Hae
Aino Mäkelä

What about those legs?!

Mun kroppa on sen mallinen, että ylimääräinen tavara kerääntyy helposti juuri peppu/reisi osastolle. Oman lihomiseni ensimmäinen merkki yleensä aina onkin hyllyvät reidet ja kiristävät housut! Toki vyötäröllekkin kertyy helposti ylimääräistä, mutta hitaammin. Ainakin siltä musta tuntuu.

Jalkatreeni onkin salilla mun lemppari. Jos ois jotain järkeä niin treenaisin jalkoja varmaan joka päivä – siiis en vaan voi saada kyykkäämisestä tarpeeksi! Hahha, ja vielä viime kesänä se oli musta vastenmielistä.. 😀 Mun ihanteena on lihaksikkaan vahvat reidet sekä peppu. Sellaiset, että niiden muoto tulee lihaksesta eikä siitä hyllyvästä hötöstä. Jalkatreeniä on helppo tehdä kotonakin ja tässä hieman vinkkejä sekä inspiraatiota siihen!

Ensimmäisenä video, jonka linkin löysin mun vanhan koneen sivuhistoriasta 😀 Tätä on tullu tehtyä!
Omia lemppareita kotona tehtäviksi harjoituksiksi on ton videon lisäksi on askelkyykyt käsipainojen kans, pito seinää vasten 90asteen kulmassa (ahhhh!) (ja vielä noiden askelkyykkysarjojen välissä!) sekä kyykyt yhdellä jalalla.

Muutkin innoissaan jalkatreenistä? Onko teillä jotain hyviä kotijumppaideoita juuri reisien ja pepun treenaamiseen? 🙂

2 kommenttia

  1. Meevi Emilia Hakunti kirjoitti:

    Todellakin! Jalkatreenit on ehdottomasti täälläkin lempprit ja voisin tehdä pelkästään vaan sitä. Ehdoton ykkönen. Varsinkin kun tuntee kuinka ne treenit menee oikeelle osastolle!Ja kiitos kommentistas, hyvä mieli tuli 😉

    • aippe kirjoitti:

      Niinpä niinpä, just se siinä se mahtavuus onkin! Tulee niin eufoorinen fiilis, kun saa vedettyä itsensä siihen pisteeseen että ei meinaa jaksaa polkea salilta kotiin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.