Hae
Aino Mäkelä

Onko ihan okei olla vaan?

Mä oon luonteeltani hyvin suorittajahenkinen ihminen. Mun kalenteri on yleensä täynnä kaikenmaailman kissanristijäisiä enkä oo tottunut omistamaan näin paljoa vapaa-aikaa mitä mulla nyt on. Viime vuoden mä oikeesti vedin liian lyhyillä yöunilla ja tein liikaa töitä ja treenasin sekä opiskelin – olin ihan puhki. Nyt oon antanu itselleni luvan rauhottua hetkeksi.

Ongelma on siinä, että mä en oikeen osaa rauhottua. Tuntuu hassulta, jos päivälle ei oo mitään erikoista tekemistä vaan saisin vaikka maata koko päivän sängyssä. Se turhauttaa. Pitäis ehkä oppia nauttimaan siitä, että ei tarvi tehdä mitään. Tiedän, että kohta tilanne on taas aivan toinen..

Nyt ilmeisesti taistelen flunssaa vastaan. Oon kokoajan ihan poikki ja hädintuskin jaksan edes nousta vessaan, ihan oikeasti 😀 Mulla on niin luuseriolo, kun tuntuu että en saa mitään aikaiseksi. Vaikka oon tänäänkin saanut kouluhommia hurjasti eteenpäin. Kokoajan semmonen olo että pitäis tehdä jotain, että tää ei riitä.

Nyt yritän ottaa loppuillan rennosti, ihan vaan sohvalla maaten ja teetä juoden. Mä rakastan teetä ja erityisesti vihreät teet on mun lemppareita 🙂 Tässä mun lempparit, joista toi sitrus on selkeesti ihan ykkönen, sillä on välittömästi piristävä vaikutus ainakin meikäläiseen! Appelsiini on toinen jolla on selkeä piristävä vaikutus ja nautinkin semmoisen heti aamulla, kun sängystä pääsen ylös. Jospa sitä huomenna ois jo vähän pirteempi ja virkeempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.