Hae
Aino Mäkelä

Tuu kokeileen AirYogaa!

Esport Bristol, AirYoga Hurahdin viime keväänä AirYogaan ja se kuuluu edelleenkin mun viikottaisiin rutiineihin. Mieli rentoutuu, lonkat sekä lantio avautuu ja ranka venyy ihanasti. Kaikenkaikkiaan siis ihan loistava muoto vapautua hetkeksi arjen kiireestä ja keskittyä rehellisesti ihan vaan itteensä, omaan hyvinvointiin 🙂

Mulla onkin nyt mahdollisuus kutsua mun lukijat mun kanssa AirYogamaan Esport Bristoliin! Maksuton kokeilu on ens viikon lauantaina 14.11 klo 15 ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä nopeimmat 🙂 Jos siis tahdot tulla mukaan tutustumaan ja rentoutumaan yhdessä niin laita mulle sähköpostia aino@ainomakela.com.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.