Hae
Aino Mäkelä

Messuterkkuja, raakaherkkuja ja herkkusmoothieresepti!

Huomenta ihmisväki!

Eilen pärähti Helsingin Messukeskuksessa käyntiin vuoden 2014 Kevätmessut, jossa jo eilen vietin koko päivän – tällä kertaa vähän erilaisissa hommissa mitä yleensä 😉 Kevätmessut kattaa sisälleen monta mielenkiintosta tapahtumaa kuten OmaMökki, OmaPiha, OmaKoti ja Sisuta -messut eli nähtävää ja koettavaa on paljonkin ja messuilla voi jopa käydä saunomassakin, hahha!Mä itse häärään messuilla GreenStreetin osastolla ja meillä voi käydä messupäivän ratoksi nautiskelemassa erilaisia terveellisiä raakaherkkuja ja tutustumassa niihin, osallistumassa arvointaan ja hyvällä tuurilla voi päästä jopa mukaan workshoppiin oppimaan raakasuklaan valmistusta 😉 Hihhih!

Paljon siis kaikkea kivaa, herkullista ja jännittävää löytyy meidän osastolta! Tulkaahan ihmeessä moikkaamaan messupäivän tiimellyksessä ja nauttimaan herkuista sekä tietysti loistavasta seurasta – enkä puhu nyt vaan itestäni, hehhe! Anteeksi, varmaan huomaa että messut vähän verottaa tuota unipuolta.. 😀 

Smoothieta, kakkua ja suklaata <3 Namnamnam!

Mä oon vahvasti kyllä sitä mieltä, että just tällästä elämän pitää ollakki – tehdä niitä juttuja joista nauttiii, inspiroituu ja innostuu 😀 Kyllä sen eilen huomas, että pitkän päivän jälkeen sitä vaan kummasti meni hymy naamalla nukkumaan ja rupes innolla odottaan heti seuraavaa messupäivää.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta jos messuille ei tällä kertaa mukaan pääse niin ei hätää! Jaan teille vielä perjantain kunniaksi ihanan herkullisen smoothiereseptin viikonlopun varalle. Tää ihanan kuohkea herkku on loistava aamupala tai välipala treenin jälkeen nautittavaksi (itse juuri surautin oman aamutreenin jälkeen) – itseasiassa käy vaikka jälkkäriksi tai iltapalaksikkin, you name it 😉

2dl riisi-kookosjuomaa*
0,5dl cashewpähkinää
0,5dl jäisiä vadelmia
banaani
kananmunan valkuainen
1rkl macaa
1rkl tocoa

Kaikki aineet vaan blenderillä sekaisin ja ihanan kuohkea, kermaisen juustokakkumainen vadelmaherkku on valmiina nautittavaksi! Mutta tulkaahan ihmeessä messuille tsekkaamaan mitä kaikkea ihanaa meillä sieltä tänään löytyy – ainakin suklainen mustikkaraakakakku oli eilen hitti messuväen keskuudessa ja se oli kyllä niin törkeän hyvää, että jos rehellisiä ollaan niin mä voisin elää sillä ainakin viikon. Vähintään.

Messuilla nähdään! 

<3 Aino

* Tuote saatu yhteistyössä RAW2U -verkkokaupan kanssa. Smoothien voi vastaavasti tehdä myös raikkaaseen sitruuna-hunaja inkiväärijuomaan, joka sopii erityisesti raikkaan vihersmoothien pohjaksi – molemmat tuotteet voi tilata tällähetkellä tutustumistarjoushintaan verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.