Hae
Aino Mäkelä

Rakkaudesta riisiproteiiniin (sisältää arvonnan!)

Jokaiselle on varmaan joskus käynyt niin, että on kokenut tai maistanut jotain niin ainutlaatuista ettei mikään vastaava oo tuntunut yhtä hyvältä sen jälkeen?

Näin mulle kävi esimerkiksi mun kotini kanssa. Vaihtoehtoja oli useita, mutta parhaan nähtyäni ei mikään muu tuntunut enää miltään. Ja niin käy mulle myös päivittäin töissä: smoothien pyörittämisessä saattaa joskus kulua pieni hetki pidempään, koska en suostu tyytymään mihinkään koska tiedän kuinka hyvältä ne voi parhaimmillaan maistua ja tietty siihen pyritään aina, joka ikinen kerta.

Ymmärsitte jo varmaan pointin? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMonet siellä ruudun takana on hyvinkin kiinnostuneita siitä mitä suuhunsa pistää kuten minä itsekin. Oon jo yli vuoden päivät elänyt pääsääntöisesti maidottomasti mikä myös aikoinaan uudisti mun proteiinipussukoiden valikoimaa. Silloin myös riisiproteiini astui mukaan kuvioihin ja on säilynyt mukana näihin päiviin asti.

Harva rakastuu riisiproteiiniin ensimmäisellä käyttökerralla. Se on ihan luonnollistakin sillä yleensähän maistelukertoja tarvitaan lähemmäs parikymmentä ennenkuin uuteen makuun tottuu 😀 Toinen syy voi olla riisiproteiinin laadussa sillä ihmisillä on hassu tapa ostaa kaupasta se halvin pussukka, koska halutaan testata miltä tavara maistuu ja todennäköisesti silloin laatu ei oo sitä parasta mahdollista A-luokkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATarina on siinä mielessä tuttu, että oon itse sortunut aikoinani samaan. Eräänä päivänä sitten sain mukaani maistiaispussin Plant Forcen riisiproteiinia ja ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin myyty. Koostumus ja maku oli jotain sellaista mitä en ollut osannut odottaa vaan maku oli hyvin lempeä eikä se jäänyt kurkkuun kiinni, sillä rakenne poikkesi tavallisesta jauhoisesta mihin olin aiemmin tottunut.

Selittävä tekijä on yksinkertainen: laatu. Korkealuokkainen riisiproteiini nimittäin valmistetaan tummasta riisistä eikä sitä ole valmistuksen aikana käynyt läpi monimutkaisia prosesseja. Valmistuksen filtteröintivaihe puolestaan takaa sen ettei tuote sisällä jäämiä esimerkiksi maidosta, soijasta, viljoista tai äyriäisistä minkä vuoksi se onkin hypoallerginen ollen puhdas kaikista allergiaa aiheuttavista aineista. Maku ja koostumus on kohdallaan hellävaraisen minilämmöllä tehdyn uuttamisen vuoksi, jolloin keinotekoisia makuja tai teollisia prosesseja valmistukseen ei tarvita.

Lisäksi tummasta riisistä valmistetun proteiinijauheen proteiinipitoisuus on jopa 90% eli se on lähes täydellinen proteiininlähde! Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAToivottavasti jaksoit lukea tekstin loppuun saakka sillä nyt seuraa varmasti se paras osuus! Tottakai kaiken tämän hehkutuksen jälkeen tekin haluatte päästä maistamaan miltä oikeasti hyvä riisiproteiini maistuu? 😉 Onneksenne haluan tietty tarjota teille myös mahdollisuuden siihen!

Kerro kommenttiboksiin millaisen smoothien terästäisit riisiproteiinilla – mitä kaikkea siihen laittaisit? – ja mikä olisi oma lemppari makuvaihtoehto Plant Forcen valikoimasta: maustamaton, vanilja vai suklaa! Kaikki kommentin sekä sen yhteyteen sähköpostiosoitteensa jättäneet on luonnollisesti mukana arvonnassa, jossa onnetaren suosikki saa itselleen pussillisen Plant Forcen riisiproteiinia 🙂 Aikaa kommentin jättämiseen on maanantaihin 10.11 saakka.

Onnea kaikille arvontaan!

<3 Aino

Postaus yhteistyössä Lootuskauppa.fi:n kanssa.

148 kommenttia

 1. Oona kirjoitti:

  Terästäisin riisiproteiinilla sellaisen marjaisen smoothien, ja lemppari maku ois vanilja.

 2. Mea kirjoitti:

  Itse olen maistellut ilmeisesti juuri tuota vähän vähemmän laadukasta riisiprodea, enkä siksi rakastunut tuotteeseen täysillä.

  Voisin terästää riisiprodella kermaisen suklaasmoothien, johon tulisi pari banaania, kauramaitoa, puolikas avocado ja raakasuklaajauhetta, ehkä palanen tuoretta inkivääriä.

  Koska suklaata ei voi koskaan syödä liikaa, lempparimakuni olisi varmaan suklaa. 🙂

 3. Kata kirjoitti:

  Mä oon niin uumelo noitten proteiinijauheiden kanssa, että oon päätynyt siihen pisteeseen etten käytä mitään

  • Kata kirjoitti:

   Apua, mihin tästä on kadonnut mun kommentin loppuosa 😀 en siis käytä oikein mitään, kun en ole löytäny hyvänmakuista ja puhdasta ja mahdollisimman lisäaineetonta jauhetta (: kuitenkin siis mustikka-vaniljasmoothie mantelimaitoon tehtynä on tämän hetken lemppari. Ehdottomasti vanilja maku olisi kiva testata, koska sitä on helppo varioida (:

 4. Piutse kirjoitti:

  maustamaton on aina paras! Laittasin marjoja ja kookoskermaa, as simple as that!

 5. Anni kirjoitti:

  Laittaisin riisiproteiinia jouluiseen smoothieen johon tulee mantelimaitoa, banaania, taateleita, mantelivoita ja piparkakkumaustetta 🙂 Lempparimaku olis varmaan vanilja 🙂

 6. piai kirjoitti:

  Smoothieen laittaisin kyllä Soijamaitoa, banaania ja walden farmsin kaloritonta/sokeritonta/rasvatonta peanut butteria makeutta tuomaan. Ja ruususuolaa! Koska ei ole ruokaa mihin se ei sopisi 😀 Olisi kiva testata tota vaniljan makuista riisiproteiinia. Noi suklaat tulee jo korvista ulos :—(

 7. Maria kirjoitti:

  Mulla riisiprode ollut käytössä nyt vatsavaivojen vuoksi puolisen vuotta. Suosikkini on seuraava
  Banaani, raakakaakaota, lucumaa ja makeutukseen vanilja stevia tippoja. Itsellä käytössä maustamaton, mutta tähän taipaa sopia kaikki kolme makua!

 8. Teea kirjoitti:

  Mä olen todella huono proteiinijauheiden/-lisien käyttäjä… Viimeksi I love me -messuilta ostin jonkun (ensimmäiseni!) riisiproteiinin (Foodin) , mutta enpä ole sitäkään vielä testannut. Menisi mulla varmaan smoothieen kuin smoothieen, ehkä mieluiten pehmeän täyteläiseen esim. banaani-mango-kookos tms. Miksei myös vihersmoothieen! Mielellään toki testaisin, vaniljaa vaikka.

 9. Onski kirjoitti:

  Apua Aino nyt on pakko munkin osallistua ! Mä nimittäin oon kans sortunut tohon halpis versioon ja kyllähän sekin on alas mennyt kun tietää että heraa vastaavia vatsakipuja ei ole tiedossa… Laittaisin parempaa riisiprotskua tietysti mun lempparismothieen eli banaania, mantelimaitoa, maapähkinävoita ja macaa sisältävään herkkuun ! vanilja toimista tossa varmaan ihan täydellisesti 😉

 10. Yvonne kirjoitti:

  banaania, mansikoita, mantelimaitoa, raakakaakaota ja suklaa riisiprodea 🙂 lempparimaku siis suklaa 🙂

 11. unicorn kirjoitti:

  Laittaisin smoothieen avocadon, banaanin, puolukoita, pellavasiemenrouhetta ja hasselpähkinämaitoa! Lempparimaku olis vanilija, sillä se sopii kaikkeen!

 12. Jenni Majaranta kirjoitti:

  Mustikoita, kardemummaa, taateleita, mantelimaitoa, talkkunaa ja pähkinöitä. Lemppari maku ois vanilja 🙂

 13. Tiina U kirjoitti:

  Smoothieen käyttäisin vaniljan makuisen riisiproden lisäksi mangoa, päärynää ja puolukkaa sekä nokkosta ja lehtikaalia vihreyttä tuomaan. Nesteeksi veden lisäksi riisijuomaa ja sekaan vielä chiaa – joista on tullut mun suosikkeja juuri sinun vanukasideasi ansiosta! Mut tuo suklaanmakuinen riisiproteiini houkuttaisi kovasti!

 14. Roosa kirjoitti:

  Moikka!
  Itse laittaisin smoothieeseen; banaanin, kauramaitoa, avocadon puolikkaan, maapähkinävoita ruokalusikallisen ja suklaan makuista riisiprotskujauhetta, sekä tietty jäitä! 😛 elikkä lempparimaku suklaa.

 15. Meri kirjoitti:

  Oih! Olen nyt todennut, että olen laktoosi-intolerantti ja jo se vaikeuttaa löytämään hyviä proteiinijauheita ja nyt mietin sopiiko edes laktoosin maito minulle joten tämä tulisi todella tarpeeseen. Minua kiinnostaisi tuo maustamaton, jotta voisin tehdä proteiinipitoisia vihersmoothieita 🙂

 16. Laura Linnavirta kirjoitti:

  Suklaisan smoothien, jossa olisi mantelimaitoa, banaani ja raakakaakaota sekä muutama taateli. Yksinkertainen on kaunista! Vaniljan makuinen riisiproteiini kiinnostaisi 🙂

 17. Annie kirjoitti:

  Suklaista riisiproteiinia (en ole vielä maistanut!) ja kotimaisia marjoja, sekä banskua!

 18. Kaisa kirjoitti:

  Oioi! Kuin hyvältä vaikuttaa, nam! Smoothieen banskua, päärynää, mantelimaitoa, chiageeliä ja tammenlehtisalaattia. Välillä sitten marjoja, muita hedelmiä ja tocoa.

  Maustamaton olis paras, voi yhdistellä vaikkajamihin 🙂

 19. Nini kirjoitti:

  Lempismoothie on mantelimaito,banaani,mustikka ,vadelma,mansikka,avocado,pähkinä,siemen,taateli sekoitus.
  Vanilja maku olisi varmaan paras. Kiitos kivoista resepteistä.

 20. Alexandra kirjoitti:

  Aamiaissmoothieen tulisi chiasiemeniä, mantelimaitoa, banaania, mustaherukoita ja hieman hunajaa. Ja luultavasti maustamaton proteiini sopisi parhaiten.

 21. Minna Oinaala kirjoitti:

  Vanilja tai maustamaton olisi kiva lisä aamusmoothieen <3 Kiitos arvonnasta!

 22. Henna kirjoitti:

  Laittaisin smoothieen marjoja, banaania, vähän maustamatonta jogurttia ja sitten tota vaniljan makuista riisiproteiinia 🙂 Ja lempparimakuvaihto olisi siis tuo vanilja!

 23. HenriikkaV kirjoitti:

  Mmmm… tekisin smoothien banaanista, maapähkinävoista, vanilja- tai suklaaproteiinista ja jäistä! Nesteeksi esim vaniljan makuista soijamaitoa, nammm ♡

 24. MM kirjoitti:

  Mansikoita ja muita marjoja, mantelimaitoa, MCT.tä ja vanilijaa makuista prodee

 25. Susanna kirjoitti:

  Laittaisin riisiproteiinia mun aamusmoothien joukkoon jossa on jo marjoja, rahkaa, mantelimaitoa, chiansiemeniä, macajauhetta sekä hunajaa.

  Koska en ole riisiproteiinia koskaan maistanut niin mulle kävisi makujen puolesta kaikki vaihtoehdot. 🙂

 26. Mirkku kirjoitti:

  oon harkinnu niin monesti riisiproteiinia juurikin sen takia että tarvitsisin jonkun maidottoman ja gluteenittoman. Oon törmänny vaan tuohon maustamattomaan ja se kuulostaaki niin pahalta haha! Toi suklaa kuulostaa täydelliseltä mun makuun 😉
  En oo mikään kovin mahtava smoothie taiteilija. Kaikki smoothiet, joissa on banaania, on herkkua!!! Kehittelisin siis varmaan jonkun banaani-suklaa smoothien. Sekaan jotain nestettä, vaikka riisijuomaa. 😀

 27. HEINI kirjoitti:

  maustamaton riisiproteiini 🙂 laittaisin mustikoita, banaania ja pikkusen hunajaa nam ♥

 28. JV kirjoitti:

  No mää vääntäisin mun klassisen lusikalla syötävän hifistelyvähänkaikkeesekasin-smuuttin, joka on muuten hyvää! Siihen tulee avokadoa kaksi kappaletta, ruokalusikallinen viherjauhetta, banaaninpuolikas, marjoja, mehukeittoa, acaijauhetta, chiasiemeniä jaaa kirsikkana kakun päällä lisäisin vielä tuota omaksi lemppariksi valitsemaani vaniljariisiprotskujauhetta kerta niin hyvää tuntuu olevan, sopis ainakin tohon mun mössöön ku nenä päähän. Kaikki sauvasekoittimella muussiks ja valmista – HYVVEE ON!

 29. mii kirjoitti:

  Maustamaton olis mieleen, terästäisin sen raakakaakaolla, banaanilla, chia-siemenillä ja hunajalla 🙂

 30. Sonja kirjoitti:

  Laittaisin prodejauhetta aamusmoothieen banaanin ja marjojen seuraksi. Maustamaton olisi ehdottomasti mun maku, se on niin monikäyttöinen 🙂 Vitsin kun mulla on herapaketteja useampikin kaapissa. Oon tehnyt itseni kanssa sopimuksen että vanhat täytyy käyttää eka pois 🙁 Muuten olisin jo kokeillut jotain kasviproteiinia.

 31. nana kirjoitti:

  Mulla on kyllä niin kökköjä kokemuksia riisiproteiinista, että mieluusti kokeilisin tällaista oikeasti laadukasta versiota, josko
  se sitten oikeasti olisi hyvää 😀 Itse laittaisin smoothieen seuraavia juttuja: avocadoa, mansikkaa, banaania, tyrnimarjoja, appelsiinia, chia siemeniiä, vaniljatankoa ja vaniljariisiproteiinia, mums 🙂

  nana@nanafit.fi
  nana-superfitme.fitfashion.fi

 32. Sanna kirjoitti:

  Suklaaprotsku, ehdottomasti! Ja sekaan mantelimaitoa, banaani ja jäisiä mustaherukoita, nams!

 33. Mona kirjoitti:

  Surauttaisin riisiprotskun sekaan avokadoa,kookosmaitoa,banaania ja karpalojauhetta.Suosikki olisi maustamaton.

 34. E kirjoitti:

  Mun smoothiessa olis mansikkaa, sitruunaa, pinaattia, kookosmaitoa, vettä, banaania, hippusellinen macaa ja vaniljan makuista riisiproteiinia.

  Tein eilen pitkän harkinnan jälkeen päätöksen, että siirryn raejuustojen ja rahkan maailmasta maidottoman elämän testaukseen, joten tämä tulis nyt kyllä tarpeeseen! 🙂

 35. siri kirjoitti:

  Itte laittaisin banaania,mustikoita,puolukoita,rahkaa ja vaniljariisiprodea!! 🙂 nam!

 36. Hemey kirjoitti:

  Vaniljaproteiinin kaveriksi laittaisin mansikoita, mustikoita, banaania ja mantelimaitoa.

 37. Suvi kirjoitti:

  Minä laittaisi smoothieeni Lakritsijauhetta ja banaania ! aivan kuin karkkia ! Ja vanilija pohjamakuna voisi tuoda hyvän säväyksen pohjalle :))

 38. Mirka kirjoitti:

  Smoothie koostuu yleensä marjoista, banaanista, avokadosta, pinaatista,lehtikaalista ja itse tehdystä nokkos- ja tyrninlehtijauheesta. Lisäksi vettä/mantelimaitoa ja avot, se on siinä! 🙂

  Olen käyttänyt huono laatuista riisiproteiinia mutta ne ovat maistuneet niin kuralle, että olen jättänyt pois! Siksipä haluaisinkin päästä kokeilemaan tätä sinun kehumaasi ja testaamaan pitääkö paikkansa 😉

  Mukavaa syksyn jatkoa!

 39. armi kirjoitti:

  hmm, vanilja-riisiproteiinin kanssa laittaisin luonnonjogurttia, cashewpähkinöitä, mangoa, päärynää ja vadelmia! oi namnamnam 🙂

 40. Th kirjoitti:

  Valitsisin vaniljan makuista. Sekaan laittaisin maitoa tai mantelimaitoa, avocadoa, banaania sekä raakakaakaojauhetta.

 41. Johanna kirjoitti:

  Suosin aina maustamatonta, koska se on monikäyttöisin. Sekaan heittäisin mansikoita, mustikoita ja banaania, täydellinen aamusmoothie!

 42. Siiri kirjoitti:

  smuutsieen tulee päärynää, banaania, kookosmaitoo ja pari taatelia 🙂 nam! Tämä osuus lapselle ja itselle sekaan maustamatonta riisiproteiinia. Makuna haluaisin kokeilla suklaata! 🙂

  Kokeillut kahta riisiproteiinia ja ne on jäänyt smoothieihin kun ei pysty yksinään vetämään, aivan liian jauhoisia, jaiks!

 43. vilma kirjoitti:

  Vanilja olisi mainio lisä smoothieen mihin tulisi ainakin ihanan raikasta tuoretta ananasta (vaikka suomeen asti saapuneiden ananasten tuoreudesta ja maukkaudesta voi olla montaa mieltä…) ja muita pirteitä hedelmiä 🙂

 44. Laura kirjoitti:

  Mulle on käynyt juuri tuolla lailla että kokeilin halpaa riisiproteiinia ja se oli kamalaa 🙂 Tuote kumminkin kiinnostaisi kovasti sen maidottomuuden vuoksi.Laittaisin sitä varmaan mieluiten perus banaani-puolukka-vesi smoothieen.

 45. Anna kirjoitti:

  Pari kertaa olen pyöräyttänyt smoothien, jossa on kauramaitoa, soijajogurttia,banaani, ananasmurskaa, ja maustamatonta riisiproteiinia.Hyvää on, mutta lisäys vaniljan makuista riisiprodea tekisi varmasti vielä paremman! 🙂

 46. Heli Peltola kirjoitti:

  Smoothie kuuluu lähes jokaiseen aamuun. Mitään makuja en halua käyttää eli maustamaton ja sekaan kookosmaitoa, ja vettä ohentamaan, chiasiemeniä ja paljon puolukkaa tai mustaherukkaa. Pidän hapokkaasta enkä msitää makeasta:)

 47. Riia kirjoitti:

  Oi että! Maidottomuus on mullakin varmaan edessä ja laadukas riisiproteiini tervetullut lisä smoothien valmistukseen. Se sopisi maustamattomana marjaiseen aamusmoothieeni, johon tulee jotain vihreää, marjoja, kasvimaitoa ja pala inkivääriä, mutta herkuttelen myös ajatuksella suklaaminttusmoothiesta, hmm. Kiitos arvonnasta ja kiitos inspiroivasta blogista <3

 48. miiia kirjoitti:

  Ehdottomasti raikkaiden marjojen kanssa, vadelmaa, punaherukkaa ja mustikkaa

 49. Taru kirjoitti:

  Vaniljaa haluaisin, koska sillä saa mukavasti smoothieen makua. Suklaan maun hankin laittamalla raakakaakaoo. Lisäksi mustikoita, taatelia/banaania, tocoa ja kookosmaitoa. Nam!

 50. Minttu kirjoitti:

  Peruskaavalla menisin elikkä mustikoita, puolukoita, bansu, avokado, pellavansiemenöljyä, mantelimaitoa, marjajauheita, viherjauheita ja sitten tietty prodea. Kaikki maut toki kävis mutta.. noh suklaa nyt on aina suklaa 😉

 51. Rose kirjoitti:

  Ainakin chiasiemeniä! Ja paljon vaniljanmakuista riisiprodea. Sitten mustikoita ja mehukeittoa. Jos oikein villiksi heittäytyisi, lisäksi vielä lehtikaalia. Nämä voisi surautella sitten jo edellisenä iltana, että chiat ehtisivät turvota. 😛

 52. Noora kirjoitti:

  Tykkään hedelmäisistä ja täyttävistä smoothieista joten terästäisin riisiproteiinilla mun vakkari herkun eli mango, päärynä, avokado, pinaatti, minttu, appelsiinimehu-smoothie. Ja lemppari maku olis varmasti maustamaton 🙂

 53. kiia kirjoitti:

  Paras smoothie koostuu kreikkalaisesta jugurtista, banaanista ja mangosta, tilkasta hedelmätuoremehua sekä vaniljariisiprodesta ♥ vanilja siis on suosikki 🙂 olis jännä verrata sitä sun warriorsin omaan, sekin nimittäin on hyvää!

 54. elsa kirjoitti:

  terästäisin riisiprostkulla mustikka-banaanismoothien =) nam! Lempparimakuni noista on vanilija!

 55. maggy kirjoitti:

  Suklaista riisiproteiinia! Sitä en vielä maistanut. ’laittaisin tutut suosikkini: kotimaisia mustikoita, banaania ja kanelia =)

 56. Iituli kirjoitti:

  Vaniljaa olisi huippua testata! Ja smoothieen bansku, mustikkaa, macaa, kookosöljyä, hampun siemeniä, mantelimaitoa ja sitä riisiprodee 🙂

 57. Sonja kirjoitti:

  Vanilja-riisiproteiini, kookosmaito, mustikka, mansikka <3

 58. Katja kirjoitti:

  Oon metsästänyt täydellistä riisiprotskua, oiskohan se tässä?
  Tekisin puolukkasmoothien : puolukkaa, banaania, päärynää, mantelimaitoa, chia-siemeniä, riisiproteiinia, vaniljaa.
  Ja valitsisin vaniljan makuisen. Vaniljaa kun tulee laitettua melkein kaikkiin smoothieihin, niin sen voisi sitten skipata!

 59. Laura kirjoitti:

  Ihanaa, että teit tästä postauksen! Itse olen hiljattain siirtynyt yhä enemmän ja enemmän maidottomaan ruokavalioon, ja seuraava (ja viimeinen) askel olisikin sitten vielä tuon proteiinin vaihtaminen! Riisiprotsku onkin ollut päällimmäisenä mielessä korvaamaan normaalin heran, joten on kyllä ihan pakko osallistua arvontaan<3
  Käyttäisin riisiprodea mun omassa lempparismoothiessa, johon tulee vanillija proteiinijauhon lisäksi jäädytettyä banaania, raakakaakaojauhetta, pakastemansikoita/-vadelmia, mantelimaitoa ja tocoa.
  Makuvaihtoehdoista valitisin vanilijan, koska se on suht monikäyttöinen:)

 60. Sanni kirjoitti:

  Kääk! Mulla tommone täydellinen riisiproteiini tulis kyl niin käyttöön päivittäin, koska suurinpiirtein elän smoothieilla ja voishan sitä tunkee vaikka mihin muuallekin x) Mutta esim. tää perussetti: banaani, avokado, raakakaakao, vanilja, lakritsinjuurijauhe ja mahdollinen lisämakeutus (taatelit/hunaja) kaipais protskua messiin 8)

  Makuna maustamaton ois ehkä kuitenkin käytännöllisin, vaik vähän himoitsen myös vaniljaa :p

 61. karoliina kirjoitti:

  Laittaisin prodea perus banaani-avokado-mustikka-mantelimaito sörsselin sekaan 😀
  ja vaniljanmakuinen kiinnostaisi eniten 🙂

 62. jonnaajon kirjoitti:

  No mun smoothieen menee mansikkaa ja mustikkaa sekä vaihtoehtoisesti joku banaaninpuolikas tai pari taatelia. Vaniljalla maustettu protsku, nesteeksi vichyä tai kaura/mantelimaitoa, joukkoon hieman lucumaa, siitepölyä, tocoa ja lisää vaniljajauhetta. Päälle tykkään ripotella vielä mulpereita. Rouskuvat kivasti kylmän smoothien joukossa 😛 Maistuu reenin jälkeen niin hyvältä…tosin en oo riisiprotskulla testannut ;D Ennen treeniä lisäisin ehkä lusikallisen mantelivoita tai lorauksen MCT-öljyä 🙂 Eipä kai siihen muuta tarvita! 🙂

 63. anna kirjoitti:

  vadelmia, maustamatonta jogurttia ja vaniljan makuista riisiproteiinijauhetta = namnamnam.

 64. Elisa n kirjoitti:

  Laittaisin smoothieseen riisiproteiinin lisäksi marjoja,lehtikaalta,sitruunaa,omenaa,banaania ja mantelimaitoa lisäksi vois laittaa pinaattia ja avokaadoakin. Lempimakuni olisi tuo vanilja.

 65. Sanna Ohlgren kirjoitti:

  Lemppari smoothie: chia+mantelimaito, maapähkinävoita ja banaani sekä nektariini. Tai riippuen määristä tästä saa myös vanukkaan

 66. jenniskä kirjoitti:

  Lempparismoothieeni tulisi kookosmaitoa, vettä, kaakaojauhetta, protskujauhoa, banaani, macaa, ehkä hieman vaniljaa, psylliumia ja steviaa 🙂

  Tykkään aika simppeleistä smoothieista, en ole niinkään viherpiiperrysten tai kaikella superilla täytetyn perään. Sitäpaitsi, kasvikset maistuu parhaimmalta kasviksina 😀 noista makuvaihtoehdoista minulle parhaiten sopii jauheesta kuin jauheesta maustamaton, koska tykkään maustaa sörsselini itse 🙂

 67. vorni kirjoitti:

  Ahh! Itsellä juuri samankaltainen kokemus – ja edelleen avattu riisiprotskupakkaus kaapissa, sillä yääh ei sitä vaan saa alas.

  Laittaisin smoothien joukkoon vanilija riisiproteiinin lisäksi makeuttamatonta mantelimaitoa, banaania, avokadoa, mustikoita, mansikoita,lehtikaalia sekä muutamaa superfoodia, mitä sattuisin silloin kaipaamaan.

 68. Jenni kirjoitti:

  Voisin testata kaikkia noita makuja – itsekin etsin maidottomia vaihtoehtoja. Tällähetkellä käytössä on luomu herneprotsku!

  Smoothieeseen lykkäsin viherjauhetta, avokadoa, banaania, mansikoita ja macaa 🙂

 69. Katja kirjoitti:

  Ostin vasta Puhdistamon maustamatonta riisiproteiinia. Maku on melko hurja ja maistuu kaikessa läpi. Ehkä voisin kuitenkin antaa vielä mahdollisuuden vaniljan makuiselle riisiproteiinille jos mauissa on kerran eroja. Erityisesti smoothieihin kaipailisin hyvän makuista ja laadukasta proteiinijauhetta.

 70. JenniJ kirjoitti:

  Tekisin smoothien vadelmista, macasta, hampunsiemenistä ja suklaanmakuisesta riisiproteiinista. Vähän vielä pakuriteetä sekaan. Nam!

 71. Sini kirjoitti:

  Vanilja olisi suosikkimakuni, koska se sopisi sekä marjaiseen puolukka-mantelimaito-banaanismoothieen ja tujumpaan rahka-mantelivoi-banaani-smoothieen. Lisäksi sitä voisi laittaa banskupannareihin tuomaan lisäprotskua 🙂

 72. Maria M kirjoitti:

  Oli niin houkutteleva postaus, että haluan ehdottomasti päästä maistamaan tuota riisiprodea! Oma lempparismoothieni on viime aikoina pyörähtänyt seuraavista: kypsä avocado ja päärynä, pala kurkkua, iso lehti lehtikaalta, n. 5 isoa salaatinlehteä, 2 rkl chiaa, 1 tl ohranorasjauhetta, kauramaitoa.

 73. Maana kirjoitti:

  Laittaisin banaania, raakakaakaojauhetta ja riisiproteiinia 🙂

 74. Seepra kirjoitti:

  Voi, tuo vaniljariisiproteiini kuulostaa ihanan lempeältä, se olisi varmaankin lemppari! Käyttäisin sitä vaikka nyt tekemästäni kookosriisipuurosta innostuneena pehmeään ja kermaiseen joulusmoothieen, johon tulisi banaania, kookosmaitoa, vaniljariisiproteiinia, macaa ja mausteeksi kanelia sekä neilikkaa 🙂 koristeeksi lasin reunalle muutama viipale persimonia, jotka nyt ovat sesongissa. <3

 75. Henna kirjoitti:

  Olen innostunut aloittamaan maidottoman kokeilun ja tää riisiproteiini kiinnostais kovasti! Vanilja kuulostaa liiankin hyvälle.. sitte siihen sekaan lemppareitani: banaania, avokadoa, vadelmia, mustikoita ja mantelimaitoa. Olis varmasti hyvää 🙂

 76. Sofia kirjoitti:

  Smoothieen laittaisin maitorahkaa, mangoa ja lorauksen maitoa, ei sen kummempaa :p Vanilja houkuttais 🙂

 77. susanna kirjoitti:

  Smoothieen tulisi banaania, kookosmaitoa, raakakaakaojauhetta ja avocadoa. Suklainen riisiproteiini olisi varmasti lemppari!

 78. Saara kirjoitti:

  Mun smoothieen tulisi mustaherukkaa, banaania, pakurikääpää, avokadoa, kauramaitoa ja loraus pihlajanmarjamehua. Jos makeutta tarvitsee, niin lucumaa lisäksi. Lempparimakuvaihtoehto Plant Forcen valikoimasta olisi suklaa 🙂

 79. Kiia kirjoitti:

  Itse en ole koskaan riisiproteiinia kokeillut, uskoisin sen sopivan jonkun oikein marjaisan smoothien joukkoon.
  Valitsisin maustamattoman, jolloin se voisi sopia melkeimpä mihin vain. 🙂
  Kiitos kivasta blogistasi!

 80. Krisse kirjoitti:

  Riisiproteiinin kaveriksi smoothieseen sopisi avocado, kuivattu nokkonen, mustikat ja mustaherukat 😛 liskäksi macaa, pellavansiemenrouhetta ja muuta mitä kaapista löytyy 🙂

 81. Jasmiina kirjoitti:

  Tekisin smoothien maitorahkasta, banaanista ja mansikoista 🙂

 82. Tiia kirjoitti:

  Smoothieen laittaisin avokadoa, banaania, chia-siemeniä ja mustaherukoita, nam! 🙂 Tarvittaessa pari tippaa steviaa. Parhaiten tähän smoothieen sopisi vanilja tai maustamaton riisiproteiini.

 83. niina kirjoitti:

  Lempimaku ois vanilja. Laittaisin banaania, mantelimaitoa, raakakaakaota, psyllium kuitujauhetta ja hunajaa nami. …

 84. elisa kirjoitti:

  Lempparimaku olisi vanilja ja tekisin siitä smoothien sekoittamalla päärynää, pinaattia, inkivääriä, kanelia, rouhittuja pellavansiemeniä ja banaania! Mukaan ehkä vähän chlorellaa ja macaa…
  http://www.karhusportscience.com

 85. Tuuli kirjoitti:

  Mä ostin just I love me messuilta jotain vaniljan makusta riisiproteiinia, oisko ollu Foodinin, ja se on aika pahaa 🙁 Joten oispa kiva saada testiin jotain parempaa! Mä laittaisin smoothieen marjoja, banaania, maustamatonta riisiproteiinia, raakakaakaojauhetta, soijalesitiiniä ja mantelimaitoa! Nam! Ja haluaisin kokeilla noita kaikkia, mutta ehkä maustamaton ois mieleisin kun sitten vois maustaa itse millä huvittaa. 🙂

  http://annatuulenkuljettaa.blogspot.fi/

 86. Satu kirjoitti:

  Laittaisin smoothieen (joka on lähes jokailtainen lemppari iltapala) mansikoita, mustikoita, punaviinimarjoja, 1/2 banaani, soijamaitoa, lehtikaalin lehti ja maustamatonta riisiproteiinia. Myös suklaa ja vanilijan maut kävisi, riippuu vaan onko niihin lisätty keinotekoisia makeutusaineita, niitä välttelen.

 87. aansku kirjoitti:

  Mulla on käytössä Puhdistamon suklaan makuinen riisiproteiini, jota tykkään lisäillä aamun tuorepuuroon ja smoothieisiin. Protsku on just loppumassa, joten olis kiva maistaakin toista vaihtoehtoa!

  Smoothieen voisin laittaa mansikoita, raakakaakaojauhetta, tocoa, macaa, lesitiiniä, pellavansiemeniä, banaania, lehtikaalia, avocadon ja sopivasti pakuriteetä mukaan. Tää sopis hyvin mun illan herkkuhetkiin 🙂

 88. Heta kirjoitti:

  Eilen ostin ensimmäisen pussukan riisiproteiinia, maidottomuuten kun tähdätään täälläkin. Maustamattomalla mennään ja tänä aamuna siitä syntyi ananas-puolukka-kauramaito-smoothie 🙂 Ja maistui! Nyt olisikin vaniljanmakuinen enemmän kuin tervetullut kaveriksi, vaikka leivontaan!

  Heta

 89. Minna kirjoitti:

  Minun smoothieen tulisi pinaattia, cashewpähkinäjuomaa, päärynää, lucumajauhetta, banaania ja vaniljan makuista proteiinijauhetta. Vanilja olisi siis lempimakuni.

 90. Nuu kirjoitti:

  Mansikka, mustikka, basilika -smoothieen menis ja vanilja ois näistä suosikkimaku

 91. Jonna kirjoitti:

  Kyllä se olisi vaniljan makuista. Siihen kun lisää tilkan kookosmaitoa, ananasta ja banaania. Ai ai, kun tulee hyvää 🙂

 92. Anneli kirjoitti:

  Laittaisin aamusmoothieeni maustamattoman riisiproteiinin lisäksi marjoja, mantelimaitoa, banaania, lehtikaalia ja pinaattia.

 93. Laura kirjoitti:

  Ikuisena suklaahiirenä haluaisin toki testata tuota suklaan makuista versiota ja sen avulla tekisin sitten jouluisen mausteisen smoothien – banaania, kanelia ja kardemummaa, ehkä myös hieman vaniljaa. 😉

 94. Minskuliina kirjoitti:

  Smoothieen tulisi chiasiemeniä(antamaan rakennetta), mustikoita ja vaniljaprotskua lisäksi. Yksinkertainen on parasta!

 95. Jenny kirjoitti:

  Laittaisin vaniljanmakuista riisiproteiinia marjaiseen smoothieen 🙂 Mustikoita, mansikoita, vadelmia, banaania ja riisiproteiinia, eiköhän olisi aika toimiva setti!
  Valitsisin siis valikoimasta vaniljan makuisen riisiproteiinin. 🙂

 96. Salla kirjoitti:

  Olen juuri saanut keliakiadiagnoosin, joten ruokavalio on menossa täysin uusiksi ja siksi kaikenlaiset uudet kokeilut kiinnostaa. Mantelimaidosta tykkään, joten smoothieen tulisi varmaan sitä, banaania, mustikoita, chiasiemeniä.

 97. reetta kirjoitti:

  Mää laitan maustamatonta riisiprotskua ihan perusvihersmuuttiin: lehtikaalta, selleriä, banaani, avokado, superfoodeja (msm, lucuma), hunajaa ja sitte toi proteiini! Koko kropalle hyvää ja vielä ekstraproteiinit jauheesta 🙂 noista vaihtoehdoista suklaata maistaisin mielelläni tällä kertaa! 🙂

 98. Riikka kirjoitti:

  Itse en olekaan riisiprodee testannut, mut houkutus olisi kova! Toistaiseksi olen käyttänyt Foodinin stevialla makeutettua vaniljaheraa. Hehkutuksestasi päätellen uskon kuitenkin, että banaani-mango-vanilja (riisi)prodejauhe-maca-pinaatti-minttu-smoothie toimisi!

 99. Liisa kirjoitti:

  Maustamaton on lemppari ja smoothieen laittaisin proden lisäksi persimonia, kauramaitoa ja pähkinöitä.

 100. tiia kirjoitti:

  Mä oon jollain tavoin kieroutunu, mutta oon viimeaikoina rakastunu vaniljan ja lehtikaalin yhistelmään, joten smoothieen ehottomasti vaniljan makusta riisiprodee, lehtikaalia, pinaattia, macaa, päärynää ja granaattiomenaa :3

 101. tiia kirjoitti:

  Mä käyttäisin tota vihersmoothien seassa mihin musta on jotenkin hirmu vaikea saada proteiinia jotta siitä tulisi paremmin nälkää poissa pitävää. Tässä samalla voin jakaa sulle testaamisen arvoisen vihersmoothien reseptin jos et oo jotain tällästä jo aiemmin testannut 🙂 Tarvitset manteleita, pinaattia, basilikaa, minttua, kurkkua, puolikkaan banaanin, hieman ananasta, macajauhetta, chia siemenia ja manteli/kookos/mitätahansa maitoa. Kaikki vaan blenderiin ja sekaisin ja tää on myös tosi virkistävää kun sekaan heittää muutaman jääpalan 🙂

  Ja tosiaan vanilianmakuinen vois olla loppupeleissä kuitenkin se paras vaihtoehto 🙂

 102. Iines kirjoitti:

  No NAM! Olen ihastellut kyseisiä pussukoita jo kaupassa niiden kauniin ulkoasun vuoksi. Vaniljan makuinen riisiproteiini tulisi varmasti hyvään käyttöön kotona…

  Tekisin tällä vaniljan makuisella riisiproteiinilla boostatun smoothien johon tulisi: 1/2 avocado, 1 banaani, 4 taatelia, 2 tl raakakaakaojauhetta, 1 scoop vanilja-riisiproteiinia, 1-2 dl mantelimaitoa ja kourallinen jäitä. Kruunaisin tämän ihanan paksun, mieluiten lusikoitavan smoothien kukkurallisella kardemummalla maustettua ”kermavaahdoksi” vatkattua kookoskermaa.

  nam…

 103. Jere Pohjankoski kirjoitti:

  Vuoden 2013 Smoothie-SM pronssimitalleille päässyt juoma sisältää riisiproteiinia 🙂

  ————

  RAVINTEET EDELLÄ, VAIKKA PUUHUN – SM2013 III-sija

  – noin 2-3dl liotettuja tattareita
  – noin 2dl Chia-hyytelöä
  – noin 1-2dl Riisiproteiinia (fiiliksen/tarpeen mukaan)
  – noin 2-3dl Toco-jauhetta (nam!)
  – Kypsä banaani
  – Mantelijauhoa
  – 4dl Pakastemustikoita
  – muutama tippa NOW sitruunaöljy
  – muutama tippa NOW appelsiiniöljy
  – reilu tl ceyloni kanelijauhetta
  – 1-2 FSF Instant pussia (esim lion’s mane/cordyorgy)
  – sopivasti böyrböni vaniljaa
  – 1tl Ojio Amla-uutetta
  – hieman msm-jauhetta
  – noin 1tl meri-/ruususuolaa

  Jos oikein huvitututtaa, niin lisäksi:
  – pari medjool-taatelia
  – pähkinöitä (cashew/pekaani)
  – mantelijauho
  – seesaminsiemen öljyä

  Jos oikein on tarvetta niin lisäksi:
  – Arginiiniornitiini -kapselin sisältö, tai kaksi.
  – BCAA:ta sekä Glutamiinia
  – macaa
  – Pika sienillä lisävaikutusta
  – FSF-bulkeista fiiliksen ja tarpeen mukaan esim driveä taikka focusta.
  – jokunen kaakaopapu (ojio)
  – mucuna-uute

 104. Tuomas Harttunen kirjoitti:

  Pakuritee, mustikoita, mustaherukoita, mansikoita, avokado, kookosöljy, raakakaakao, maca, banaani, FSF Reishi, FSF Lion’s Mane ja Plantforce vanilja -riisiproteiini. 😛

 105. Elisa kirjoitti:

  Haluaisin ehdottomasti maistaa suklaata. Laittaisin pirtelöön banaania, avokaadoa, mantelimaitoa, mansikoita ja msm:ää.

  Ps. Kiitos superihanasta blogista, josta on ollut SUURI apu gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion jeesimisessä. Treenauksen myötä olin jo ihan tuskissani ruokavalion kanssa, mutta sun blogin löydettyäni (viikko sitten) olen saanut mielettömästi ideoita miten toteuttaa ruokavaliota vähemmällä stressillä :).

  Elisa

 106. Tomppa kirjoitti:

  Riisiprotsku on mahtava rakennetta pehmentävä lisä smoothieseen. Sen maku on niin neutraali ja hieman kermainen, että nyt ku tänään tekis mieli persikkaa, laittasin siihen:

  3 persikkaa (koska nam)
  ruokalusikallisen mintun lehtiä (ja pari koristeluun)
  vajaan ruokalusikallisen hunajaa (makeuttamaan sopivasti)
  1 tl ginsengiä jauheena (virkistämään maun lisäksi!)
  1 tl mehiläisen siitepölyä (ja ripaus koristeluun myös)
  2 tl riisiproteiinia (vaniljainen tois tähän mukavan sivumaun!)
  ripauksen ruususuolaa (mineraaleja ja nesteen imeytymiseen)
  ja nesteeksi vaikkapa jäähtynyttä laimeahkoa pakuriteetä! (sopivan laimeaa, että väri pysyy oranssina mutta pakurin hyötyjäkin tulee mukaan)

  Luulisin, että tää vois olla erittäinki toimiva!

 107. Essi kirjoitti:

  Hammmm, tää riiisiprode onkin hyvää! Oon maistanut maustamatonta ja vaniljaa. Vielä suklaa testaamatta, joten se olisi toivelistalla!
  Lisään riisiproteiinia ihan perussmuutien sekaan. Esim. marjasmuutiin voisi laittaa basilikaa/tms. yrttiä, avokadoa, marjoja, pala päärynää tai omenaa, olotilan mukaan supereita ja lopuksi sekaan vähän kookosmaitoa antamaan pehmeän maun.
  🙂

 108. elina kirjoitti:

  Smoothieen tulisi riisiproteiinin lisäksi banaania, mustikoita, mantelimaitoa, kaardemummaa ja cashewpähkinöitä! Nomps 🙂 Ja suosikkimaku olisi ehdottomasti vanilja!

 109. Iina kirjoitti:

  Mä tekisin vaniljasuklaa smoothien vaniljan makuisesti riisiproteiinista, mantelimaidosta, banaanista, avokadosta ja tietenkin raakakaakaojauheesta <3

 110. minerva kirjoitti:

  Riisiproteiini on vakiokäytössä ja luonnollisesti terästän sillä smoothien kuin smoothien 😀
  Suklaa on makuna ainoa, jota en ole vielä kokeillut, joten valitsisin suklaanmakuisen proteiinin. Siihen smoothieen voisi tulla vaikkapa avokadoa, pehmeää tofua, raakakaakaojauhetta, maapähkinävoita ja sitä suklaan makuista proteiinia. Mmmm, alkoipa nyt tekemäänkin mieli samettisen pehmeää suklaasmoothieta!

 111. Arja kirjoitti:

  Smoothieen tulisi ehdottomasti avokadoa,marjoja,siemeniä,pellavaa, hunajaa tai banaania ja maustamatonta riisiproteiinia!

 112. A. kirjoitti:

  En harrasta smoothieita, mutta näitä kommentteja lukiessa tuli halu testata jonkinlainen mantelimaito-banaani-maapähkinävoisetti, johon lisäisin myös vaniljariisiprodea.

 113. Minna kirjoitti:

  Riisiproteiinin ongelma esim. heraan nähden on paitsi maku, myös koostumus. Smoothie jää laihaksi ja jauhoiseksi.
  Vaan niin vain sain itsekin maitoproteiiniallergiadiagnoosin (mikä sanahirviö!) joten pakko sitä on käyttää…
  Itse pyöräytän vaikka seuraavanlaisen juoman:
  jäitä, kylmää kahvia, jäisiä banaanin paloja, tocojauhetta, hiukan raakakaakaojauhetta, hyppysellinen kanelia,
  vaniljanmakuista proteiinijauhetta, nesteeksi mantelimaitoa ja loraus MCT-öljyä.

  Ja kaikki maut käy…

 114. Taika kirjoitti:

  Pohjalle pakuritee, vaniljachiamursketta, kiiviä, hiukan koivunsilmujauhetta ja lusikallinen tätini mehiläispesien hunajaa. Tähän vielä tuota vaniljaproteiinia niin olisi ihana!

  Joo, ja laittaisin vielä hiukan koivuntuhkaa, paljon mineraaleja ja kivennäisiä.

  Mauista mieluisin olisi vanilja, toffeemainen maku, menee monen kanssa.

 115. Hanna kirjoitti:

  eih pakko munki on osallistua tähän 🙂 Vanilja olis varmaan mun lempparimaku ja tunkisin sitä talviseen smoothieen taatelin, mantelimaidon, kanelin ja banaanin kanssa.

 116. melissa kirjoitti:

  Smoothie koostuisi vadelmista, lakritsinjuurijauheesta, soijamaidosta ja vaniljariisiprodesta! nam !

 117. Luana kirjoitti:

  Oon tähän mennessä kokeillut vain maustamatonta riisiproteiinia, joten vaniljaa tällä kertaa! Smuuttiin laittaisin sen seuraksi mustaherukoita, avokadoa ja kaurahiutaleita (:

 118. Nanniina kirjoitti:

  En tiedä miltä maistuisi, mutta vaikkapa tällainen: suklaa riisiproteiinia, raakasuklaata, mantelimaitoa ja ripaus chiliä ja inkivääriä.

 119. Meliinaida kirjoitti:

  NAM! Tekisin täyttävän marjasmoothien, johon tulisi mantelimaitoa, erilaisia marjoja, puolikas banaani, vaniljariisiproteiinia, sekä jos haluaa ekstramakeutta niin vielä pari taatelia! Toivottavasti onni suosii ja pääsen toteuttamaan suunnitelmani 😉

 120. ada kirjoitti:

  Mustaviinimarjoja+lehtikaalia+selleriä+banaani+puolikas avocado plus superit ja riisiprotsku mukaan!

 121. Essi Koskinen kirjoitti:

  Ai vitsit kun nyt tuli hyvä tietoisku juuri oikeaan rakoon! Omalla kohdalla tuli ”tuomio” ja ainakin seuraavat neljä viikkoa olen maidoton. Aluksi olin aivan innoissani siitä kuinka nyt täytyy olla luova ja keksiä uusia välipala/aamupala/iltapala variaatioita, mutta suurena maitorahkan ja heran kuluttajana on ollut nyt hieman köyhää ja nälkäistä elämä. Olen kyllä valmis sijoittamaan suuriakin summia rahaa ravintoon, mutta ennen ostopäätöstä haluan tietää tarkalleen mitä olen ostamassa, koska opiskelijana rahaa on vain rajoittunut määrä. Hakusessa on ollut nyt jo hetken ”puhdas” proden lähde, jolla voisin paikata heran ja rahkan jättämän loven ruokavaliostani!

  Oma valinta osuu vaniljaan tai maustamattomaan, koska niitä on helpoin varioida, eivätkä ole liian hallitsevina makuina kuin suklaa. Sekoittaisin riisiprodea kaurapuuron joukkoon aamuisin ja illalla tekisin oikein samettisen smoothien puolukasta, avokadosta, macasta, banaanista, vaniljariisiprodea ja nesteenä mantelimaitoa/vettä. Tässä vain yksi monista monista resepteistä, joita haluaisin palavasti päästä testaamaan. Ongelma vain on proteiinijauhohyllyn tyhjyys tällä hetkellä. Rehellisesti sanoen olen ollut aika hukassa tämän maidottomuuden suhteen. Ruokamäärät tahtovat jäädä väkisin liian alas, koska ei vain tiedä mitä sieltä kaupasta ostaisi. Tottakai tämä tekee vain hyvää, fressaa vähän ja vie sinne mukavuus- (lue:laiskuus)alueen ulkopuolelle.
  Nyt vielä peukut pystyyn, että arpaonni on kohdallaan 🙂

  essikoskinen@windowslive.com

 122. tipskitoe kirjoitti:

  Laittaisin smoothieen banaanin,kauramaitoa,avokadon puolikkaan sekä maapähkinävoita ja ehdottomasti tuota suklaan makuista riisiprotskuu ! Eli suklaa ois lemppari noista 😉

 123. lsmv kirjoitti:

  En oo ikinä riisiproteiinia kokeillu, mut luulen, että suklaisessa smoothiessa menis hyvin. Avokadosta ja banaanista pohja, siihen raakakaakaojauhetta ja suklaan makusta riisiprotskua ja avuksi paljon non-GMO lesitiiniä ja tocoa tuomaan kermaisuutta.. ehkä vähän jotain maustettua steviaa nestemäisenä mukaan, tai ehkä jopa pari taatelia pehmeyttä tuomaan.

  Ja arvonnassa haluisin voittaa vaniljan makuisen 🙂

 124. Jenna kirjoitti:

  Hei!
  Itsellä ei ole vielä tullut ollenkaan kokeiltua riisiproteiinia, vaikkakin muunlaisia maustettuja on kokeiltu. Itselle mieluisin olisi maustamaton riisiproteiini. Syynä se, että nuo normaalit maustetut eivät ole mitenkään erityisen hyvänmakuisia, joten karsastan paljon maustamattoman ostamista 😀

  Mulla tulisi vihersmoothiehen lisänä käyttöön. Aamulla saisi vähän tuhdimman aamupalan. Mun vihersmoothieen tulee vähän sitä mitä kaapissa sattuu olemaan. Yleensä kuitenkin pinaatti/lehtikaali/tms. + banaani/avokado + kiiwi/omena/persikka/ananas, joskus mukaan hurahtaa seesamen-/pellavansiemeniä tai pähkinöitä.

 125. Riikka kirjoitti:

  Tässä meikän smoothie: mustikkaa, lehtikaalia, punajuurta, pinaattia ja omppua. Tätä terästäisin maustamattomalla riisiproteiinilla:-)

 126. Mai kirjoitti:

  Haluaisin kokeiluun tuon maustamattoman 🙂 Itse olen jo usean vuoden ajan käyttänyt herneproteiinia, mutta niinhän ne sanoo että vaihtelu virkistää? 😉

 127. linnirm kirjoitti:

  Ojoj, riisiprodee haluun maistaa! Ja vaniljaisena, kiitos 😉 Pistäisin sitä smuuttieen, johon tulis jäisiä banuja, four sigma foodsin jompaakumpaa kaakaojauhetta, kookosöljyä, macaa, kookosjuomaa ja lucumaa / raakakaakaojauhetta, jos tarvii vielä makeutusta / suklaan intensiivisyyttä nostaa. Namsss! ♡♡♡

 128. minde kirjoitti:

  Smoothieen laittaisin protskujauheen lisäksi banaania,mantelimaitoa, mansikoita ja raakakaakaojauhetta.
  Lempparimakuni riisiproteiinista olisi vanilja.

 129. sanna kirjoitti:

  Smoothie: kourallinen pinaattia, selleriä pari vartta, omena, kourallisen mangokuutioita/tuoretta, 1 tl viherjauhetta, puolikkaan sitruunan mehu ja vähän hunajaa. Ehkä ripaus suolaa. Nesteeksi vesi tai jäähdytetty pakuritee. Määrä riippuu, miten paksun smoron haluaa. Riisiprodea vajaa 1 dl.

  Suosikki: vanilja.

 130. jenny kirjoitti:

  suklaa toimii aina, joten suklaan makusena riisiproteiini tänne ! 😀
  En tiiä kyllä yhtään mitä laittaisin tohon sekaan vielä, mut kai silti saa ostallistua?! 😀 Mukana siis

 131. Hantta kirjoitti:

  Riisiproteiinilla terästäisin banaanimango smoothien ja lemppari maku saattais olla suklaa.

 132. Hansu kirjoitti:

  Vihersmoothie: omenaa, selleriä, salaattia, pinaattia, päärynä, sitruunanmehu ja vettä. Sekaan vois laittaa maustamatonta riisiproteiinia. Joku herkku smoothie olis varmaan banaani, manteli/hasselpähkinämaito, mulperinmarjoja ja mansikkaa. Vois myös laittaa msm-jauhetta 😀 Suosikki riisiproteiinista olisi suklaa.

 133. Jasmi kirjoitti:

  En oo koskaan maistanu riisiproteiinia ja olisin tosi kiinnostunut kokeilemaan (haluan vähentää maitotuotteiden käyttöä) sitä niin sellaisenaan kuin sekoitettuna puuroon, smoothiehin yms. Haluisin ehottomasti vaniljan makuisena:)

 134. Salla kirjoitti:

  Terästettävään smoothieen tulisi: soijamaitoa, banaania ja vadelmia. Riisiproteiinin makuna olisi vanilja.

 135. NennaMm kirjoitti:

  Banaani-mansikkasmoothien terästäisin! Vaniljan makuinen olisi kiva kokeilla!

 136. Terhi kirjoitti:

  Kookosmaitoa, banaania, mansikoita, maca ja vaniliaprode

 137. ellaem kirjoitti:

  Surauttelisin riisiproteiinin tämän syksyn lempismoothieen! Tätä on tullut nautittua harva se päivä ja se antaa ihanasti potkua vähemmän virkeisiin aamuihin. Ainekset on karpalo – lehtikaali – banaani joiden kaverina oon käyttänyt maitoa, kaurajuomaa tms. aina sen mukaan mitä kaapista on löytynyt 🙂

  Näistä vaihtoehdoista valitsisin kuitenkin suklaanmakuisen, sillä en ole koskaan päässyt maistamaan tuollaisia maustettuja protskujauheita – yhteiset proteiinijauheet miehen kanssa ovat rajanneet vaihtoehdot aina maustamattomiin 😀

 138. sanni kirjoitti:

  Mua kiinnostais eniten vanilja!:) Tekisin jonkun ihanan minttu-vadelma-smoothien.

 139. kaisa kirjoitti:

  Oma lemppari olisi yksinkertaisesti tälläiselle laiskalle ja malttamattomalle ihmiselle ihan vain banaania, suklaaproteiinia ja nestettä fiiliksen mukaan. Saattaa kuullostaa tylsältä, mutta maku ei ole 😀 Simppeliä ja hyvää 🙂 Lempparimakuni olisi tosiaa suklaa 🙂

 140. Sallalla kirjoitti:

  Lisäisin maustamatonta riisiproteiinia perus aamupirtelööni, johon tulee normaalisti mustaherukoita, banaania, chiansiemeniä, jotain kasvimaitoa ja päälle raakakaakaorouhetta/kookoslastuja. Nam! :–)

 141. miranen kirjoitti:

  Oman simppelin lempparini mansikka-mustikka-smoothien voisin tällä ”parannella” 😉 vaniljanmakuisena tuo protsku ja jotain nestettä mukaan – namnam!

 142. Niina kirjoitti:

  Valitsisin vaniljanmakuisen riisiproteiinin. Smoothien sekaan laittaisin banaania, chia-siemeniä, vadelmia, rahkaa, cashew-pähkinoitä ja hunajaa.

 143. Hanna kirjoitti:

  Lempparismoothieeni tulee mantelimaitoa ja vettä, vaniljaprodea, tilkka öljyä, punaherukoita 2/3 ja vadelmia 1/3 osaa.

 144. sannikas kirjoitti:

  Riisiproteiinin kanssa paljon mansikkaa vain.Maustamaton.

 145. Suvi kirjoitti:

  Banaani, mansikka, mantelimaito, psyllium ja proteiinijauhe. Yksinkertaista ja hyvää. 🙂 Ottaisin maustamattoman version.

 146. Marjo kirjoitti:

  Laittaisin mansikka-banaani- smoothien sekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.