Hae
Aino Mäkelä

Oman Elämäni Inventaario -hyvinvointihaaste

Kuten kerroin niin vietin lomalla aikaa irti muusta maailmasta. Se teki hyvää monessakin mielessä, mutta myös siksi että sain aikaa keskittyä täysin itseeni ja miettiä omaa elämää ihan uudesta vinkkelistä ilman mitään häiriötekijöitä.

Vaikka elämä ilman tietokonetta ja puhelinta rakkaiden seurassa oli ihanaa ei sellainen voi jatkua loputtomiin. Mä tajusin, että mä en voi aina karata kauas pois velvollisuuksien luota voidakseni olla rauhassa. Mun pitää oppia myös antamaan itselleni tilaa niiden velvollisuuksien keskellä sillä kuten jo aikaisemmin todettu – mä en ole korvaamaton. Ja sen opettelemiseen, oman henkisen puolen vahvistamiseen, mä haluankin keskittyä tulevaisuudessa enemmän.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOonkin ihan älyttömän innoissani sillä saan kunnian ottaa osaa kuuden viikon mittaiseen Oman Elämäni Inventaario -hyvinvointihaasteeseen, jonka aikana pääsen taas lähemmäs itseäni ja omaa ajatusmaailmaani sekä tarkastelemaan mitä mulle oikeasti kuuluu. Eikä tää haaste ois voinu tulla parempaan aikaan sillä mulla on edessä taas hieman muutoksia elämässä, joiden käsittelyyn varmasti tarvin apua ja voimaa oman pääkopan ulkopuolelta 😀

Haasteen valmentajana on aivan ihastuttava henkisen hyvinvoinnin ja urheilijoiden psyykkinen valmentaja Minna Immonen ja kun Minna pyys mua mukaan haasteeseen ei mun tarvinnut kahta kertaa miettiä! Minna on nimittäin just sellanen tyyppi, joka hehkuu hyvinvointia ja onnea ympärilleen enkä usko että voisin parempaa valmentajaa itselleni tän saralta saada. Mua hymyilyttää jo pelkkä ajatuskin!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Totta puhuakseni mitä enemmän mä oon asioita miettinyt sitä enemmän oon tullu siihen lopputulokseen, että henkinen hyvinvointi on avain kaikkeen jaksamiseen. Ei oo mitään väliä vaikka jaksaisit juosta kolme maratonia putkeen, jos joka hetki tuntuu että seinät kaatuu päälle. Omien ajatuksien kautta me usein myös luodaan turhaan esimerkiksi stressiä, joka ei tee hyvää kellekkään. Muun muassa näihin juttuihin mä uskon saavani itse haasteen kautta apua 🙂

Haasteesta saa varmasti jokainen irti sen mitä itselleen tällä hetkellä kaipaa – oli sitten kyseessä elämäntapamuutos tai apua ihmissuhteiden käsittelyyn – sillä kysymysten kautta jokainen tulee löytämään ne omat vastauksensa, joihin vain sinä itse osaat vastata. Haaste käynnistyy virallisesti maanantaina 18.8 – voit lukea siitä lisää TÄÄLTÄ ja mukaan voit ilmottautua jo nyt! Se onnistuu TÄMÄN LINKIN takaa 🙂 Mä innolla odotan minkälaisia valaisevia ahaa-elämyksiä ja oivalluksia haaste mulle tuo mukanaan.

<3 Aino

7 kommenttia

 1. Mimi kirjoitti:

  Ei liity mitenkään aiheeseen, mut arvelen sun pitävän tästä uutisesta: http://nyt.fi/a1305857634001#ta1305857124535 😉

 2. hannah kirjoitti:

  Mä otin haasteen vastaan ja ajattelin silloin, että saan apua siitä asioiden järjestymiseen, mutta en saanut siitä mitään irti

  • hannah kirjoitti:

   Ei toi kommentti tullut kokonaisuudessaan läpi.

   • Aino kirjoitti:

    No höh! Yritä vaikka uuestaan jos tulis kokonaisuudessaan läpi..? 🙂 Nyt ainakin pitäis tulla automaattisesti ilman hyväksyntää!

 3. Petra kirjoitti:

  Vitsit, kun tää alkoi kiinnostamaan… pitäsköhän munkin osallistua? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jos yhtään kutkuttaa niin ehdottomasti! Mä ainakin ootan ihan innoissani, että haaste starttaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.