Hae
Aino Mäkelä

Ihana lokakuu – monen loppu ja uuden alku

Vuosi toisensa jälkeen lokakuu on mennyt multa aikalailla ohi. Se alkaa kuin varkain ja loppuu, ennen kuin ehdin edes huomatakkaan! Ja silti se on yksi vuoden parhaimmista kuukausista. Aivan kuten varmasti tänäkin vuonna, mulla on siitä hyvin vahva fiilis 🙂

Minä ensimmäisten I Love Me -messujeni jälkeen!

Lokakuun kiireisiin on yleensä vain ja ainoastaan yksi syypää: I Love Me -messut, jotka on tänä vuonna mulle kuudennet peräkkäiset. Kuudennet! Viime vuonna yritin jättää ne välistä, mutta enhän mä siinä onnistunut vaan matkustin bussilla perässä kun työkaverit oli jo lähteneet kohti Helsinkiä… Sitä messujen ainutlaatuista fiilistä ei vaan halua jättää kokematta, vaikka samalla tietää sen olevan kokemuksena myös tosi rankka. Antoisa, mutta rankka.

Tänäkin vuonna oon tietysti Foodinin mukana ja meillä tulee olemaan aivan huikea osasto! Kahvilan herkut tulee olemaan vertaansa vailla ja saadaan messuille mukaan ainutlaatuisia uutuustuotteita, joihin varmasti jokainen terveystietoinen kuluttaja ihastuu. En malta odottaa!

Joka vuosi odotan messuja yhtä innolla ja miten ihanaa onkaan nähdä kaikkia ystäviä, yhteistyökumppaneita ja tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin! Messukrapulasta kärsiessä sitä muisteleekin eniten juuri niitä ainutlaatuisia kohtaamisia ja jaettuja hetkiä, niitä jotka hymyilyttää vielä vuosienkin päästä vaikka usein messuilta tulee mukaan myös konkreettisia tuliaisia ihastuttavien uutuuksien muodossa.

Nähdäänkö me messuilla? Mitä odotat messuilta eniten?! Muistahan käydä osallistumassa arvontaan, josta voit voittaa messuliput itsellesi ja ystävällesi.Messujen jälkeen sitten alkaakin taas uusi aikakausi. Ensinnäkin me kaikki joudutaan sanomaan FitFashionille hyvästit ja blogi tulee muuttamaan uuteen paikkaan. Oon viihtynyt paremmin kuin hyvin FitFashionilla, mutta toisaalta muutto tuntuu hyvältä. Uskon uuden ympäristön vapauttavan mun kirjoittamista, kun en yritä liikaa kategorisoitua jutuillani tänne FitFashionin maailmaan vaan pystyn paremmin toteuttaa itseäni juuri tälläisena kuin olen.

Toivonkin syvästi että te kaikki löydätte sitten myös mun uuteen blogikotiini, sillä uusia hienoja juttuja on tulossa. Ja paljon! <3 Sen varmistamiseksi kannattaakin tykkäillä blogin Facebook-sivusta, jossa jaan aina ensimmäisenä kaikki uutiset.Messujen jälkeen myös meidän oma muutto alkaa konkretisoitumaan, sillä loppuvuodesta saadaan varmasti myös mun asunto myyntiin. Jos siis joku on kiinnostunut ihanasta kerrostalokolmiosta Jyväskylän keskustassa, niin saa laittaa viestiä! Ajatus omasta pihasta ja metsän läheisyydestä vetää mua niin paljon puoleensa, etten voi sitä enää kovin kauaa vastustaa ja tiedän, että tuun löytämään meille juuri tähän elämäntilanteeseen täydellisen kodin.

Eikä siinä vielä kaikki, vaikka toki vähempikin riittäisi yhdelle kuukaudelle. Messujen jälkeen nimittäin tapahtuu jotain vielä jännittävämpää ja ihanampaa, jotain sellaista mikä saa mut laskemaan päiviä lokakuun loppuun! Arvaatko mistä vois olla kyse? Mä veikkaan monen arvaavan ihan oikein, mutta en uskalla paljastaa mitään liian aikaisin.

Mulla on siis sellainen kutina, että tästä kuukaudesta tulee hyvä. Tai itseasiassa ihan loistava!

Innolla lokakuun seikkailuja odottaen,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.