Hae
Aino Mäkelä

Hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu

HyvinvointiviikonloppuKaikki kuvat instagramista @makelaino

Oi että, minkä viikonlopun mä just vietin!

Pakkasin jo torstaina mun laukun täyteen rentoja vaatteita sekä treenikamoja ja hurautin bussilla Helsinkiin. Perjantaina nimittäin starttas meidän pitkään odotettu mökkireissu, kun lähdettiin mökille tyttöporukalla rentoutumaan! Oltiin suunniteltu tätä jo pitkään, joten oli ihan parasta kun vihdoin päästiin matkaan ja kaikki sujui aikalailla täydellisesti.

Menomatkalla pysähdyttiin kauppaan ja täytettiin kori kaikella ihanalla herkullisella ja ravitsevalla. Koko viikonlopun ajan syötiinkin ihan älyttömän hyvin – oikeastaan täydellisiä lämpimiä syysherkkuja, joihin tuutte saamaan reseptit aivan lähiaikoina 🙂 Toisaalta, jos mökki on täynnä luovia nuoria naisia, jotka kaikki tykkää hyvästä ja terveellisestä ruoasta, niin mitä muutakaan voi odottaa? 😉 Hah!

Rentoilun, kokkailun ja syömisen lomassa ulkoiltiin paljon ja nautittiin kauniista syysilmasta. Aurinko viihdytti meitä läsnäolollaan, kun vedettiin Lauran kanssa hikisiä tehotreenejä ja mäkivetoja sekä rauhallisempia reippailuja raittiissa syysilmassa yhdessä koko porukalla.

Täydellistä. Siis ihan täydellistä! Tälläisten viikonloppujen jälkeen sitä on taas ihan täynnä uudenlaista virtaa ja energiaa, kaikki akut on ladattu täyteen ja olo on ravittu niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Ja mikä siisteintä – mä oon vihdoin siinä kunnossa, että pääsen ens viikolla takas treenien pariin. Jes, jes, jes!

Tässä sitä taas ollaan monia muistoja rikkaampana, leveä hymy naamalla. Iso kiitos Kata, Kirsikka ja Laura ihanan rentouttavasta syysviikonlopusta – ja siitä, että ootte!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Kiitos itsellesi ihana<3 Kivaa viikkoa :-*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.