Hae
Aino Mäkelä

Koronakooma

Viime viikolla se iski: koronakooma.

En jaksanut enää esittää reipasta enkä tsempata itseäni. Ensimmäiset viikot meni ongelmitta ja nautin siitä, että sain enemmän aikaa vain olla – sillä juuri sitähän mä olin kaivannut! Tuntuu hassulta, että viimeisimmissä blogikirjoituksissa kirjoitan siitä miten nyt on hyvä aika nauttia lisääntyneestä vapaa-ajasta ja tehdä sitä sun tätä. Ja niinhän mä silloin ajattelinkin, kunnes fiilis muuttui kuin salamaniskusta.

Oon aina ollut ihmisten ihminen. Oon aina viihtynyt ihmisten kanssa ja mun arki on ollut täynnä erilaisia harrastuksia, minkä vuoksi aikaa ihan vaan ”olemiseen” on ollut aika vähän. Ja jostain syystä oon viime vuosina opetellut ajattelemaan, että se olis jollain tapaa huono juttu – mutta mitäs jos se vaan on osa mua?

Mun motto on ollut jo pitkään, että ”elä elämää josta et kaipaa lomaa” ja tää ajanjakso kyllä osoittaa sen hyvin todeksi. Mulla on ikävä mun ihmisiä, harrastuksia ja sosiaalisia kontakteja. Rakastan meidän kotia ja mun miestä, mutta välillä olis kiva käydä jossain muuallakin ja nähdä muitakin ihmisiä. Mulle ainakaan pelkkä Skype ja WhatsApp ei korvaa niitä, vaikka onhan nekin parempi entä ei mitään <3

Vaikka valitan, niin en haluaisi sillä teen tän kaiken omasta tahdostani, meidän kaikkien puolesta. Siispä annoin itselleni viime viikon aikaa rypeä harmituksessa ja kaipuussa, tunteissa jotka on meille kaikille ihan täysin inhimillisiä. En halunnut sivuuttaa niitä ja jatkaa reippaan esittämistä, sillä se ois saanut sen kaiken vaan patoutumaan sisälle. Sen sijaan rypemisen ansiosta onnistuin päästämään niistä kurjista fiiliksistä irti sekä tuomaan arkeen taas sellaisia juttuja, jotka tekee tästä entistä mielekkäämpää!

Ja arvaattekin varmaan, että oonkin ollut tänään pelkkää hymyä! Nyt mä aion olla lopun iltaa reipas ja leipoa porkkanasämpylöitä, kokkailla bataatti-vuohenjuustokeittoa sekä siivota sillä pitäähän tää koomailun jälkeinen energianpuuska saada hyötykäyttöön :D!

Ihanaa korona-aikaa kaikille ja muistakaa ettei aina tarvi olla niin älyttömän reipas,
<3 Aino

LUE MYÖS:
Käytä lisääntynyt vapaa-aika hyödyksi / 33 x totuus poikaystävän suusta / Taas vuoden vanhempi

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.