Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Helppoa aromaterapiaa – eroon punkeista ja hyttysistä!

Kaupallinen yhteistyö: Kuura Essentials

Mä oon tänä keväänä tutustunut uuteen, ihanaan kotimainseen yritykseen nimeltään Kuura Essentials. Ihan ensimmäisen kerran Kuurasta kuulin keskustellessani mun ystävän kans koirien punkkisuojista, kun ei kummatkaan haluta koirillemme mitään voimakkaita lääkkeitä tai torjunta-aineita niiden haittavaikutuksien vuoksi.

Tutustuttuani paremmin Kuuraan ja sen tuotteisiin ilahduin monta kertaa! Kyseessä on siis täysin kotimainen yritys, joka valmistaa käyttövalmiita aromaterapeuttisia tuotteita koko perheelle. Valikoimassa on tällä hetkellä viisi sekoitusta kätevissä roll-oneissa. Tuotteiden raaka-aineet on valittu tarkoin eettisin ja ekologisin perustein, ja ne ovat 100% luonnollisia ja 95-100% luomua.

Itselleni aromaterapia ei ole ennestään kovinkaan tuttua, sillä se on niin laaja maailma josta en voi sanoa tietäväni juurikaan mitään. Mutta onneksi Kuuran tuotteiden avulla saan hyödynnettyä sen parhaat puolet itselleni helpolla tavalla, ilman sen kummempaa ymmärrystä aromaterapian kiehtovasta maailmasta!

Tosiaan ensimmäinen Kuura-ihastukseni on heidän Outdoor no1. , jota monet ihmiset on kehuneet ja kiitelleet luonnollisena punkkisuojana koirille. Olen käyttänyt tuotetta nyt tämän kevään omilla koirillani ja punkkisaldo on ollut pyöreä nolla! Vertailun vuoksi voin kerta, että kaveri kertoi juuri poistaneensa omaltaan kuluneen jo pelkästään kuluneen viikon aikana kolme punkkia. Tuotetta on todella helppo sipaista koirillehännäntyveen ja korvien taakse ennen ulkoilua

Tällä hetkellä ehkä meidän perheen suurin ihastus on kuitenkin Outdoor no12, joka on hyvin tehokas hyttystenkarkottaja ja siten tehnyt meidän kesäilloista entistä nautinnollisempia! Sillä meidän ihanalla pihalla on tietysti iltaisin ihan huomattavasti hyttysiä.. Mutta tuon roll-onin levityksen jälkeen ne jättää ihon rauhaan, vaikka pörräisivätkin lähellä. Jos siellä ruuduntakana on MEJÄ-harrastajia niin voin kertoa, että tämä on hyväksi havaittu kaveri myös MEJÄ-metässä! 😀 Myös tätä tuotetta laitan mun koirille sillä nekään ei tykkää hyttysistä yhtään.

Näiden lisäksi valikoimassa on myös Itchy&Scratchy roll-on, joka hoitaa ja rauhoittaa ihoa – vaikkapa juuri niiltä itikanpuremilta tai finneiltä!

Terapeuttisia tuoksuja Kuuralla on kaksi: Rise & Shine sekä Just Chillin’. Nimestä voi jo päätellä, että ensimmäinen on piristävä ja energisoiva ja jälkimmäinen puolestaan rentouttava. Rise & Shineä olenkin käyttänyt aamuisin saapuessani toimistolle sekä niinä hetkinä, kun oon kaivannut lisää fokusta tekemiseeni – ja on kyllä toiminut! Eikä pelkästään mulla, vaan myös työkavereillani joille oon tuotetta tarjonnut. Rentouttava Just Chillin’ on taas täydellinen iltoihin ja ennen nukkumaanmenoa – sekä niissä hetkissä, kun haluat hieman laskea kierroksia. Ajattelin kokeilla tätä myös ennen tärkeitä suorituksia, jotta en omalla hermostuneisuudellani onnistu pilaamaan tärkeitä hetkiä.

Kuura haluaa myös jakaa lisää tietoa aromaterapiasta ja heidän sivuiltaan löytyykin kattava Kasvikirjasto, johon innokkaiden kannattaa tutustua! Kasvikirjastosta löydät jokaisen heidän käyttämänsä raaka-aineen ja sinne on listattu yrttien ominaisuudet, alkuperä, yhteensopivuus ja turvallisuustiedot.

Onko aromaterapia sulle ennestään tuttua? Entäs Kuura Essentials?

<3 Aino

LUE MYÖS:
Aurinkoa, lämpöä, iloa ja ketutusta / Entä jos..? Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Kuura Essentials

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.