Hae
Aino Mäkelä

Aurinkoinen aamu!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille – julkistan voittajat viikonlopun aikana 🙂 Sain teiltä paljon loistavia ideoita, kiitos niistä!

Huomenta! Vai voiko tähän aikaan enää niin sanoa..? Nukuin poikkeuksellisen pitkään, sillä koulu meillä alkaa tänään vasta puolen päivän jälkeen.. on varmasti Kehokuuria kiittäminen, että uni kerrankin maistui näinkin pitkään <3

Viime viikolla ei kyllä väsyttänyt tähän malliin vaan olin tosiaan poikkeuksellisen energisenä – tai sitten rankan työ- ja koulurupeaman jälkeen vihdoinkin omissa voimissani ja takaisin normaalissa elämänrytmissä 😉 Kuitenkin mun viikon vireystilaa buustasi myös Kyäni Sunrise -aamujuoma, jota nautiskelin koko viikon ajan.
Mitä se Kyäni Sunrise sitten on? Se perustuu Alaskan luonnonvaraisiin villimustikoihin, jotka sisältävät kymmenkertaisen antioksidanttimäärän suomalaiseen mustikkaan verrattuna. Alaskan mustikka kasvaa karuissa oloissa ja siksi sen antioksidantti-taso on tavallista mustikkaa suurempi. Sunrise sisältää myös mahtavan sekoituksen muita supermarjoja ja kasviuutteita, mukaan lukien granaattiomenaa, aloe veraa, nonia, goji-marjaa, Concord-viinirypälettä, vadelmaa, karpaloa, viinirypäleensiemenuutetta ja mehiläisten keräämää siitepölyä.

Kyäni Sunrise sisältää A-vitamiini E-, D-, B1, B2, B6 &
B12-vitamiinia, niasiinia, pantoteenihappoa, tauriinia ja biotiinia.

Sunrise+jogurtti=herkku<3

Sunrise+jogurtti=herkku<3

Sunriset on kätevissä kertapusseissa ja koska halusin mahdollisimman raikkaan aamudrinksun, mä säilytin pusseja jääkaapissa 🙂 Sieltä sitten vaan aamulla pussin sisältö veden sekaan ja eikun ääntä kohti 😉 Omaksi aamulemppariksi muodostui kuitenkin maustamattoman jogurtin ja sunrisen kombo… ihanan täyteläistä, raikasta ja herkullista! 

Aloitatteko te aamunne jollain vitamiinipommilla tai vastaavalla terveysdrinksulla? 🙂 Niiden hyödyistähän monesti kiistellään, mutta kaiken sen perusteella mitä oon tutkinut ja lukenut suosittelisin jonkinlaista vitamiinilisää kaikille.. ravinnosta ei nimittäin valitettavasti nykyään saada tarpeeksi vitamiineja, mineraaleja ja kivennäisaineita suoliston optimaaliseen toimintaan ja sehän sitten hormonitasapainon heittelemisen kautta näkyy ihan kaikissa ja kaikkialla.. 🙁 Sunrisea saa kätevästi tilattua täältä.

10 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  Vitsi pakko tulla kommentoimaan, että sun blogi on kyllä yksi parhaimmista urheilu/fitness-blogeista! 🙂 olet niin pirteä, iloinen ja hyvällä tavalla tavallinen – suhun voi samaistua 🙂 jatka samaan malliin! <3

 2. rita kirjoitti:

  Aamudrinksu jeee! Tai itsellä pikemminkin aamushotti, juon joka aamu shottilasillisen aloe vera -juomaa/geeliä, Forever Aloe Veran sellaista 🙂 Maistuu pirun hyvälle myös smoothiessa, jos sellaista satun aamulla väsäämään. Ei ala aamu ilman sitä! Kolmas litran purkki jo menossa, iho paremmassa kunnossa, samaten kynnet ja hiukset. Vatsa toimii paremmin ja ja.. 😉 Toki myös perus pilleripommi aina aamusta, 2x omega3, multivita, cofitabs (jos treeni, treeniä ennen ei vaan uppoa kahvi) ja muut ihan lääkkeet sitten.

  • Aino kirjoitti:

   Ooooo, mä oon itsekkin käyttänyt tuota Foreverin Aloe Veraa, namnam se oli kyllä super hyvää 🙂 Huippua, että oot huomannu sillä myös selkeitä vaikutuksia! Parasta 🙂 Kyllä omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa.

 3. Salla kirjoitti:

  Mä alotan aamuni yksinkertasella puhdistusjuomalla: keitettyä vettä, puolikkaan sitruunan mehu ja ohranorasjauhetta. Tuo veden keittäminen tuntui alkuun tosi vieraalta mutta nyt se menee jo helposti alas 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kuulostaa jännältä! Miks se juodaan kuumana ja mihin ohranorasjauheen vaikutus perustuu? 😀 T. utelias

   • Salla kirjoitti:

    Tuo veden kuumentaminen on mullekin mysteeri; kaikissa detox-ohjeissa mitä oon lukenut käsketään niin tekemään, mutta missään ei sanota miksi. Ohranoras puolestaan alkalisoi kehoa, ja ilmeisesti runsas klorofyllikin puhdistaa. Ohranoraassa on myös runsaasti eri vitamiineja ja aminohappoja.

    • Aino kirjoitti:

     Ahh okei, kiitos tiedosta! 😀 Pitää itse perehtyä tuon kuumennuksen saloihin – palaan asiaan jos löydän jotain faktaa sen pohjalle, hihhi.

 4. kakku kirjoitti:

  On miellyttävän näköinen mustikkashotti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.