Hae
Aino Mäkelä

Onnea on

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Onnea on

Instagram @makelaino

Joka maailman kolkkaa koskettavan surun ja murheen keskellä en halua vaipua synkkyyteen. Tunnen myötätuntoa ja mun sydän itkee verta ajatellessani sitä tuskaa minkä liian moni ihminen on saanut osakseen – se on väärin ja niin epäreilua, että se vetää mut täysin sanattomaksi. Olen onnekas kun en ole koskaan joutunut kokemaan mitään sellaista ja sydämeni pohjasta toivon, ettei mun tarvitsekkaan.

Näiden tragedioiden aikana muistaa aina jotain hyvin yksinkertaista elämästä: sen, kuinka pienestä voikaan olla onnellinen. Siitä, että saa herätä joka aamu ja kumota kitusiinsa lasillisen viherjuomaa. Kuinka saa kuluttaa päivät tehden töitä, josta inspiroituu päivä päivältä enemmän ja viettää vapaa-aikansa ihmisten kanssa, joiden seuraan kelpaa juuri sellaisena kuin on – kuinka väsyneenä ja omista pienistä murheistaan lamaantuneena saa siltikin rakkautta osakseen.

Eilen aamulla herätessäni tunsin suurta surua, joka muuttui pian hämmästykseksi. Näin kaiken surun ja myötätunnon keskeltä niin paljon vihaa, etten tiennyt miten siihen osaisin reagoida. Enkä osaa vieläkään. Omalta osaltani en ehkä voikkaan tehdä muuta kuin näyttää esimerkkiä –  rakastaa ja olla kiitollinen. Nauraa ja nauttia hetkestä, sillä se on ainut asia mitä meillä on. Tässä ja nyt.

Ihanaa sunnuntaita ja kiitos vielä kaikille eilen Esport Bristolin AirYogaan osallistuneille, oli ihana viettää nauruntäyteistä aikaa teidän kanssa! Toivottavasti saadaan järkättyä pian uudestaan 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

4 kommenttia

  1. pinja kirjoitti:

    Vähän aiheesta poiketen pyytäisin ruokapaikka vinkkejä Budapestiin! Instagramin perusteella ainakin oot löytänyt ilmeisen hyviä paikkoja 🙂

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Joo kyllä! Mun on pitäny kirjottaa postaus siitä puhtaaksi jo monta viikkoa.. Ihan liian monta 😀 Se on vaan niin pitkä etten oo saanu aikaseksi. Yritän saaha sen ulos viimestään torstaiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.