Hae
Aino Mäkelä

Täydellinen torstai

Tänään aloitin aamun kunnon powerwalkilla – oli niin ihanan aurinkoinen sää ja se näkyi heti ihmisissäkin. Eräs ennestään tuntematon naisihminen rupesi jutustelemaan mulle kesken lenkin ja mehän sitten yhdessä käveltiin jonkinmatkaa ajatuksia vaihdellen 🙂 Tuli jotenkin tosi hyvä mieli!
Päivitin jo puhelimeen vähä uutta soittolistaakin, jos vaikka kävis niin hyvä tuuri, että huomenna ois yhtä mahtava ilma aamulla!

Maanantain jälkeen torstai on kyllä yks mun viikon lempparipäivistä. Viikonloppu on tulossa ja voi alottaa rentoutumisen, kun kaikki tärkeät hommat on (yleensä..) tehty alta pois 🙂

En hirveesti oo kotona tänään viihtyny – kävin kirjastolla, kiertelin vielä kaupungilla kaverin kans (käytiin mm taidenäyttelyssä, oli niin siisti!) ja sen jälkeen poljin uimahalille hydrobiciin. Nyt mun pitäis siivota, kun en enää keksi  mitään järkevää tekemistä sen välttämiseksi.

Kirjastosta hain vaihteeksi taas vähän koulukirjoja (ja varauksessa on vielä lisää, jee!) sekä vähän kevyempää luettavaa siihen rinnalle. Tuon Pakemanin kirjan bongasin Hulluilla Päivillä ja se vaikutti ihan mielenkiintoiselta, joten ehdottomasti haluan sen lukuea. Tuota Pjongjangin akvaariot -kirjaa taas on kaikki sen lukeneet kehunu, joten viime viikon Pohjois-Korea teema jatkuu siis 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.