

Ja niissä on hyödynnetty monia suomalaisten suosikki raaka-aineita.

Aivan kuten kodin puhdistusaineissa, myös kosmetiikassa mulle tärkeää on puhtaat ja laadukkaat, turvalliset raaka-aineet. Siispä suosinkin tuotteita, jotka on valmistettu puhtaista ja mulle tutuista raaka-aineista. Sellaisista, joita voisin surutta pistää myös suustani alas!

Mustikkaa, kauraa, hunajaa ja tyrniä.  Tää vois kuulostaa melkein mun aamupalasmoothielta! Mutta ei – ne on pääraaka-aineita voiteista, joilla oon hoitanut ihoani! Ravinteikas mustikka, lempeä kaura, hemmotteleva hunaja ja pirtsakka tyrni tekevät yhtälailla taikojaan myös ulkoisesti. Ja kun raaka-ainelista on mahdollisimman simppeli ja yksinkertainen, niin jokaisella ainesosalla on aikaa ja tilaa hoitaa oma hommansa kunnialla.

Talvella ihon kuivuessa helposti on yksi parhaimmista pelastajista suolasaippua, joka sopii loistavasti myös atoopikkojen iholle. Suolan mineraalit hoitaa ihoa ja sitoo nestettä ihon pinnalle, mikä kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti!

Kaura-hunajavoide on toiminut mulla monitoimivoiteena, sillä raaka-aineidensa puolesta se sopii hyvin kosteuttamaan ihoa ja etenkin kynsinauhoissa oon huomannut kaurauutteen ihoa korjaavan vaikutuksen! Ihokeliakiasta kutiavat näppylät oon puolestaan saanut rauhoittumaan tyrnivoiteella. Se sisältääkin paljon tärkeitä ravinteita, kuten ihon rakastamaa E-vitamiinia ja omega-7 sekä omega-9 rasvahappoja. Suosittelenkin tyrnivoidetta kaikille, joilla on kutiava tai helposti ärtyvä iho!

Yleisvoiteiden lisäksi oon vihdoin alkanut opettelemaan silmänympärysvoiteen käyttöä. Kuulemma sen käyttö pitäisi aloittaa samaan aikaan, kun alkaa meikkaamaan.. Hah! Noh, parempi myöhään entä ei milloinkaan. Fiinin silmänympärysvoiteessa on tehoaineena mustikka ja me kaikkihan tiedetään miten paljon antioksidantteja se sisältää! Antioksidantit pitävätkin ihon nuorekkaana ja elinvoimaisena. Samaa sinistä kultaa löytyy myös kaura-mustikkaseerumista, joka kosteuttaa ja hoitaa kasvojen ihoa sekä vie pois punoitusta. Seerumi saa kasvot tuntumaan ihanan pehmeältä ja kimmoisalta!

Arvaatteko mikä näissä tuotteissa on melkeenpä parasta?

Ne kuivuu tosi nopeasti, eikä tahmaa ollenkaan! Pehmeä koostumus levittyy helposti ja imeytyy niin tehokkaasti, että melkein tuntee miten iho levittämisen jälkeen alkaa eheytymään. Yksi huono puoli näissä kyllä on.. koirat nimittäin tykkää tuoksusta niin, että yrittävät päästä osingoille ja tahtoisivat putsata ihon aina levittämisen jälkeen 😀

Tuotteista huomaa ja tuntee, että ne on valmistettu ajatuksella. Ne on hellävaraisia ja monikäyttöisiä, eivätkä ne kuormita luontoa.  Pakkauksia myöten tuotteista huokuu ekologisuus ja kotimaisuus, mikä herättää mussa itsessäni aina vahvan luottamuksen. Käykää ihmeessä lukemassa Fiinin tarina niin ymmärrätte paremmin, mistä mä puhun!

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Fiini Naturally

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.